Anže Zajič   9. marec 2012
Gennaro Gattuso se vrača na zelenice, a okrevanje bilo naporno

Razmišljal je tudi o koncu

Gennaro Gattuso je razmišljal tudi o koncu kariere, toda sedaj, ko so težave z vidom dokončno izginile, verjame, da bo športno pot prav zaradi tega še nekoliko dodatno podaljšal.
SORODNE NOVICE
Ancelottijeva prva želja: Kari...
24.5.2018 | Evropske lige
Spalletti bo podaljšal z Inter...
24.5.2018 | Evropske lige
Eto'o je v pogovorih z Laziom
24.5.2018 | Evropske lige
Sarri je bivši, prihaja Ancelo...
23.5.2018 | Evropske lige
Potrjeno: Vodišek gre v Genoo
23.5.2018 | Evropske lige
Ancelotti in Napoli (še) nista...
23.5.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Za Gennarom Gattusom so meseci, ki jih bo poskušal kar najhitreje pozabiti. Izkušeni vezist iz Italije že dolgo časa ni oblekel dresa svojega dolgoletnega kluba AC Milana, toda ne, ker ne bi bil v načrtih trenerja Massimiliana Allegrija, pač pa se je na stranskem tiru znašel zaradi nevsakdanje bolezni. Kot smo že večkrat poročali, je imel Ringhio resne težave z vidom. Zaradi vnetega živca ni mogel ne trenirati ne igrati, toda pred dnevi je po večurnih zdravniških pregledih vendarle spet prejel dovoljenje za vrnitev na zelenice. In Gattuso pričakovano ne skriva zadovoljstva.

"Kar nekaj mesecev sem sanjal ta trenutek, sedaj pa lahko rečem, da so se mi uresničile sanje. Predvsem zaradi tega, ker sem noro pogrešal nogomet. Zagotovo bolj, kot je on mene," je v smehu dejal že 34-letni nogometaš Rossonerov in dodal: "V preteklih mesecih sem trpel, na trenutke se mi je zdelo, da se zaradi težav ne bom nikoli vrnil. Priznam, razmišljal sem tudi o koncu kariere. K sreči se sedaj zdi, da je vse to pozabljeno. In kdo ve, kaj se bo zgodilo. Morda bom prav zaradi tega še podaljšal svojo kariero." Gattuso se sicer zaveda, da bo minilo še nekaj časa, preden bo nared za popolno vrnitev v ekipo kluba s San Sira: "S soigralci treniram približno 10 dni, toda dvomim, da bi na tekmi zdržal več kot 25, 30 minut. Na koncu bo o tem, kdaj se bom vrnil, odločil trener."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
IKE 9.3.2012, 19:47 Prijavi komentar
Welcome back...... igralske kariere je verjetno konec a bo šele veselo ko bo gatuso trener ( dela namreč šolo za trenerja )....
retropil 9.3.2012, 09:19 Prijavi komentar
dobrodošel nazaj :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE