Anže Zajič   21. julij 2011
Adriano Galliani o morebitnih nakupih AC Milana

Prostor je, Ganso ne

Riccardo Montolivo in Ganso ne bosta okrepila ekipe AC Milana, pravi podpredsednik italijanskega prvaka Adriano Galliani. Rossoneri so zadovoljni s tem, kar imajo.
SORODNE NOVICE
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
Dokazal, da Juventus pač ni vs...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V zadnjih dneh mediji v Italiji glasno namigujejo, da bi se lahko Riccardo Montolivo iz Fiorentine preselil v AC Milan, slednji naj bi prav tako pospešeno delal na prihodu Gansa iz Brazilije, toda podpredsednik kluba Adriano Galliani pravi, da na tem ni veliko resnice. Montolivo je v Firencah v nemilosti, potem ko je zavrnil podpis pogodbe, mladenič iz Santosa pa po seriji odličnih predstav v zadnjem času zanima vse več tujcev, a očitno ne prvi ne drugi ne bosta okrepila italijanskega prvaka.

"Nič ne vem o pogajanjih za prestop Montoliva. Ganso? Res je, da imamo še eno prosto mesto za nogometaša izven Evropske unije, toda to ne bo Ganso. Če bo kdo prišel, bo že res vezist, toda hkrati je res, da osebno verjamem, da lahko Andrea Pirla dostojno nasledi nekdo iz naše ekipe. S kadrom smo zadovoljni, smo 99-odstotno zapolnjeni. In če bo kdo prišel, bo nekdo moral oditi," pravi Galliani. Rossoneri so sicer doslej nekaj že kupovali, a ne veliko. Philippe Mexes in Taye Taywo sta prišla kot prosta nogometaša, novinec je tudi mladi Stephan El Shaarawy.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
SS777 22.7.2011, 10:10 Prijavi komentar
Mislim da si je res premislil glede Gansa, saj na CA ni ravno blestel. Med tem je Galliani izjavil da je našel Mr.X-a, samo še počakat bo treba. Za tiste ki mislite da Milan nima denarja se motite. Če ne bo druge bo pač klub prepisal na drugo lastniško družbo in problem je rešen. Berlusconi ne bo dovolil da se kar koli zgodi z Milanom saj ga res ljubi.
rosonero 21.7.2011, 20:19 Prijavi komentar
Toliko kot se piše, bo Ganso zagotovo prišel, samo to bo znova konec avgusta! Če pa takrat Gansa ne bo, oz. niti druge okrepitve bomo čakali na zimo! Rossoneri ne nas razočarat! FORZA MILAN
RONI 21.7.2011, 17:57 Prijavi komentar
Baje da se za Gansa zanima tudi United!
SupaPippo 21.7.2011, 16:26 Prijavi komentar
kak ste pa smešni ljudje. Dejte še kje drugje brat in črpat informacije ne sam tu in se pol naslanjat neki. Galliani je izjavil da ZAENKRAT ni potrebe po nakupih, vendar bo potrebno počakati do konca Avgusta. Kaj je bilo lansko poletje? Ibra in Binho v zadnjih dneh avgusta čeprav je bila ekipa "dobro uigrana in so zadovoljni". Dejte še kje drugje iskat informacije če ste že takšni nogometni navdušenci.
Valencian 21.7.2011, 15:15 Prijavi komentar
No, kje vam je tisti X, katerega vsi opevate. A Berlusconi noče dati denarja? Trenutna ekipa je zmožna nekaj narediti v Italiji ampak v Evropi bodo pogoreli in ne vem zakaj iz vrst Milana izjavljalo, da je trenutno pred njimi boljša samo Barca.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE