Anže Zajič   3. april 2015
Sulley Muntari se poslavlja od AC Milana

Prosil je, ker ve, da ga nočejo

Izkušenega ganskega vezista Sulleyja Muntarija ni v kadru za gostovanje AC Milana pri Palermu. Muntari je trenerja kar sam prosil, naj ga ne uvrsti na seznam nogometašev.
SORODNE NOVICE
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
Dokazal, da Juventus pač ni vs...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan bo jutri gostoval pri Palermu, v moštvu gostov iz prestolnice Lombardije pa zagotovo ne bo Sulleyja Muntarija. Trener Filippo Inzaghi je pojasnil, da bo Muntari ostal doma in treniral v Milanellu, nogometašev agent Federico Pastorello pa je nato še dodatno pojasnil, zakaj takšna odločitev. Pastorello pravi, da je Muntari kar sam prosil, naj ostane doma, v prvi vrsti zaradi tega, ker mu je jasno, da pri AC Milanu ne računajo več resneje nanj.
 
"Sulley ve, da ga ni več v načrtih za naslednjo sezono, zato je prosil, naj ga trener ne uvrsti v kader za naslednjo tekmo. Pri AC Milanu so se strinjali," je pojasnil Pastorello. Ob tem je zanimivo, da je nekdanji nogometaš Interja lansko poletje podpisal novo pogodbo z Rossoneri, ta bo potekla šele naslednje leto. Toda bržčas bosta obe strani le našli skupen jezik in že letos predčasno prekinili sodelovanje, ki glede na vse videno dejansko nima več smisla. Ne pozabimo, Ganec se je nedolgo tega tudi precej zameril navijačem, ko se je ob menjavi v navalu jeze obnašal vse prej kot spoštljivo.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
chedo 4.4.2015, 12:30 Prijavi komentar
Prva okrepitev Milana za naslednjo sezono.
Rosonero11 3.4.2015, 20:55 Prijavi komentar
Bil že čas, da ta cirkus začnejo vodit kot klub in vržejo smeti ven!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE