Damjan Tratnik   20. maj 2015
V Milanu se obeta zanimivo poletje

Priznal stike z Ancelottijem

Direktor Milana Adriano Galliani je priznal, da je v stikih s trenerjem Reala iz Madrida Carlom Ancelottijem, ki ga v Milanu želijo vrniti na trenersko klop.
SORODNE NOVICE
Santos želi zadržati Gabigola,...
17.10.2018 | Evropske lige
Dybala v težavah po tekmi z Br...
17.10.2018 | Evropske lige
Piatek? Prepričati bo treba Pr...
17.10.2018 | Evropske lige
Barzagli: Liga prvakov je Juve...
17.10.2018 | Evropske lige
Inter zaprl vrata Malcomu
17.10.2018 | Evropske lige
Juventusovi navijači so besni ...
16.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Milanu se po katastrofalni sezoni kot kaže obeta zanimivo poletje. Čeprav govorice o prodaji oziroma delni prodaji kluba še niso zamrle, je predsednik kluba Silvio Berlusconi pred dnevi javno obljubil, da bo poskrbel za to, da bo Milan znova konkurenčen v italijanskem in evropskem prostoru, direktor kluba Adriano Galliani pa je javno napovedal pester prestopni rok, v katerem naj bi se Milan močno okrepil.

V italijanskih medijih se že dalj časa pojavljajo govorice, da naj bi prenovo in vračanje na pota stare slave vodil kar trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti, čigar prihodnost v Madridu je po izgubljeni bitki za naslov španskega in evropskega prvaka postavljena pod velik vprašaj. Galliani je priznal, da je s svojim nekdanjim sodelavcem še naprej v tesnih stikih.

"Vedno smo govorili, da želimo sezono končati s Pippom Inzaghijem, nato pa, da bomo videli. Ostalo je še nekaj malega časa, nato pa bomo sprejeli odločitev. Vedno poslušam Carla Ancelottija. Z vsemi nekdanjimi trenerji sem redno v stiku, tudi z Arrigom Sacchijem, Fabiom Capellom in Ancelottijem," je povedal Galliani.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 8
Starejši naprej | Novejši naprej
EriCantona7 21.5.2015, 11:37 Prijavi komentar
Saj nisem rekel da jih ne more nihče sklatiti v naslednjih 5ih letih. Samo močno dvomim da bo to Milan.
Dadojc 21.5.2015, 00:01 Prijavi komentar
EriCantona7 očitno ti zgodovina v nogometu ni ravno najbolj znana. Juve je nedvomno korak pred vsemi v tem trenutku a govoriti da ga denimo v roku petih let nihče ne more ogroziti je neumnost brez primere. Na podlagi tega, da je Juve letos osvojil dve lovorike in je v finalu LP, zdej eni zaključujete da bodo kar harali nwm koliko let. Seveda je to možno, a je možno tudi kaj drugega...konec 90ih je imel Juve gotovo še močnejšo ekipo kot danes, bili so dvakratni zaporedni prvaki v sezonah 96/97 in 97/98, hkrati so v obeh teh sezonah zaigrali v finalu LP še eno sezono prej pa so jo tudi osvojili (torej tri zaporedna finala LP, to denimo ni uspelo niti Barci v tej njihovi famozni zlati eri v letošnjem tisočletju). V sezoni 97/98 ko je bil Juve prvak v Italiji in še tretjič zapored prišel do finala LP, je Milan sezono končal na enajstem mestu...konec tiste sezone so gotovo bili ljudje, ki so si mislili da Juveta nihče ne more ustavit in da bodo harali še nekaj let sigurno. In kaj se je zgodilo le sezono kasneje? Milan je postal prvak, Juve pa je sezono končal na sedmem mestu. Seveda s tem ne trdim, da se bo kaj takega zgodilo tudi naslednjo sezono a trditi da Juveta nihče ne more sklatiti s trona naslednjih 5 sezon je čista špekualacija in hudo pretiravanje.
Dinho8O 20.5.2015, 20:28 Prijavi komentar
Čudno, da ni omenil seedorfa :D
Dinho8O 20.5.2015, 20:27 Prijavi komentar
Carlo, ne si uničit ugleda.
EriCantona7 20.5.2015, 19:31 Prijavi komentar
Ni šans. Carlo hodi samo še v klube kjer je igralski kader skoraj do konca dodelan. Mislim da ga totalno razsuta ekipa ne zanima pa tudi če bi mu novi lastniki dali na voljo kup denarja. Po drugi strani pa je to "njegov" klub in bi ga znalo zamikat... vendar v naslednjih 5ih letih ne vidim možnosti da bi Milan lahko ogrozil Juventus.
bollocks! 20.5.2015, 18:28 Prijavi komentar
To je kr neki, če ti pogovori z novimi bodočimi lastniki kluba niso bli sam še eni v nizu slepilnih manevrov Silvia, pol nima smisla kupovat igralcev dokler ni novih lastnikov
retropil 20.5.2015, 14:52 Prijavi komentar
Silvo je že povedal, da bodo v klub prihajali le makaronarji. Torej kdo ve kako močnih okrepitev ne bo.
Rosonero11 20.5.2015, 14:26 Prijavi komentar
Ja sigurno je v rednih stikih tudi z Seedorfom.. To itak vsako sezono govorijo.. Mister X, pa nvm kake zvezde, na koncu pa dobimo Matrija za Balotelija, Zapato za Thiaga Silvo pa ostal šoder, ki je na plačilni listi Milana. Jst bi rajš prvo uspehe v ita ligi, zato mislim, da Ančeloti ni prava izbira..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE