Damjan Tratnik   25. november 2013
Zvonimir Boban je ogorčen nad obnašanjem Maria Balotellija

Pri meni bi nosil torbe

Nekdanji odlični vezist AC Milana Zvonimir Boban je ostro kritiziral Maria Balotellija, za katerega meni, da si ne zasluži majice milanskega velikana.
SORODNE NOVICE
Serie A: Na Luigiju Ferrarisu ...
22.10.2018 | Evropske lige
Gasperini: Ko igra Jojo, igra ...
22.10.2018 | Evropske lige
Tudi to je jasen znak Milanovi...
22.10.2018 | Evropske lige
Kaj bo z Radjo Nainggolanom?
22.10.2018 | Evropske lige
Emre Can ima zdravstvene težav...
22.10.2018 | Evropske lige
Video: Josip Iličić v polnem s...
21.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ni trajalo prav dolgo, preden so se nad Mariom Balotellijem tudi v novem klubu pričeli zgrinjati črni oblaki. Po odličnem drugem delu lanske sezone je Balotelli letos neprepoznaven, kot je že v navadi pa v zadnjem času stolpce italijanskih časnikov polnijo predvsem zgodbe o njegovi domnevni nedisciplini. Nekdanji zvezdnik Milana Zvonimir Boban je močno razočaran nad mladim napadalcem, ki po njegovem mnenju daje povsem zgrešen zgled.

"V mojem Milanu bi Balotelli nosil torbe Van Bastnu, Weahu in Ševčenku. Dvakrat je zamudil na trening? Če bi se to zgodilo v moji ekipi, bi mu Maldini primazal klofuto! Balotelli si ne zasluži majice Milana, on je premajhen za ta klub," je bil oster Boban.

"Balotelli ni in ne more biti vzor nikomur, to je jasno. V nogometu je tako kot vsepovsod treba pokazati spoštovanje. Spoštovanje do tistih, ki te plačujejo, do nasprotnikov in do tistih, ki plačujejo za to, da te gledajo. Po mojem mnenju Balotelli ne spoštuje nikogar. Ima dobro srce, a tega ne kaže," je še pristavil Boban.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
perotina 26.11.2013, 08:17 Prijavi komentar
Se mi zdi da bo Balotelli novi Cassano-večni talent.
gloryglory 26.11.2013, 07:38 Prijavi komentar
Namesto da bi cenil svoje zmožnosti, ki so mu omogočile življenje kot ga ima (glede na svoje revno in žalostno otroštvo), se on iz vsega skupaj dela norca. Seveda je njegova osebna odločitev, koliko se bo potrudil, a je dejstvo, da je kot oseba (ne kot nogometni znalec) premajhen za Beltince, kaj šele Milan. Nobenega spoštovanja ni sposoben izkazati, do ljudi, ki ga nogometno podpirajo (uprava, soigralci, navijači...).... Ga je pa škoda, to pa ja.
pepe 25.11.2013, 23:46 Prijavi komentar
Se strinjam z Bobanom, saj ni problem golgeterska suša ali da slabše igra. Problem je ker ni volje, borbe to je problem pri Baloteliju, preprosto se mu v tem trenutku j..e. Zvone pa je kot komentator ali kritik zelo objektiven in enak do vseh, pa naj bo to igralec Milana, Intera, Juveta ali Sassuola, ni mu težko dat pohvale tistemu, ki si jo zasluži in ne kritike. Počasi bo lahko začel Mario igrat v takih klubih kot nekoč Anelka, saj si ga velikani ne bodo želeli angažirat
Andy10 25.11.2013, 23:35 Prijavi komentar
prosim,malo več spoštovanja do bobana,ki ve,kaj govori...je legenda kluba,igral je z največjimi zvezdniki kluba,ki so bili malo večji od balotellija..in kar je najbolj važno,vsi so spoštovali klub,navijače,soigralce...bravo bobane,tako se govori.
UNHOLY CULT 25.11.2013, 21:24 Prijavi komentar
balo prid v juve,te bo conte že zrihtal in boš spet zabijal gole
Pekinezer 25.11.2013, 20:42 Prijavi komentar
Upam, da gre po sezoni ali še bolje kr januarja... On ne more delat razlike, kot je reku Bobi, on je premajhen za ta klub. Pa ne mi ga zdej naprej metat, kako je on držal ekipo gor v drugem delu, več kot polovico golov je dosegu iz penala. Strese se pod pritiskom in pol vrže puško v koruzo... Ma hvala lepa, tega ne rabimo sploh pa ne v teh časih. Zdej rabimo nekoga, ki bo držal ekipo gor psihično - Kaka, De Jong in Shaarawy, ki je dokazu da zna v ključnih trenutkih in pod največjim pritiskom dati maksimum od sebe... Pa Pata nazaj, seveda ko Allegri odpeketa
Peppino Prisco fan 25.11.2013, 20:11 Prijavi komentar
forza juve... če ne bi bilo birse bi bil milan zadnji, je dal več golov kot balo brez penalov. kjer je bil, je grel klop, razen v milanu. lahko igraš slabše, ni to problem dokler se boriš do konca in pustiš dušo na ternu. milanisti v italiji ga imajo puhn kurac, ker kaže totalno zaničevanje do njihovega dresa. zorro, legenda ima 100% prou. škoda, da nisi igral v interju. zlata ruda iz sela gruda!
piuski 25.11.2013, 19:46 Prijavi komentar
bobo,tku se govori,tip ni vreden da žvi.
piksi 25.11.2013, 19:37 Prijavi komentar
Ko smo nekateri pisali o nespoštljivosti ki jo do vseh izkazuje Balotelli smo bili rasisti,upam da sedaj ko to reče tudi legedna Milana,mi ne bodo več rasisti.
retropil 25.11.2013, 19:37 Prijavi komentar
Zvonko, utihni. Da Mario ne more biti vzor nikomur? Zakaj hudiča je pa potem med najvplivnejšimi ljudmi na svetu? Brez njega Milan nebi bil pol toliko kot je trenutno. To je dejstvo, pa če se vsi požrete/požrejo od zavisti. Enostavno je v ekipi Milana v tem trenutku Mario, potem de Jong, dolgo nič, nato pa pridejo Šaravi, Mexes, Kaka, potem pa spet zelo dolgo nič.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE