Anže Zajič   29. junij 2014
Kaka očitno že odigral zadnjo tekmo za AC Milan

Prestop le vprašanje časa?

Kot vse kaže, se bo Kaka ekspresno hitro poslovil od AC Milana. Pri Sao Paulu pravijo, da so se vse vpletene strani dogovorile za njegovo slovo od Lombardije.
SORODNE NOVICE
V Evropi so neporaženi le še š...
18.3.2019 | Evropske lige
Italijani so izgubili reprezen...
18.3.2019 | Evropske lige
Serie A: Inter je glavni v Mil...
17.3.2019 | Evropske lige
Video: Jojo na zbor prihaja st...
17.3.2019 | Evropske lige
Napolijev vratar potreboval sl...
17.3.2019 | Evropske lige
Navijači Genoe besni zahtevajo...
17.3.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko se je Kaka vrnil, je govoril, kako je to njegov najsrečnejši dan v življenju. Toda kmalu bo spet vsega konec. Ljubezen se je očitno ohladila, verjetno že prvič, ko so ga prodali proti njegovi volji... Potem se je res vrnil in pokazal, kako se nosi dres kluba, ki ga imaš rad, a časi so se spremenili. AC Milan ni več to, kar je nekoč bil, v prihodnji sezoni pa bo znova tudi spet brez Kakaja. Le še vprašanje časa je namreč, kdaj bo uradno zapečaten njegov vnovičen odhod. Kariero bo nadaljeval v Braziliji, spet bo igral za matični Sao Paulo. A dejansko bo podpisal za Orlando City. Toda slednji bo v ligi MLS začel igrati šele leta 2015, čas do tedaj bo Kaka preživel pri Sao Paulu.
 
"Po 60 dneh pogajanj smo se vse dogovorili, še vedno pa morao podpisati pogodbe. A kot rečeno, dvomov ni več, vsi, ki smo sodelovali v pogovorih, smo se dogovorili. Kaka bo podpisal za Orlando, nato pa k nam kot posojen odšel za pol leta. To je zanj čustvena zadeva, saj prihaja domov. Toda je odlično pripravljen in vrača se izjemno motiviran," je sporočil podpredsednik Sao Paula Ataide Gil Guerreiro. Kaka ima z Rossoneri sicer še podpisano enoletno pogodbo, ki pa jo lahko enostransko prekine, saj se AC Milan pač ni uvrstil v Ligo prvakov. Ali se bo to dejansko zgodilo, pa bomo šele videli, konec koncev naj bi Kaka pred dnevi izjavil, da ne zapušča San Sira. Komu torej sploh verjeti?
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
cahid-kurtlar-vadisi-pusu-fenerista 30.6.2014, 03:46 Prijavi komentar
igracina je bil u braziliji bo drugace tm bo imel svobodo
RealFan 29.6.2014, 20:38 Prijavi komentar
Muri ga je zjebu
rob13ben 29.6.2014, 20:22 Prijavi komentar
super, od odhoda v madrid se ni več pobral
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE