Anže Zajič   11. januar 2011
Oguchi Onyewu se je začasno poslovil od AC Milana

Preselil se je na Nizozemsko

Robustni ameriški obrambni nogometaš Oguchi Onyewu je zapustil Italijo in se preselil na Nizozemsko. Dosedanji član velikana AC Milana bo kot posojen igral v dresu Twenteja.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je prišel kot nogometaš, ki naj bi predstavljal resno okrepitev za obrambo AC Milana, pa je Oguchi Onyewu vsaj doslej na San Siru igral zgolj obrobno vlogo. In to se še nekaj časa ne bo spremenilo, saj so se pri Rossonerih odločili, da ga bodo za naslednjih nekaj mesecev poslali na posojo. Onyewu se je tako preselil na Nizozemsko, kjer bo do konca sezone nosil dres Twenteja.

Reprezentant Združenih držav Amerike se pri AC Milanu ni naigral tudi številnih poškodb, ki so ga pestile. Kljub temu so vsi pričakovali, da bo zbral več kot zgolj en nastop, ki ga je zabeležil v minuli sezoni. A prav zaradi tega ne čudi, da so se mu Italijani že odrekli. Onyewu je sicer na San Siro prišel iz belgijskega Standarda, v svoji karieri pa je igral tudi za Newcastle United, La Louviere in Metz. Pri Twenteju bo sodeloval z Michelom Preud'hommejem, ki je bil njegov trener že pri Standardu.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 11.1.2011, 18:12 Prijavi komentar
bonera je super branilec, sm pa tja kkšna katastrofalna napaka, sicer pa odličen... ta je pa še na treningih štorast... še slabši od Yepesa
manutd4ever 11.1.2011, 16:34 Prijavi komentar
sicer se mi za milan prou j..., ampak useeno mislem de je bolš igralc od bonere, ki igra na CB če je eden od dvojca nesta - silva poškodvan
retropil 11.1.2011, 14:36 Prijavi komentar
hvala bogu... naj tam tut ostane
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE