Uredništvo    4. julij 2017
Milanu uspelo prepričati mladega vratarja

Preobrat v primeru Donnarumma

Gianluigi Donnarumma obrača ploščo. Zdaj je namreč tik pred tem, da podaljša svojo pogodbo z AC Milanom in to za kar pet let. Dobil bo super plačo, klub bo vzel tudi njegovega brata, v pogodbi tudi odkupna klavzula.
SORODNE NOVICE
Bivši italijanski selektor pog...
13.11.2018 | Evropske lige
Allegri še naprej pustoši po I...
13.11.2018 | Evropske lige
V Juventusu so naklonjeni igra...
12.11.2018 | Evropske lige
Potencialni kandidat NZS se po...
12.11.2018 | Evropske lige
Serie A: Ronaldo prekinil urok...
11.11.2018 | Evropske lige
Video: Zajc zaključil izvrstno...
11.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Izsiljevanje Gianluigija Donnarumme, ki nedavno leto dni pred iztekom pogodbe ni želel podaljšati svojega bivanja pri AC Milanu. Zgodba je dvignila ogromno prahu, mladi vratar pa si je nakopal bes navijačev AC Milana, ki so mu očitali, da se peha le za denarjem. Situacija se je, potem ko so v klubu dali vratarju jasno vedeti, da ostaja vsaj še eno leto, umirila.

Sky Italia pa zdaj poroča, da se je zgodil celo velik preobrat. Donnarumma, ki v preteklosti ni skrival svoje naklonjenosti do AC Milana, bo namreč podaljšal pogodbo! Podpisal naj bi petletno pogodbo, ki mu prinaša kar šest milijonov evrov letne plače. V prejšnji ponudbi je klub ponujal milijon manj. S tem pa se ugodnosti za komaj 18-letnega vratarja še ne končajo. S šestimi milijoni evrov letno bo Donnarumma postal tretji najbolje plačani nogometaš v italijanski Serie A

AC Milan bo v klub vrnil tudi njegovega brata Antonia, ki je sicer igral v mlajših selekcijah, trenutno pa je član grškega Asterasa. Tudi on je vratar, kot rezerva mlajšemu bratu pa bo prejemal kar milijon evrov na leto.

Ključna pri sklenitvi nove pogodbe pa bo minimalna odkupna klavzula. Znašala bo 100 milijonov evrov, zapisana pa bo še ena, ki bo težka 50 milijonov evrov, v veljavo pa bo lahko stopila, če se AC Milanu ne bo uspelo uvrstiti v ligo prvakov. 

Italijanski mediji ob tem še poročajo, da je Donnarumma zavrnil ponudbo francoskega PSG, ki je vročemu vratarju ponujal neverjetnih 13 milijonov evrov letne plače. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 4.7.2017, 23:50 Prijavi komentar
maverik Hvala, da si delil z nami mokre sanje merd :D
UNHOLY CULT 4.7.2017, 21:14 Prijavi komentar
Ja že zdaj je pokazal pri 18tih kakšen kaliber na kes je in izsiljuje
maverik 4.7.2017, 19:02 Prijavi komentar
Kaka gnjiloba od človeka. Zaslužiš si tak klub, takega agenta in uživaj v gnilem denarju. Zdej pa hitro navijačem natrosit, kako imaš milan v srcu in poljubljat grb, do naslednjega calciamercata. Smo vidli na evropskem proti vrstnikom koliko si vreden... Da bog da, da bi postal capetan milana in ostal do konca kariere v klubu.
retropil 4.7.2017, 14:59 Prijavi komentar
Bomo videli. Odvisno bo od njegovega odnosa do kluba in navijačev. Če bo korekten, potem ne bo težav, če bo pa imel kakšne izpade, bo pa hitro zaključil pri navijačih. Sicer pa to za brata ni nič nenavadnega, tudi Kakajev brat je bil na tak način v klubu, pa Maurijev, Seedorfov, pa še od marsikoga drugega.
ogledalo 4.7.2017, 12:58 Prijavi komentar
Dinho8O dvomim, da bo izvžvižgan. Ravno pred kratkim sem bral, da 86% navijačev še vedno upa, da bo Dollarumma podaljšal pogodbo in ostal v klubu še dolgo.
Tito81 4.7.2017, 12:58 Prijavi komentar
To je bil namen vsega skupaj.... Drugače pa bi morali nekaj na UEFi in FIFI naredit glede teh agentov ki je.ejo cel sistem...
Dinho8O 4.7.2017, 11:26 Prijavi komentar
Kača si je izpogajal dobro pogodbo na kratki rok, ampak upam da se zaveda da se za takšno plačo zahtevajo tudi drugačne predstave. Zdaj nima več izgovorov, češ kako je mlad in podoben bs. Zdaj se pričakuje, da igra na nivoju neuerja in curtoisa(je 3. najbolj plačan golman na svetu), ne pa samo vlečt mastne plače in se praskat po jajcih. Na dolgi rok pa je tukaj na boljšem milan, saj lahko komot dobi 100M za dollarja. Upam, da je prodan že naslednjo sezono. Za takšne kače preprosto ni prostora v milanu. Če nisi s rcem v milanu, veš kje so vrata. Podaljšanje pogodbe ne spremeni ničesar, razen boljšega pogajalskega izkodišča za milan. Zdaj bi dobil največ 30M, po podaljšanju pa min 50M. Zanimivo bo tudi videti, če bo sploh kdo pripravljen plačat 100M za njega, da ne omenjam plače. V primeru, če bo sploh zdržal pritisk...mislim, da ga bojo navijači izžvižgali. Do sedaj so ga nosili po rokah in ga nasploh častili kot boga. Za dollarja se bo sedaj spremenilo vse. Čez noč bo moral odrasti, v kolikor še to ni. Upam, da nadaljuje z dobrimi predstavami izključno zaradi tega, da pride milan nazaj v ligo prvakov in da lahko iztrži 100M. Dollar resta!
Intelekt 4.7.2017, 11:04 Prijavi komentar
Pomoje ste res lahka ponosni ma takega igralca
Rosonero11 4.7.2017, 10:44 Prijavi komentar
Zmagalo je $rce. Me zanima kak se bomo brata znebili potem, ko malega prodamo naslednjo sezono. Mi pa ni všeč, da se tako konča. Daje vtis, da nas lahko vsakdo izsiljuje. Vrjetno je treba pač na začetku kaj takega požreti za nadaljne uspehe
Dev 4.7.2017, 10:36 Prijavi komentar
Kot navijač Milana, sem vesel da ostaja, ampak da ga ne vidim več poljubljat grba na zelenicah. Puba nima hrbtenice.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE