Anže Zajič   30. julij 2010
Ronaldinho vendarle ne bo počival mesec dni

Poškodba ni tako hude narave

Ne mesec dni, pač pa zgolj dober teden - poškodba stegenske mišice vendarle ni tako hude narave, da bi moral biti Ronaldinho na stranskem tiru vse do konca avgusta.
SORODNE NOVICE
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
Madridska kluba sta (bila) v b...
15.11.2018 | Evropske lige
Hamšik: Želimo zmanjšati zaost...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je bilo sprva rečeno, da se bo nazaj na nogometne zelenice vrnil šele čez mesec dni, zaradi česar bi izpustil praktično celoten del priprav, pa poškodba brazilskega zvezdnika Ronaldinha vendarle ni tako hude narave. V vodstvu AC Milana so sporočili, da si je nekdanji nogometaš Paris Saint Germaina in Barcelone poškodoval stegensko mišico, zaradi česar konec tedna ne bo mogel sodelovati na prijateljskem turnirju Emirates v Londonu, toda vendarle ne bo počival vse do konca avgusta. Poškodba naj bi bila namreč zgolj blage oblike, zato bo dovolj že sedemdnevni počitek, med katerim bo zgolj lažje vadil v družbi zdravnika.

30-letni brazilski nogometaš Ronaldinho, ki je doslej za Rossonere odigral 78 tekem in zabil 25 golov, je sicer bolečine v mišici začutil na enem od treningov, toda na njegovo srečo ni prišlo do strganine, pač pa si jo je le lažje nategnil.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE