Anže Zajič   19. marec 2014
Adriano Galliani ignorira vedno glasnejše pozive navijačev

Odstop ne pride v poštev

Adriana Gallianija ne zanima, kaj si o njem in njegovem delu mislijo navijači. Pri AC Milanu bo ostal, dokler mu lastnik kluba Silvio Berlusconi ne bo rekel, da se mora posloviti.
SORODNE NOVICE
Serie A: Na Luigiju Ferrarisu ...
22.10.2018 | Evropske lige
Gasperini: Ko igra Jojo, igra ...
22.10.2018 | Evropske lige
Tudi to je jasen znak Milanovi...
22.10.2018 | Evropske lige
Kaj bo z Radjo Nainggolanom?
22.10.2018 | Evropske lige
Emre Can ima zdravstvene težav...
22.10.2018 | Evropske lige
Video: Josip Iličić v polnem s...
21.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan tone vse nižje in nižje, navijači pa so vse bolj nezadovoljni. Na tekmi s Parmo, ki je na San Siru gladko slavila s 4:2, so glasno protestirali, sila kritičen je bil tudi Paolo Maldini, ki je brez sramu udaril po svojem nekdanjem klubu oziroma predvsem po ljudeh, ki ga vodijo. Eden najbolj kritiziranih je že nekaj časa Adriano Galliani, po mnenju številnih glavni krivec za nastalo situacijo. Dolgoletni podpredsednik AC Milana se je podpisal pod večino zgrešenih nakupov v zadnjih letih, zato je sporočilo zanj s strani dela navijačev jasno: odstopi. Toda Galliani odgovarja, da se to ne bo zgodilo. 
 
"Vsakodnevno se slišiva s predsednikom Silviom Berlusconijem. Z njim sodelujem že 35 let in dokler mi ne bo rekel, da moram zapustiti klub, bom ob njegovi strani. Nimam prav nobene namere odstopiti! Vem, kaj se dogaja, slišim očitke, toda niti za malce ne bom popustil oziroma se predal," je kritikom sporočil dolgoletni uradnik Rossonerov
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
bollocks! 19.3.2014, 19:42 Prijavi komentar
Ma kaki Strootmani pa Ljajići itd. to so vse navadni nategi milanske uprave. Nima smisla to omenjat. Največji problem je da majster hoče sam vse upravljat, ko bi že zdavnaj moral v klub pripeljat nazaj legende, zdej pa se identita izgublja. Aja pa Crystal Palace ma večji budget oz. znajo ponucat drobiž
retropil 19.3.2014, 14:23 Prijavi komentar
Denar bi bil lahko precej bolje naložen. Niso šli skozi razni Strootmani, Ljajići, za isti denar pa je prišel Matri. Sicer smrdi, ampak ne samo pri Gallianiju. Galliani ni postavil Matrija za gibljivo špico, čeprav to ni, Galliani ni dal Kakaja na levo krilo, ni dal Honde v vezo, ne sili z Bonero, Uryjem, Constantom skozi zid, pa tako naprej... Galliani tudi ni poškodoval Šaravija, Pazzinija, de Sciglia, Abateja... Za te stvari so odgovorni drugi. Galliani opravlja svoje delo vse slabše, ampak ni edini.
cheikh 19.3.2014, 13:59 Prijavi komentar
A zdaj pa je Galliani kriv?Kaj pa so pričakovali,če pa imajo letni budget za nakup igralcev na nivoju Crystal Palace,za kakovost se s tem drobižom ne da nič kupit,samo na račun stare slave prihajajo zastonj igralci kot so Honda,Rami...drugače še teh nebi bilo.Berlusconi je politik in bo na koncu prikazan kot največja žrtev medtem ko so vsi okoli njega krivi!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE