Anže Zajič   20. september 2010
Kontroverzni Luciano Moggi pozdravil besede Brazilca Leonarda

Nemudoma bi ga najel

Luciano Moggi je navdušen nad nekdanjim trenerjem AC Milana Leonardom. Če bi bil predsednik kluba iz italijanske prve lige, bi ga nemudoma najel za trenerja svoje ekipe.
SORODNE NOVICE
Higuain: Juventus me je brcnil...
18.10.2018 | Evropske lige
Santos želi zadržati Gabigola,...
17.10.2018 | Evropske lige
Dybala v težavah po tekmi z Br...
17.10.2018 | Evropske lige
Piatek? Prepričati bo treba Pr...
17.10.2018 | Evropske lige
Barzagli: Liga prvakov je Juve...
17.10.2018 | Evropske lige
Inter zaprl vrata Malcomu
17.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je Leonardo, nekdanji trener AC Milana, brez dlake na jeziku besedno napadel svojega nekdanjega delodajalca Silvia Berlusconija (spomnimo, obtožil ga je, da je preveč samovšečen in da lahko z njim delujejo le tisti, ki se mu povsem podredijo), se je oglasil tudi Luciano Moggi. Črni raček italijanskega nogometa se je priklonil Brazilcu, ki ga zaradi njegovega izbruha sedaj precej bolj ceni.

"Bi morali pri AC Milanu obžalovati, ker so Leonarda zamenjali z Maxom Allegrijem? No, Leonardo je s svojim zadnjim medijskim nastopom pokazal kar nekaj odličnih lastnosti. Obrnil se je proti Berlusconiju, za kar mora imeti človek nemalo poguma. Rad imam strastne ljudi in če bi bil predsednik kluba v Serie A, bi ga nemudoma najel za trenerja svoje ekipe," je z nasmeškom na obrazu priznal Moggi, nekdanji uradnik Juventusa.

Precej manj so Leonardove besede navdušile Adriana Gallianija, podpredsednika AC Milana. "Z Berlusconijem sodelujem že več kot 30 let in lahko vam zatrdim, da si z njim brez težav izmenjujem svoje ideje. V vsem tem času mi niti enkrat ni rekel, da bomo nekaj naredili tako zgolj zaradi tega, ker on pravi tako," premierja Italije pričakovano brani njegov zvesti sodelavec...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Chupy 21.9.2010, 11:16 Prijavi komentar
Ac Milan ti je ena velika mafija! Smrdi ta klub!
RONI 20.9.2010, 16:30 Prijavi komentar
Leonardo je lani z ekipo ki jo je mel na voljo naredil čudež in ga zato cenim mislim da si je zaslužil da ostane na klopi Milana
Corelli 20.9.2010, 15:50 Prijavi komentar
Galliani je novodobni suženj!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE