Damjan Tratnik   31. december 2011
Alexandre Pato demantira govorice

Ne odhaja v PSG

Brazilski napadalec Alexandre Pato je zavrnil vse glasnejše govorice, da naj bi se zaradi nezadovoljstva s svojim statusom pri Milanu že pozimi preselil v vrste PSG.
SORODNE NOVICE
Bivši italijanski selektor pog...
13.11.2018 | Evropske lige
Allegri še naprej pustoši po I...
13.11.2018 | Evropske lige
V Juventusu so naklonjeni igra...
12.11.2018 | Evropske lige
Potencialni kandidat NZS se po...
12.11.2018 | Evropske lige
Serie A: Ronaldo prekinil urok...
11.11.2018 | Evropske lige
Video: Zajc zaključil izvrstno...
11.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Italiji so se v zadnjih tednih razširile govorice, da naj bi si Alexandre Pato in trener Milana Massimiliano Allegri skočila v lase, zaradi česar naj bi bil 22-letni Brazilec vse bližje odhodu iz vrst italijanskega velikana, pri katerem nastopa že od leta 2007. Pato je v letošnji sezoni v italijanskem prvenstvu odigral vsega osem tekem in dosegel en zadetek, navkljub slabši formi pa naj bi bil ambiciozni francoski PSG zanj še vedno pripravljen odšteti zajeten kupček denarja. Konkretneje – več kot 40 milijonov evrov.

"Pri Milanu še vedno želim osvajati lovorike. Z gospodom Allegrijem imava skupne cilje. Lahko delava skupaj, ni pa nujno, da sva prijatelja tudi izven nogometnih igrišč. Sem nogometaš Milana, kluba, ki sem ga pazljivo izbral preden sem zapustil Brazilijo. Gospodu Ancelottiju sem poslal zgolj sporočilo, da mu želim vesele praznike in to je vse,"
je na govorice, da naj bi se v Parizu pridružil svojemu nekdanjemu trenerju Carlu Ancelottiju.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE