Damjan Tratnik   30. avgust 2010
Želja Milana je tudi Robinho

Najboljši napad po Van Bastnu

Predsednik Milana Silvio Berlusconi je prepričan, da imajo Rossoneri v moštvu najboljšo napadalno navezo po Marcu Van Bastnu in njegovi zlati generaciji.
SORODNE NOVICE
Serie A: Na Luigiju Ferrarisu ...
22.10.2018 | Evropske lige
Gasperini: Ko igra Jojo, igra ...
22.10.2018 | Evropske lige
Ideja, ki bi dala La Ligi in C...
22.10.2018 | Mednarodni nogomet
Tudi to je jasen znak Milanovi...
22.10.2018 | Evropske lige
Kaj bo z Radjo Nainggolanom?
22.10.2018 | Evropske lige
Emre Can ima zdravstvene težav...
22.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Navijači so vodstvu Milana celo poletje očitali pasivnost na nogometni tržnici, tik pred iztekom prestopnega roka pa je Silvio Berlusconi slednjim znal zapreti usta. Ob pomoči mojstrskega pogajalca Adriana Gallianija je navijačem podaril enega najboljših igralcev, ki so v zadnjem desetletju nastopali v italijanski Serie A – Zlatana Ibrahimovića.

"Nedvomno imamo najboljši napad po Marcu Van Bastnu. Ronaldinho je najboljši nogometaš vseh časov, Pato je dragulj, Ibrahimović pa je osvojil že osem naslovov državnega prvaka,« je povedal Berlusconi, ki je v osem naslovov prištel tudi dva z Juventusom, ki pa sta bila kasneje razveljavljena.

Prvi mož Rossonerov je spregovoril tudi o načinu, na kakršnega bi po njegovem mnenju Milan moral zmagovati. Berlusconi hoče atraktivno igro, kar pa Leonardo in poprej Carlo Ancelotti nista mogla zagotoviti.

"Moja ljubezen do Milana je plahnela zaradi načina igre, kakršnega je zagovarjal Leonardo. Ronaldinho je bil postavljen preveč na levo stran, Pato pa preveč na desno. Nikoli nismo zares nadzirali poteka tekme. Ancelotti in Leonardo nista delila ideje kluba in čeprav sem z obema še danes v odličnih odnosih, je bilo slovo neizbežno," je povedal Berlusconi, in nato še namignil na to, da bi Milan lahko okrepil še en velezvezdnik nogometa.

"Prihod Robinha ni odvisen le od nas. Želeli bi ga videti v naših vrstah, a zadnjo besedo ima Manchester City."


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
danix 30.8.2010, 21:20 Prijavi komentar
tuododod- Zraven Robinha Milan potrebuje se "sarmo" in kaksnega kvalitetnega bocnega branilca in vezista saj je Seedorf ze prestar za nogomet na vrhunski ravni'' Se strinajm s tabo
klyemann 30.8.2010, 16:42 Prijavi komentar
roko na srce, čeprav je to še najboljša okrepitev Milana v zadnjih letih, je tako kot vsi njihovi nakupi doslej, to prihod odpadnika... Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo, Vieri in sedaj Ibrahimović... pač AC Milan je očitno postal zatočišče za igralce, ki so si prezgodaj zafurali kariero =/
tuododod 30.8.2010, 14:59 Prijavi komentar
Zraven Robinha Milan potrebuje se "sarmo" in kaksnega kvalitetnega bocnega branilca in vezista saj je Seedorf ze prestar za nogomet na vrhunski ravni.
borisp 30.8.2010, 14:48 Prijavi komentar
zdej se pa še na fuzbal spozna...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE