Uredništvo    28. november 2017
Italijanski trener po nogi

Montella: Tega nisem pričakoval!

Vincenzo Montella, ki ga je Milan po neprepričljivih prvih mesecih nove sezone včeraj odpustil, trdi, da odpovedi, sploh v tem trenutku, ni pričakoval. Pričakovanja so bila prevelika, pravi Italijan.
SORODNE NOVICE
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
Dokazal, da Juventus pač ni vs...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Od včeraj nekdanji trener italijanskega prvoligaša Milana, Vincenzo Montella, je praktično nemudoma po slovesu s klopi milanskega velikana privolil v obširni intervju za današnji Gazzeta dello Sport. V njem trdi, da noge v tem trenutku ni pričakoval.

"Bil sem miren in nisem pričakoval ničesar, prisežem. Zato me je najbolj presenetil timing te poteze, ker menim, da so bili že prej trenutki, ko bi bilo to bolj smiselno. Zdaj je ekipa vendarle ponujala odgovore na igrišču," je povedal Montella, ki meni, da je bila odločitev sprejeta bolj s strani lastnikov kot direktorjev.

"Ko sem prišel na trening v Milanello, sta me pozdravila generalni sekretar Mangiarano in športni direktor Mirabelli. Slednji mi je povedal, da so odločitev sprejeli čez noč. Mislim, da je bila sprejeta bolj s strani lastnikov kot pa direktorjev. Igralci so me lepo sprejeli in na lep način sem se poslovil od vseh."

Nekdanji napadalec je razkril tudi svoje videnje situacije v enem najtrofejnejših italijanskih klubov v tej sezoni:  "Pričakovanja so bila postavljena previsoko. Kot trener Milana sem zmagal na 33 od 64 tekem. Osvojili smo superpokal, se vrnili v Evropo in si zagotovili napredovanje v evropski ligi. To so rezultati, ki jih je Milan kar nekaj časa pogrešal. Zgodili so se porazi, vendar za približanje k najboljšim potrebuješ čas. Lani smo bili 28 točk za Juventusom, 24 za Romo in 23 za Napolijem. Ta ekipa je sicer še vedno v nastajanju in išče svojo pot. Navkljub nekaterim slabim tekmam projekt gre naprej," je povedal Montella.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
šikimiki 28.11.2017, 17:17 Prijavi komentar
Z Gatusom pa borba za obstanek očitno...škoda kluba res...
Rosonero11 28.11.2017, 14:30 Prijavi komentar
bolj kot porazi so mene bolele patetične predstave.. Mel je ogromno časa, a napredka praktično nič. Še dolga sezona bo za nas :/
olongjonson 28.11.2017, 13:13 Prijavi komentar
Ni bil slab ampak pomoje je tudi on pricakoval po kalinicevi predstavi to
retropil 28.11.2017, 12:59 Prijavi komentar
Ne jokaj. Skrajni čas je že bil, da si odletel.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE