Uredništvo    14. december 2017
Mino Raiola v AC Milanu ni kaj prida priljubljena oseba

Mirabelli neizprosen do Raiole zaradi Donnarumme

Ne Mino Raiola, niti kdo drug. AC Milana ne bo nihče izsiljeval in grabil za vrat, trdi Massimiliano Mirabelli. Donnarumme klub noče prodati, če pa bo vratar želel oditi, bo moral za to prositi.
SORODNE NOVICE
Madonnina: Zamudniki, več sreč...
20.10.2018 | Evropske lige
Srbski veteran odžagan, bo kon...
20.10.2018 | Evropske lige
Serie A: Strelski dvoboj Ronal...
20.10.2018 | Evropske lige
Suso je bil dvakrat v skušnjav...
19.10.2018 | Evropske lige
Piatek: Ronaldo je najboljši v...
19.10.2018 | Evropske lige
Higuain: Juventus me je brcnil...
18.10.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Navijačem AC Milana je dovolj. Potem ko so se pojavile govorice, da želi Gigi Donnarumma preko svojih zastopnikov izsiliti prestop, so razobesili žaljiv transparent, ki je mladega vratarja spravil do solz. Massimiliano Mirabelli iz vodstva kluba pa se je zdaj odločil, da se ob oglasil in opozoril predvsem na igralčevega agenta Mina Raiolo, ki stoji za vsem skupaj. Trdi namreč, da mladi vratar (poleti je podaljšal pogodbo do leta 2021) sploh noče zapustiti AC Milana!

"Naša pozicija je jasna: Nočemo prodati nikogar! Če igralec želi oditi, nas mora obvestiti o tem, šele potem bi klub moral izpolniti naše zahteve. Nihče nas ne bo grabil za vrat. Gigio je sijajen fant, govoril sem z njim, ni rekel, da želi oditi. Morda obstaja gospod, ki želi nekaj organizirati, toda mi bomo gledali na interese AC Milana. Razumem, da so navijači razočarani, ampak žvižgati bi morali nasprotnikom, ne pa našim igralcem. Gigio ni kriv, podpirati ga moramo in zaščititi ga moramo. Upam, da bomo vse skupaj kmalu razrešili."

Mirabelli se je nato osredotočil na Raiolo, ki je že poleti "zakuhal" novo pogodbo in celotno dogajanje okrog nje. Od tega, da je igralec izrazil željo po odhodu, do tega, da si je nato premislil.

"Z Raiolo se ne bom sestal. Fant ima pogodbo do leta 2021, zato mu nimam kaj reči. Gigia ne nameravamo prodati. Če želi oditi, nas bo moral prositi, ampak govoril sem z njim, ni rekel, da želi oditi. Rad ima Milan. Zaščitili ga bomo, prav tako klub in to pred gospodom, ki nam želi škoditi. Nekega dne se bo Gigio zavedel, kdo je dober in kdo slab. Ta gospod pa postaja burkež. Lahko se smejimo, uspelo pa mu ne bo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
forzamilan7marco 16.12.2017, 11:47 Prijavi komentar
fant nima odkupne kavzule ostaja.Okrog ffp-ja je 9 moznih kazni katere se milan ni doobil ga pa uefa do nadaljnega pod drobnogledom. However, Corriere della Sera reports that the club never actually deposited a release clause with the Lega Serie A. The newspaper states that this can be read in two ways - on the one hand, if Donnarumma is happy at Milan it could see him stay for the long term. Kavzule pa ni.
Dinho8O 14.12.2017, 17:25 Prijavi komentar
Daj mirabelli ne serji klamf in ne zagovarjaj izdajalcev. Dollar ni nic boljsi od bajsija.
Rosonero11 14.12.2017, 11:56 Prijavi komentar
Pa o kakem nespoštovanju ti sanjaš? Če sem ti že prej lepo rekel, da Dolla ni nič nespoštiljivega naredil to sezono. Kaj je bilo poelti je bilo zaradi prašiča, kar je sedaj je zaradi prašiča. Vzem Icardija in njegovo izjavo takrat. Dolla ni nič takega naredil, niti pisnil ni. Vse sam prašiček govori
aloalo23 14.12.2017, 11:53 Prijavi komentar
Panda. ISTO JE BIL LEONARDO
Panda. 14.12.2017, 11:47 Prijavi komentar
Yes, Raiola je cancer... Sam noben pa ne sili teh nogometašev da podpišejo znjem. ;) Kar se tega tiče je meni osebno bil največji kralj Gary Neville. Nikoli sploh ni mel agenta, ko je želel novo pogodbo pa je šel do PFA, vprašal koliko zaslužijo vrhunski bočni branilci in se po tem ravnal, pa nikoli ni blo dilem o pogodbah. :)
Loko 14.12.2017, 11:42 Prijavi komentar
Raiola je navadna gnida. UEFA in FIFA bi mu morala preprečiti kakršnokoli delovanje v nogometu.
aloalo23 14.12.2017, 11:30 Prijavi komentar
Pa ne samu njemu, pač pa vsm agentom. Kater igralec si ni sposoben sam zmenit za plačo naj pa zastonj igra. Kaj sploh rabimo agente
Loko 14.12.2017, 11:19 Prijavi komentar
Raiola je navadna gnida. UEFA in FIFA bi mu morala preprečiti kakršnokoli delovanje v nogometu.
aloalo23 14.12.2017, 10:02 Prijavi komentar
Rosonero11 ne gre se za to kar bi jaz naredil, gre se za nespoštovanje igralca do kluba, ki ga bogato plačuje. Pa da ne bo pomote, kot navijač Interja uživam v nesoglasjih Milana, mi pa gredo na živce današnji igralci, ki ne poznajo niti 1% spoštovanja kluba, navijačev, osebje kluba, grba, stadiona, zgodovine,...., kot so ga imeli igralci v osemdesetih, devedesetih pa tudi v začetku tega tisočletja. vsi bi radi bili legende kot so Totti, Zaneti, Maldini, Buffon,... amapk za to pa nebi ničesar naredili....
Rosonero11 14.12.2017, 09:44 Prijavi komentar
Kaka je isto imel brata. Mauri ga isto ma. Velik folka to nrdi in klub ustreže. Plača pa je kakšna je, če misliš, da bi moral še kosit zraven pa mu pejt v Milan to povedat in zarad mene ga lahk še nadziraš, da bo res kosil vsak dan... Bi pa res moral odpustit prašiča, sam tist tip samo luft meša povsod. Mu je pa zrihtal plačo 6M€, bi ti odpustil nekoga, ki ti zrihta tako plačo pri 18ih?
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE