Uredništvo    25. januar 2018
Zastopnik Gustava Gomeza je zelo razočaran nad odnosom ljudi v Milanu

Milanu se danes smeji ves svet

Zastopnik branilca Milana Gustava Gomeza je zelo nazorno opisal potek pogajanj med Milanom in Boca Juniors, na katerem so po njegovih besedah predstavniki Milana pokazali zares jalov obraz.
SORODNE NOVICE
AC Milan izbira med igralci br...
17.11.2018 | Evropske lige
AVB je imel ponudbi italijansk...
16.11.2018 | Evropske lige
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Argentinski velikan Boca Juniors se je resno zanimal za nakup paragvajskega branilca Gustava Gomeza, ki v letošnji sezoni pri Milanu igra bolj ali manj obrobno vlogo. V Argentini je pred prihodom v Italijo pustil odličen vtis v majici Lanusa, vendarle pa svoje kariere kot vse kaže ne bo nadaljeval v Buenos Airesu, saj se Milan in Boca nista uspela dogovoriti.

Gomezov zastopnik Augusto Paraja je v intervjuju za Tuttosport natančno opisal potek pogajanj, ki predstavnike Milana kažejo v zelo arogantni luči.

"Raje sploh ne bi govoril, kaj se dogajalo v Milanovi pisarni,"
je začel Paraja.

"Lahko vam zagotovim, da je Milan v obdobju popolnega kaosa. Upam, da bodo Milan slej kot prej znova zastopali ljudje, ki so dorasli tej vlogi. Če boš v ekipo Serie A dal igralca iz tretje ali četrte lige, ne moreš biti presenečen, če bo pustil slab vtis. Če nimaš intelektualca ali profesionalca, ki bi znal voditi klub, rezultati prav tako ne bodo dobri," je povedal Paraja, in nadaljeval.

"Danes se v nogometnem svetu vsi igralci in vsi direktorji za hrbtom smejijo Milanu. Mi smo bili konkretno povsem brez razloga deležni zelo slabega odnosa."

Paraja je v nadaljevanju opisal aroganco Milanovih direktorjev.

"Ljudje iz Boce so pripotovali vso pot iz Buenos Airesa, za darilo prinesli klubsko majico, v zameno pa niso dobili niti skodelice kave. To je bil šele začetek, zato si lahko predstavljate, kako se je nadaljevalo. Ko smo se z ljudmi iz Boce srečali v dvigalu, nihče ni mogel verjeti, kaj se je pravkar zgodilo. Najprej so ponudili 5 milijonov evrov, nato 6 ... in nič. Tudi v tretji argentinski ligi se nihče ne obnaša tako. Podobno se mi je zgodilo, ko sem pred šestimi meseci prišel s predstavniki Fenerbahčeja."

"Pri Milanu je vse improvizacija. Ne vem, kaj bo sledilo. Morda bo prišel drug agent, morda jih lahko nekdo lahko poveže, zagotovo pa to ne bom jaz. Gustavo ne igra nič in ni nobenih možnosti, da bi igral. A tako je pač danes pri Milanu. "
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 26.1.2018, 09:45 Prijavi komentar
Medtem se je agent že opravičil. Sicer pa zanimivo dejstvo... Odkar je Gattuso prevzel AC Milan, je Milan v Serie A sprožil največ strelov. Vemo da je največji problem v letošnji sezoni prav doseganje zadetkov, tako da je to definitivno napredek.
retropil 26.1.2018, 09:07 Prijavi komentar
Kupli smo ga za 8,5 mio €, oni pa pričakujejo da ga bomo prodali za 5-6 mio €. Vztrajali so pri 10 in pri odkupu pogodbe. Boca je želela posojo in odkup za 5-6 mio. Nihče pri zdravi pameti tega nebi sprejel. Treba je brat med vrsticam, vsaka palca ma dva konca.
Dinho8O 25.1.2018, 19:23 Prijavi komentar
Kaj on je mislil, da so prišli na cajanko?
Rosonero11 25.1.2018, 18:30 Prijavi komentar
a so to nrdili? Niso. Kupili so kar solidne igralce in pričakovali rezultate. 'Podobno se mi je zgodilo, ko sem pred šestimi meseci prišel s predstavniki Fenerbahčeja."' mogoče pa on kaj narobe počne in ne Milanovi ljudje
maverik 25.1.2018, 17:14 Prijavi komentar
Ja zdaj naj še kredit za kafe vzamejo :) ...
šikimiki 25.1.2018, 16:41 Prijavi komentar
Saj kot kaže ne more nič iz tega bit, ker so očitno debili nastavljeni , da furajo klub. Silvek jih je ziher na bunga bunga peljal, kaj šele kavico skuhal...:)
MC 25.1.2018, 16:12 Prijavi komentar
Rosonero11: On je primerjal sedanje vodstvo Milana s tem, kot da bi dali igralca iz 3.-4. lige v AC Milan in pričakovali dobre rezultate...
yyyeb 25.1.2018, 15:45 Prijavi komentar
milan je trenutno tam kjer si zasluži bit po vseh kriterijih. nekoč velikan, danes tarča posmeha
Rosonero11 25.1.2018, 15:04 Prijavi komentar
'Če boš v ekipo Serie A dal igralca iz tretje ali četrte lige, ne moreš biti presenečen, če bo pustil slab vtis' A je on igralca, ki ga zastopa primerjal z igralci iz tretje in četrte lige? Res slab način, da prodaš svoj produkt. In ker je Boca ponudila premalo smo mi tisti, ki niso normalni? Če bi se pa prestop zgodil bi pa same lepe besede govoril :D Men je škoda Gustava je boljši od unega hloda Zapate in od Palette, a imamo 8 centralnih branilcev. Ni edini, ki ne igra
Matech 25.1.2018, 14:48 Prijavi komentar
Dober ta dres od Lanusa z Yamaho !
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE