Anže Zajič   8. marec 2016
Srb vztraja, da bo še naprej sedel na klopi AC Milana

Mihajlović odločno zanikal govorice

Siniša Mihajlović obžaluje, ker je bil poraz s Sassuolom dovolj, da so se spet pojavile govorice o tem, da bo zapustil klop AC Milana. To so govorice brez osnove, pravi Srb.
SORODNE NOVICE
Bivši italijanski selektor pog...
13.11.2018 | Evropske lige
Allegri še naprej pustoši po I...
13.11.2018 | Evropske lige
V Juventusu so naklonjeni igra...
12.11.2018 | Evropske lige
Potencialni kandidat NZS se po...
12.11.2018 | Evropske lige
Serie A: Ronaldo prekinil urok...
11.11.2018 | Evropske lige
Video: Zajc zaključil izvrstno...
11.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bo Siniša Mihajlović res na klopi AC Milana sedel le še do konca sezone? In koliko je resnice v tem, da se je za slovo odločil, ker naj bi se naveličal vmešavanja predsednika kluba Silvia Berlusconija? Nekdanji selektor reprezentance Srbije se je odzval na najnovejše govorice v Italiji in jih odločno zanikal. "So povsem brez osnove!" se je skorajda razjezil 47-letni strokovnjak.
 
"Nočem dajati publicitete tistim, ki si izmišljujejo takšne stvari, rad bi le poudaril, da se včeraj v Covercianu nisem pogovarjal z nikomer. Imam pogodbo z AC Milanom in sem osredotočen na grajanje zdravih temeljev za to, da bo prihodnost uspešna. Žal mi je, da je bil poraz s Sassuolom dovolj za to, da so se spet pojavile že prežvečene govorice. To so govorice brez osnove, moja osredotočenost pa je usmerjena le v naslednjo tekmo. Bi rad nadaljeval pri AC Milanu? Seveda, kdo ne bi? Vedno bom hvaležen Berlusconiju in Gallianiju. Prav tako sem imel vedno dve stvari v svojem življenju: svoja jajca in svojo besedo. Še vedno je tako. In res mi je žal, ker je zgolj poraz s Sassuolom spet obudil te govorice," se je razgovoril nekdanji trener Bologne, Catanie, Fiorentine in Sampdorie.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Rosonero11 8.3.2016, 18:48 Prijavi komentar
Če mu ne bodo težil in mu dal kar potrebuje ne dvomim, da bi bili uspešni... Še vedno 3 krat bolje igramo kot lani
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE