Anže Zajič   20. marec 2015
Filippo Inzaghi išče izgovore za slabe rezultate

Krive predvsem poškodbe

Zakaj Filippu Inzaghiju nikakor ne steče v vlogi trenerja AC Milana? Marsikdo bi lahko naštel marsikateri razlog, mladi trener pa pravi, da so v prvi vrsti krive predvsem poškodbe.
SORODNE NOVICE
Serie A: Na Luigiju Ferrarisu ...
22.10.2018 | Evropske lige
Gasperini: Ko igra Jojo, igra ...
22.10.2018 | Evropske lige
Tudi to je jasen znak Milanovi...
22.10.2018 | Evropske lige
Kaj bo z Radjo Nainggolanom?
22.10.2018 | Evropske lige
Emre Can ima zdravstvene težav...
22.10.2018 | Evropske lige
Video: Josip Iličić v polnem s...
21.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Želje so bile drugačne, realnost pa je bila predvsem kruta. Filippo Inzaghi še ni dočakal prvega leta na klopi AC Milana, že se mu precej trese klop. Kar ne preseneča, Rossoneri se gibljejo zgolj okoli sredine lestvice italijanskega prvenstva, boj za prvaka oziroma za uvrstitev v Ligo prvakov je bil že davno izgubljen. Če bo Inzaghi še pred koncem sezone dobil nogo, to ne bi smelo biti presenečenje, mediji so tako prepričani v njegovo slovo, da se že nekaj časa pogovarjajo o tem, kdo bi ga lahko zamenjal.
 
"Več je razlogov za naše težave, eden teh so zagotovo tudi poškodbe. Številne zdravstvene težave so vplivale na naše rezultate in na položaj na lestvici. To sicer ne bi smel biti izgovor, toda vsak trener vam bo dejal, da je ključno, da ima na voljo celotno zasedbo," pravi Inzaghi, ki ga konec tedna čaka obračun proti Cagliariju. In torej še ena tekma, pred katero se govori, da bo dobil nogo, če svoje zasedbe ne bo popeljal do zmage.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
bollocks! 21.3.2015, 00:37 Prijavi komentar
Dej ne nabijaj Inzaghi, kot igralec je briljiral kot trener pa pogorel na celi črti. Ma kake poškodbe, kaj pa taktične zablode, defenzivna in presrana igra po minimalnem vodstvu, menjanje formacij iz tedna v tedn ker ne veš kaj paše igralcem, Muntari mu igra kapetana, Susa so šli kupovat pozimi ko bi polet zastonj pršu zdej pa sedi, Honda je še vedno krilni igralc in ne trekvartist kjer razturava, joku je za Cercija zdej pa gnije na klopi, posojeni igralci kot so Saponara in Niang pa naenkrat igrajo zelo dobro pri drugih klubih. Prišel je iz mladinskega pogona in naenkrat naj bi tak njihov mladinski pogon dobil nove razsežnosti in oh in sploh. Kje so ti mladinci zdej? Kje sta Mastalli in Modic ki kažeta uspehe v primaveri? Raje Essien, Muntari in Montolivo ki skup še za enga povprečnega vezista ne spacajo. Sam milanist si še vedn mečejo pesek u oči, politik berlusca jih zna vrtet
Rosonero11 20.3.2015, 15:47 Prijavi komentar
Delno je to res, ker v sredini že tako nimamo dobrih igralcev, potem ti pridejo pa še poškodbe, da ti na koncu nek Muntari briljira na sredini.. Je pa tudi sam kiksal z igralci, ko so bili zdravi (sploh Lord Bonera, ki je preveč igral medtem ko so drugi sedeli)! Prezelen da bi klub popeljal iz krize :(
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE