Anže Zajič   17. februar 2015
Filippo Inzaghi najkasneje poleti odhaja

Kocka je (menda) že padla

Vodilni možje italijanskega prvoligaša AC Milana so menda že prečrtali Filippa Inzaghija, edina dilema naj bi bila le še ta, kdaj se bo nekdanji napadalec poslovil od San Sira.
SORODNE NOVICE
Serie A: Na Luigiju Ferrarisu ...
22.10.2018 | Evropske lige
Gasperini: Ko igra Jojo, igra ...
22.10.2018 | Evropske lige
Tudi to je jasen znak Milanovi...
22.10.2018 | Evropske lige
Kaj bo z Radjo Nainggolanom?
22.10.2018 | Evropske lige
Emre Can ima zdravstvene težav...
22.10.2018 | Evropske lige
Video: Josip Iličić v polnem s...
21.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po Clarencu Seedorfu se bo očitno na klopi padlega italijanskega velikana AC Milana opekel še en nekdanji zvezdnik tega kluba. Potem ko je Filippo Inzaghi v tem letu dosegel le eno zmago, naj bi bila po poročanju La Gazzette dello Sport že sprejeta odločitev o Inzaghijevem slovesu. Do tega naj bi zagotovo prišlo poleti, morda pa že prej. Vse bo jasno odvisno od rezultatov. Če rdeče-črni recimo v naslednjem krogu ne bodo premagali Cesene, bi se Inzaghijeva era na San Siru lahko že zaključila.
 
Večja dilema je to, kdo bo nasledil Super Pippa. Če se bo Inzaghi poslovil sredi sezone, bi ga lahko kot začasna rešitev zamenjal dolgoletni pomočnik Mauro Tassotti. Če bo do menjave prišlo šele poleti, bo krog kandidatov zagotovo precej širši. Že nekaj časa se omenja Antonia Conteja, a slednji poudarja, da bo raje ostal na klopi Italije. Novi trener bi lahko postal tudi Luciano Spalletti, ki je po slovesu od Zenita brez dela, v preteklosti se je omenjalo tudi Vincenza Montello in še koga.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 17.2.2015, 22:33 Prijavi komentar
prvo bi blo treba se znebit končno Tassottija. Očitno je le za podjebavanje zraven. Bil je prisoten ob največjih dosežkih, ter sedaj v najhujših časih. Prispeva pa natanko nič.
forza juve 17.2.2015, 18:33 Prijavi komentar
Spalletti bi bila najboljsa resitev...pa par novih igralcev...upam da se cimprej poberejo,ker takle Milan gledat je groza....
Rosonero11 17.2.2015, 14:50 Prijavi komentar
Če bo še vedno odločitve iz ozadja izvajal Galliani, potem res ni važno kdo bo trener...Treba pri vrhu začeti s spremembam in celotno strukturo kluba spremenit, ker več kot očitno to kar imamo sedaj ne funkcionira. Pippo pa je premalo izkušen za našo klop, že večkrat je to dokazal čez sezono.. Spallettija in naj si svojo trenersko ekipo sestavi, to bi bil že napredek...
Milkyway 17.2.2015, 13:14 Prijavi komentar
Začeli so mazat oči, tak ko nekteri naši predsedniki v slo. klubih, ter si delaju utvare, da lahko z povprečnimi igralci delaš nadpovprečne rezultate. Ne ga srat, ta ekipa Milana ni vredna resnega tekmvanja-žal,žal!!Jadan Pippo pa je naletu na mino.
Dinho8O 17.2.2015, 12:32 Prijavi komentar
Cirkusanti.
Corelli 17.2.2015, 12:11 Prijavi komentar
Dokler bo Berlusca držal denarnico v sefu... Milanu ni pomoči.
LEGEND50 17.2.2015, 12:09 Prijavi komentar
AC Milanu ne pomaga niti če za trenerje zaposlijo Mourinh, Guardiolo, Sir Alexa, Kloopa, Anchelotia, Manchinija, Maradono, Pele-ja , Becknbauera, Croyf-a, van Bastna, jebenega barack Obamo pa še koga na 1 x vse skupaj !!! treba enostavno menjat 20 igralcev , si začrtat vizijo in ji sledit lepo počasi ..... časa prehitevat se ne da .... razen z katastrofalnimi odločitvami ki so jih v preteklosti že naredili prehitro ... Bil Gates, pa ovi bully ko ma Facebook prek, pa Šinavatra pa 3 Berlusconiji pa 2 Napoleona pa pokojni Elvis jim ne morejo pomagat v stanju kakeršnem so zadnjih par let
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE