Damjan Tratnik   6. oktober 2017
Nekdanji lastnik Milana se čudi

Kdo bi kupil kar 11 novih igralcev?

Nekdanji lastnik Milana Silvio Berlusconi ne razume, zakaj so njegovi nasledniki v zgolj enem prestopnem roku kupili nič manj kot 11 novih igralcev.
SORODNE NOVICE
FFP: UEFA je kaznovala Milan
14.12.2018 | Evropske lige
Arsenal ponuja, Roma zavrača
14.12.2018 | Evropske lige
Gattuso: Milan je bil neodloče...
14.12.2018 | Evropske lige
Marotta je izbral Inter
13.12.2018 | Evropske lige
Paqueta? Dober je, a (še) ni K...
12.12.2018 | Evropske lige
Spaletti našel izgovore za neu...
12.12.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Na račun Milanove poletne prestopne vročice, v kateri je klub kupil kar 11 novih igralcev, se zgrinja vse več kritik. Oglasil se je tudi predhodnik kitajskih lastnikov Silvio Berlusconi, ki meni, da je Milan zelo nespretno porabil ogromne količine denarja.

"Ne razumem tega prestopnega roka. Še nikoli nisem videl, da bi klub zamenjal kar 11 igralcev. Zakaj z vsem tem denarjem niso raje kupili kakšnega res vrhunskega igralca? Mi lahko kdo razloži, zakaj sta Suso in Giacomo Bonaventura na klopi, čeprav sta tehnično najbolj nadarjena igralca v tem moštvu? se je v intervjuju za Corriere dello Sport spraševal Berlusconi.

"Kapetanski trak so dali Leonardu Bonucciju, ki je bil dolga leta simbol Juventusa. Tukaj je Riccardo Montolivo in kapetanski trak bi moral pripadati njemu."


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
partito 9.10.2017, 15:10 Prijavi komentar
Jaz mu dam za prav...4 top igralce bi kupili,ti bi delali razliko in za sabo potegnili slabše nogometaše..11 novih je nerealno oz poigravanje kot v kakšni igrici..
forzamilan7marco 7.10.2017, 00:16 Prijavi komentar
maverik sheva je izjavil dan ali dva nazaj, da ta ekipa obeta ampak, da bo potrebno še kakšno leto ali dve za vrh.Vse razen bobana on ni veljal za legendo ali ikono kluba in ga tudi ni na tem seznamu.Pajaca sta opravila odlično delo še januarja kaj odide in pride in se bo mozaik sestavil.Mipan ni slabši od rome in interja milan ni zgolj uigran.To še ni ekipa.Fassone in mirabeli lahko kupujeta da pa narediš čvrsto uigrano ekipo pa ne pomaga doben denar na svetu ampak čas.Da čas.Tega pa v sodobnem nogometu ni.Ampak stopnič se ne da preskakovati in lepo počasi. Pajac je Berlusconi in njegova lutka galliani za moje pojme vse od 2008 naprej pred tem pa sta bila odličen tandem
maverik 6.10.2017, 23:55 Prijavi komentar
Zdej so vsi pametni. Julija ko sta una dva pajaca nakupovala vsepovprek pa so jim pisali vsi hvalospeve, vkljucno z berlotom. Ko so pa razne milanove bandiere ala Sheva, costacurta, Boban, Maldini... So jih vsi zmerjali da škodujejo milanu in da so bedaki. 10 let ni vlagal v Milan, ko mu ni več rabi za nabiranje glasov. Še klubski avtobus je prodal za plačat une njegove bungabunga partije.
Rosonero11 6.10.2017, 23:27 Prijavi komentar
Berlo dej ne seri kmet. Kurčevga Montoliva bi ti forsiral? Lih sem prave volje, da ti pridem en šuš poslat v glavo. Kurwa nesposobna si pripeljal klub na tak nizki nivo, da je sramota. Kao navijač števlika ena, a nisi bil sposoben stabilizirat kluba, ko te je najbolj potreboval.Kao navijač številka ena, a si dovolil, da sta Roma in Napoli, ki imata trikrat nižji proračun prehitela Milan. Kr forsiraj Montoliva v FIFI 18. BMK za tistih 32 lovorik pajac plastičen!
Dinho8O 6.10.2017, 22:51 Prijavi komentar
Ne spet sanjat no. To je cisto drugačna, bolj konkurencna serie a. Borba za top 4 bo zelo zelo tezka. Juve, napoli, inter, lazio, roma so v tem trenutku kar dosti mocnejsi od milana. Bo pa veliko razočaranje, ce se ne uvrsti milan v CL, kar je precej verjeten scenarij. Bodimo realni, serie a je letos res konkurencna.
forzamilan7marco 6.10.2017, 22:10 Prijavi komentar
Začetek sezone komaj do maja se lahko marsikaj spremeni na lestvici. Mene zanima sam kaj bo maja.Ko je milan bil prvak 2010-2011 je tudi slabo štartal v sezono takoda pik še je ogromno.Trenutno ne pomeni nič. Letos zna biti leto napolija 🙂
forzamilan7marco 6.10.2017, 22:03 Prijavi komentar
Matech brez angelijevih niti obstjali nebi danes več.Matech ja kdo pa je zadnja leta pipico zaprel ja berlusconi in novi lastniki in uprava vseh težav ne bodo rešili v parih mesecih.Milan je osvajal lovorike pred berlusonijem in bo jih tudi po tem. Ja uigrat jih je treba logično da se razumejo drug drugega, da pride do avtomatizmov.Kar bo milan izgubil v prvem delu sezone bo nadoknadil v drugem.Tako je bilo tudi pod saccijem v berlusconijevi eri. Berlusconi star si 80 in malo te je povozil čas.Če bi brocci oszal trener bi milan bil 13ti. Za številkarja pa prebrem kak tvoj post in se lepo nasmejim ker ne padam na provokacije in veliko raje za milan pa če tudi 20 let brez lp, kot pa za ene goljufe iz torina.Ponovno sodelovanje v z podzemljem, angeli eno leto izključek kot predsednik.Enkrat goljufi vedno goljufi.Takšni, ko so pravnomočno obsojeni nebi smeli imeti dobene funkcije.Za milan pa bo še malo časa potrebno pol pa bodo zadeve se poklopile.
Peppino Prisco fan 6.10.2017, 20:27 Prijavi komentar
milan se bo počasi vrnil na pozicije, ki jih je zasedal preden ga je prevzel pornopalček...
z2an2 6.10.2017, 18:41 Prijavi komentar
Sicer je on dosti kriv,da je Milan kjer je trenutno... ampak je bil tud on kriv ko je bil Milan top ampak ima tukaj delno prav, večina igralcev ki so jih kupli so povprečni.
Who? 6.10.2017, 17:46 Prijavi komentar
Slej al prej se bodo vrnili v vrh. Letos je LP čist realna, scudeto pa, če bodo pametno poslovali, v naslednjih 3 letih. Če kupiš 11 novih igralcev, rabiš čas, da se ekipa spozna in zaigra po načrtih trenerja. Montela pa tudi ni anonimni trener brez izkušenj in vrjamem, da jih bo znal sestavit, sam bo pa še malo trajalo. Nič ne gre iz danes na jutri.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE