Damjan Tratnik   28. november 2016
Kontroverzen obisk Carlosa Bacca v Sevilli

Kaj je Bacca počel v Sevilli?

Kolumbijski napadalec Carlos Bacca si je nakopal jezo navijačev Milana, ker je na večer Milanovega gostovanja v Empolija s tribun spremljal obračun Seville in Valencie.
SORODNE NOVICE
AC Milan izbira med igralci br...
17.11.2018 | Evropske lige
AVB je imel ponudbi italijansk...
16.11.2018 | Evropske lige
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kolumbijski napadalec Milana Carlos Bacca zaradi težav s stegensko mišico ni mogel pomagati svojim soigralcem na sobotnem gostovanju Empoliju, kljub temu pa navijači Milana niso bili niti najmanj navdušeni nad tem, da je Bacca prosti čas izkoristil za skok v Španijo, kjer si je v živo ogledal obračun svojega nekdanjega kluba proti Valencii. Kot da že "nelojalnost" sama po sebi ne bi bila dovolj velik greh, je Bacca v živo spremljal obračun dveh klubov, ki naj bi si po poročanju španskih medijev že januarja zelo prizadevala za to, da bi ga zvabila nazaj v Španijo.

"V Sevillo sem odšel zaradi osebnih razlogov in  za to, da bi se srečal z nekaterimi prijatelji. Seveda sem ves čas spremljal, kako gre mojim soigralcem. S telesom nisem bil prisoten na tekmi, v srcu pa zagotovo," se je branil Bacca, in dodal.

"Na Sevillo imam zelo lepe spomine. Tukaj sem preživel dve čudoviti leti, osvojil sem dve lovoriki in ime Carlos Bacca je tukaj postalo prepoznavno. Vedno spremljam Sevillo. Tukaj imam veliko prijateljev in trudim se ohraniti čim tesnejše stike."


Italijanski portal MilanNews poroča, da naj bi Bacca celo opravil en trening s svojimi nekdanjimi soigralci, vendar pa nobena stran te informacije še ni potrdila. Oglasil se je njegov zastopnik Sergio Barilo in zagotovil, da Baccin obisk Španije ni bil poslovne narave.

"Odšel je na obisk k prijatelju in v Milanu so vedeli za to. Valencia? Nič ne vem o teh govoricah, saj je Carlos zadovoljen v Milanu in hoče ostati tam. Z Milanom se želi uvrstiti v evropske pokale in to je trenutno zanj daleč najbolj pomembno. Ostal bo pri Milanu."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
milanista80 29.11.2016, 11:06 Prijavi komentar
Dokler bo na terenu dajal vse od sebe se nimamo kaj jezit, forma gor ali dol. Kaj počne v prostem času je njegova stvar.
retropil 29.11.2016, 09:52 Prijavi komentar
Jezni so samo nekateri neumneži. Kaj boš jezen? Profesionalni nogometaš je v službi 24/7. Če ima možnost da za en dan obišče dobre prijatelje in si ob tem še ogleda tekmo svojih nekdanjih soigralcev, je to prej dokaz človečnosti kot pa razlog da bi bili jezni.
marjanpodlogar 28.11.2016, 22:09 Prijavi komentar
Rosonero11 28.11.2016, 21:27 Prijavi komentar
Kar je blo, je blo. Naslednjo tekmo bo vrjetno ze zacel, upam, da pride s klopi in ne od prve minute.. Je pa Bonaventura poskodovan, mozno, da tudi proti Romi nebo nared
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE