Anže Zajič   7. maj 2012
Massimiliano Allegri pošten po koncu boja v Serie A

Juventus si je zaslužil

Čeprav Massimiliano Allegri meni, da med AC Milanom in Juventusom ni prav nobene kvalitetne razlike, pa vseeno dodaja, da si klub iz Torina naslov prvaka povsem zasluži.
SORODNE NOVICE
Barzagli: Liga prvakov je Juve...
17.10.2018 | Evropske lige
Inter zaprl vrata Malcomu
17.10.2018 | Evropske lige
Juventusovi navijači so besni ...
16.10.2018 | Evropske lige
Inter je našel cenejšo alterna...
16.10.2018 | Evropske lige
Milan rešil zelo pomembno pogo...
16.10.2018 | Evropske lige
Mihajlović se je zasitil Itali...
15.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dogajalo se je marsikaj, dvigovalo se je ogromno prahu, toda na koncu si je Juventus brez dvoma zaslužil naslov prvaka Italije. Kdor vse do zadnjega kroga ne izgubi niti enkrat, pač mora biti nagrajen. In Juventus je bil. Zasluženo. S tem se strinja tudi Massimilano Allegri, trener AC Milana, ki se je s Staro damo vse do konca krčevito boril za Scudetto, a je moral po porazu na mestnem derbiju proti Interju priznati premoč rivalu iz Torina.

"Juventus je osvojil naslov prvaka, ki si ga je zaslužil. Za nami je brez dvoma fascinantna sezona, v kateri sta dva kluba osvojila zares veliko število točk. V primerjavi s prejšnjo sezono je bilo potrebno tokrat za naslov osvojiti precej več točk," je po predzadnjem dejanju v Serie A uvodne misli strnil trener Rossonerov in nadaljeval: "Za Juventusom je enkratno tekmovalno leto, toda enako velja tudi za nas. Imeli smo ogromno težav; mučile so nas poškodbe, dogajali so se incidenti. Rad bi se zahvalil fantom za delo, ki so ga opravili. Naslednjo sezono se bomo zagotovo spet borili za naslov. Kaj smo pogrešali v primerjavi s prejšnjo sezono? Težko govoriti o tem. Počeli smo napake, za katere smo plačali visok davek. Tudi na tokratni tekmi proti Interju, ko smo bili blizu vodstvu s 3:2, a smo namesto tega padli v zaostanek z 2:3. Ah, to je pač eno tistih let, ko ti nič ne gre po načrtih... Mislim, da med nami in Juventusom ni nobene razlike. Smo na isti ravni, zato bo zanimivo videti, kako se bo Juventus držal v naslednji sezoni, ko bo igral tudi v Ligi prvakov. Kar se tiče nas, določenim igralcem potečejo pogodbe, zato bomo morali oceniti, kaj lahko storimo, da bomo okrepili ekipo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Janinho 7.5.2012, 19:05 Prijavi komentar
Največja napaka je da so Juventusu pustili Pirla saj letos niso imeli nobenega ki bi gradil igro v sredini
JuventinoKrasic 7.5.2012, 14:52 Prijavi komentar
Ne dopade se mi Alegri ker se vedno vtika v tuje klube.. sicer pa lepo da je priznal da smo si zaslužili!.. mislim da je biu to izjemen dvoboj skoraj vse do konca med tema dvema ekipama... :) GRANDE JUVENTUS!
tp 7.5.2012, 12:30 Prijavi komentar
pirlo je prevesil tehtnico na stran juveta!
terminator 7.5.2012, 12:19 Prijavi komentar
Neki morjo nardit glede tega sojenja resno... preveč so trmasti glede posnetkov itd.
FCLIVERPOOL 7.5.2012, 10:42 Prijavi komentar
true story, odlična obramba, solidna zvezna in napad.. letos so dobro ekipo naredl, niso mel nekih posameznikov ampak predvsem dobro timsko delo in to jim je prineslo naslov:)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE