Uredništvo    25. oktober 2015
Več transparentov sredi južne tribune

Javni protest navijačev Milana

Pred tekmo s Sassuolom, ki jo je Milan na koncu z igralcem več dobil (2:1), so navijači rdeče-črnih izobesili več protestnih transparentov na južni tribuni San Sira.
SORODNE NOVICE
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Ščulac je plačal za zablode v ...
15.11.2018 | Slovenski nogomet
Madridska kluba sta (bila) v b...
15.11.2018 | Evropske lige
Nosilec zvezne vrste mora pod ...
15.11.2018 | Evropske lige
Tuttosport Zvezdinega junaka s...
14.11.2018 | Evropske lige
Tavares: Cilj je 200 golov!
13.11.2018 | Slovenski nogomet
(foto: splet)
Da trener Siniša Mihajlović še zdaleč ni edini, ki ne diši navijačem AC Milana, so pristaši milanske rdeče-črne barve danes jasno pokazali pred tekmo s Sassuolom, ko so svoj pogled na trenutno situacijo v klubu z javnostjo delili prek več različnih transparentov.

Osrednji del južne tribune je bil ob javnem izražanju nezadovoljstva izpraznjen in na njem so milanisti izobesili več dolgih zapisov, glavna "junaka" pa sta bila trener Mihajlović in izvršni direktor Adriano Galliani, medtem ko ni bil kritik izvzet niti predsednik Silvio Berlusconi.

Gallianiju so navijači sporočili, da je podoben "oskubljenemu golobu" in da ni dorasel nogometni tržnici, pa če klub ima denar ali ne. Berlusconi je lahko prebral, da naj dobro razmisli o tem, kdo ima dovoljenje, da milijone iz klubske blagajne zapravlja za "bidone" (slabe igralce, op. a.).

Gallianiju so v Milanu med tekmo tudi večkrat zapeli, da naj odide, na enem transparentu pa so bili igralci označeni za "povprečne". O Mihajloviću pa: "Trener, ki se je z izjavami izkazal za velikega poveljnika, v slačilnici in na zelenici pa ni spremenil ničesar!"

Mihajlović je bil po tekmi spravljiv in se je navijačem zahvalil za dobro podporo, ki je Milan potisnila čez ciljno črto v zadnjih minutah, ko je deseterico Sassuola zlomil Luiz Adriano.

"Imajo vso pravico, tudi za javni protest. Toda hvaležen sem vsem navijačem, ker so skozi tekmo podpirali ekipo - žvižgi so nekaj običajnega, žvižgali so tudi (Paolu) Maldiniju in (Francu) Baresiju," se je kritik morda pametno vzdržal Mihajlović.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 28.10.2015, 06:31 Prijavi komentar
Kdaj se bodo naučili, da ti protesti v Milanu ne zaležejo. Silvo in il Pigeon ne poslušata navijačev.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE