Damjan Tratnik   30. april 2015
Filippo Inzaghi je preživel še en poraz

Inzaghi za zdaj ostaja

Milan je preko svojega televizijskega kanala sporočil, da trener Filippo Inzaghi navkljub drugačnim govoricam še naprej ostaja trener moštva.
SORODNE NOVICE
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
Hamšik: Našim sanjam je ime sc...
15.1.2018 | Evropske lige
Če gre Nainggolan na Kitajsko,...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblasti zanikale Berlusconijev...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Številni italijanski mediji so poročali, da bo Filippo Inzaghi po včerajšnjem porazu proti Genoi danes razlaščen odgovornosti vodenje ekipe pri AC Milanu, a se to kljub temu ni zgodilo. Uradnega sporočila o tem, kakšna bo usoda nekdanjega odličnega golgeterja, sicer v Milanu niso podali, a so preko svojega televizijskega kanala Milan Channel sporočili, da Inzaghi "ostaja trener, razen če se v klubskih načrtih ne bo zgodila velika sprememba."

Velika sprememba bi lahko bila prodaja kluba tajskemu tajkunu Beeju Taechaubolu, ki naj bi po poročanju italijanskih medijev že v kratkem sklenil prevzem sedemkratnih evropskih prvakov. Ker naj bi bil prevzem pred vrati, naj bi obstoječe vodstvo Milana morebitno zamenjavo trenerja prepustilo svojim naslednikom.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 30.4.2015, 21:32 Prijavi komentar
Če bi bil Pipo nek gentelem, bi rekel "Zbogom in hvala za vse ribe" Klop ma bistveno bolj uspešno "slabo" sezono, pa je uvidel, da je potreben odhod, a tale Pipec bi va vztrajal v svoji zablodi do konca obstoja nogometa. Sej ne rečem, da je spoštljivo, da ne zapuščaš potaplajoče barke, ampak Milan je že nekaj časa kot Titanik, prikovan na morsko dno in Pipo je edini, ki stoji za krmilom in na pedala poganja propeler, da bo ladja spet splavala. Upam, da premore tolk spoštovanja do sebe, kluba in konec koncev do navijačev in se poslovi.
bollocks! 30.4.2015, 17:36 Prijavi komentar
Nima smisla menjat pred koncem, za Evropo se ne borijo več niti niso ogroženi za izpad. Tole še nej zgurajo pol pa adijo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE