Anže Zajič   21. december 2010
Vrnitev Ronaldinha v Brazilijo je še vedno aktualna

Gremio potrdil pogajanja

Pri brazilskem prvoligašu Gremiu verjamejo, da bodo uspešno izpeljali prestop Ronaldinha iz AC Milana. Pogajanja z nogometaševim bratom in agentom so v naprednem stanju.
SORODNE NOVICE
Douglasu Costi štiri tekme pre...
18.9.2018 | Evropske lige
Uradno: Serie B je zamrznjena!
18.9.2018 | Evropske lige
Di Francesco: Kažem in zahteva...
18.9.2018 | Evropske lige
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
Berti: Inter je malce boljši o...
18.9.2018 | Evropske lige
Berlusconi namerava kupiti 90%...
18.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je nogometaše AC Milana prevzel Massimiliano Allegri, brazilski zvezdnik Ronaldinho pri klubu iz štadiona San Siro igra zgolj obrobno vlogo. V tej sezoni je v Serie A na zelenicah preživel vsega 652 minut, med strelce pa se je vpisal vsega enkrat, in sicer v Ligi prvakov. To je občutno manj, kot so številni pričakovali od Južnoameričana, ki je več kot očitno že povedal svojo zadnjo besedo v Evropi. Zato zares ne bi bilo presenetljivo, če bi se januarja vrnil nazaj domov.

"Obstajajo napredna pogajanja med Gremiom in nogometaševim bratom ter agentom," so sporočili iz Gremia, predsednik slednjega Paulo Odone pa je dodal: "Sem optimistično razpoložen in verjamem, da bomo uredili vse stvari, ki bodo potrebne z naše strani, plačali odškodnino in ga pripeljali nazaj v naš klub." 30-letnik je kariero sicer začel pri Gremiu, za katerega je med leti 1998 in 2001 odigral 44 tekem ter zabil 21 golov, nato pa se je za 5,1 milijona evrov preselil v Evropo.

Za nekdanjega člana Paris Saint Germaina in Barcelone naj bi se sicer zanimala tudi Sao Paulo in Palmeiras, prodaja v zimskem prestopnem roku pa je še toliko verjetnejša, ker ima Ronaldinho pogodbo z Rossoneri podpisano le še do konca sezone. In poleti bo lahko odšel brez plačila odškodnine...
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE