Damjan Tratnik   3. januar 2011
Kje bo kariero nadaljeval Ronaldinho?

Gremio nima dovolj denarja

Zastopnik brazilskega zvezdnika Ronaldinha Roberto de Assis trdi, da Gremio nima dovolj denarja za nakup nogometaša Milana. Bo slednji pristal pri Flamengu?
SORODNE NOVICE
Higuain: Juventus me je brcnil...
18.10.2018 | Evropske lige
Juventusovi navijači so besni ...
16.10.2018 | Evropske lige
Milan rešil zelo pomembno pogo...
16.10.2018 | Evropske lige
Leonardo želi južnoameriški Mi...
13.10.2018 | Evropske lige
Li Yonghong za seboj pustil gi...
13.10.2018 | Evropske lige
Milan želi Ramseya brez plačil...
11.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ronaldinho je pred dnevi zapustil priprave Milana v Dubaju in se vrnil v rodno Brazilijo, kjer naj bi že do konca tedna našel novega delodajalca. Čeprav so pri njegovem matičnem klubu Gremiu zatrjevali, da je Ronaldinho z eno nogo in pol že član njihovega kluba, pa njegov brat in zastopnik Roberto de Assis razkriva drugo plat zgodbe. Gremio po njegovih besedah nima dovolj denarja.

"Gremiu do sklenitve posla manjka še veliko denarja. Ostali klubi takšnih težav nimajo," je povedal Roberto de Assis in namignil na to, da je Ronaldinho precej bližje selitvi k Flamengu.

"Kdo so ostali klubi? Kaj menite, da počnem v Rio de Janeiru?" je povedal Ronaldinhov brat, ki je vselej usodno vplival na razvoj Ronaldinhove kariere. Prav on naj bi bil po mnenju številnih poznavalcev razmer eden od glavnih krivcev za Ronaldinhov zaton, saj je bratu vselej svetoval prestope, pri katerih je osrednjo vlogo igral – denar. Kot vse kaže bo temu načelu ostal zvest do konca, pa čeprav je Ronaldinho še sam večkrat ponovil, da bi z velikem veseljem ponovno zaigral v klub, kjer je naredil svoje prve nogometne korake.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
MatRag 4.1.2011, 01:52 Prijavi komentar
Hmm...ne vem no. V Anglijo vrjetno ne bo šel. V Francijo tudi dvomim. Če že si bo poiskal kakšen klub v Španiji ali Italiji, ki mu lahko plača njegovo visoko plačo ali pa bo šel za hec igrat v Brazilijo in se ponoči zabaval po diskotekah. Osebno pa mi je všeč ideja o Bundesligi vendar dvomim, da si ga lahko privošči kdo drug kot Bayern. Bayern pa ne kupuje nespametno tako, da Bundesliga tudi odpade. Tako, da ne vem kam se bo dal....mogoče Roma ne bi bila slaba rešitev.
RONI 3.1.2011, 15:22 Prijavi komentar
TOO UPAM DA OSTANE V EVROPI!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE