Anže Zajič   9. januar 2011
Iskanje novega kluba se je zapletlo v pravo brazilsko telenovelo

Gremio: Ronaldinho, izdajalec!

Toliko o ljubezni in čustvih. Ronaldinho ne bo igral za Gremio, pač pa se je raje odločil za Flamengo, pri katerem bo zaslužil občutno več. V Porto Alegreju imajo zvezdnika za izdajalca in plačanca.
SORODNE NOVICE
Madonnina: Zamudniki, več sreč...
20.10.2018 | Evropske lige
Srbski veteran odžagan, bo kon...
20.10.2018 | Evropske lige
Serie A: Strelski dvoboj Ronal...
20.10.2018 | Evropske lige
Suso je bil dvakrat v skušnjav...
19.10.2018 | Evropske lige
Piatek: Ronaldo je najboljši v...
19.10.2018 | Evropske lige
Higuain: Juventus me je brcnil...
18.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Flamengo je klub, pri katerem bo svojo kariero verjetno nadaljeval Ronaldinho. Številni so bili sicer prepričani, da se bo nogometaš AC Milana odločil za Gremio, pri katerem je tudi začel kariero, toda iz vodstva slednjega so sporočili, da so z njim prekinili vsa pogajanja in da odstopajo od zamisli, da bi ga pripeljali v svoje vrste. Za takšno potezo naj bi se odločili, ker Ronaldinho menda niti za malce ni želel popustiti glede finančnih pogojev sodelovanja. Gremio naj bi sicer odstopil tudi zaradi tega, ker ni zmožen plačati odškodnine, ki jo zahtevajo Italijani. Dan po Gremiu so se Ronaldinhu odpovedali tudi pri Palmeirasu, kar dejansko pomeni, da je nekoč najboljši nogometaš na svetu korak pred Flamengom.

Zaradi vsega tega si je Ronaldinho v Porto Alagreju na glavo že nakopal nemalo sovražnikov. Številni so ga označili za izdajalca in plačanca, ki ga zanima zgolj in samo denar. Brazilski mediji ob tem poročajo, da je imel Ronaldinho za vikend težave v enem od tamkajšnjih nočnih klubov, kjer se je menda nanj verbalno spravila skupina navijačev Gremia, na koncu je menda morala posredovati celo policija. Politik Gilmar Sossella je ob tem naznanil, da je že začel zbirati podpise za peticijo, s katero bi Ronaldinho postal "persona non grata" v državi Rio Grande do Sul.

Sossella pravi, da tokrat ni prvič, da je Ronaldinho izdal Gremio. Prvič naj bi ga že leta 2001, ko je odšel v Evropo. "Tedaj se je z vodstvom Paris Saint Germaina dogovoril, čeprav je javno izjavil, da ne želi zapustiti Gremia. Besede pa so v naši državi več vredne kot pogodbe," pravi Sossella, medtem ko je Paulo Odone, predsednik Gremia, napadel tudi Ronaldinhovega brata in agenta Roberta De Assisa. "Dejal nam je, da je prestop praktično sklenjen, da smo vse dogovorjeni. A je držal figo v žepu," obtožuje Odone, ki je hkrati dodal, da so pri Gremiu za Ronaldinha sestavili kar sedem različnih pogodb, toliko je bilo dodatnih zahtev s strani De Assisa.

Ob tem je zanimivo, da so se pri Gremiu že pripravljali na slavnostno vrnitev Ronaldinha v matični klub, v teku je bila tudi priprava na divjo zabavo. Za ozvočenje je bilo že poskrbljeno, a je nato vodstvo Gremia lahko sporočilo le to, da Ronaldinha ne bo. So pa zato iz Flamenga sporočili, da je prestop Ronaldinha praktično potrjen. "Naše možnosti so 99,99-odstotne," pravi Patricia Amorim, predsednica Flamenga in dodala, da bo klub Ronaldinha verjetno navijačem predstavil kar na sloviti plaži Copacabana. Da le ne bodo tudi oni prisiljeni v odpoved zabave...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
keko69 9.1.2011, 21:57 Prijavi komentar
Pa je izjavil da bi zelo rad igral za Gremio in da mu ni mar za denar! očitno ne...Pa igraj zastonj tako kot je Pele!!! denarja ma pa tako ze dovolj!
RONI 9.1.2011, 19:59 Prijavi komentar
Ronaldinho malo preveč posluša svojega brata kateremu se gre sam za dnar, zato pa je Ronaldinho šel k Barci ko je bil sam že dogovorjen s Fergusonom za prestop v United, pa je Barca ponudila nekaj več keša in je Ronaldinho šel k Barci, zgodba se je ponovila ob prestopu v Milan!!
JuventinoKrasic 9.1.2011, 19:21 Prijavi komentar
izdajalec.. drgač pa koja slika haha
Ducky 9.1.2011, 19:08 Prijavi komentar
ja tale njegov brat je še posebej mahnjen na denar in je že v preteklosti mel take nenormalne zahteve...
frumpy 9.1.2011, 18:55 Prijavi komentar
ampak vsi ste še malo pred tem govorili kako bo igral za gremio iz ljubezni itd..in da mu denar nič ne pomeni..
KdoKajZakaj_;O 9.1.2011, 18:47 Prijavi komentar
Mislm pač tko..lahko je vm govort...sam če bi vm kdo dou zdele ponudbo d zaslužš 1000€ na mesc...al pa 10 000€ na mesc...mau pomisl kero ponudbo bi uzel ;D
KdoKajZakaj_;O 9.1.2011, 18:46 Prijavi komentar
Ja pač..Flamengo lah plača odškodnino..in razume se d bo igrou za denar...dj povejte enga igrauca k ne igra za denar..sam enga...
AlfredMudjahedin 9.1.2011, 18:33 Prijavi komentar
Sej vas razumem, danes navijaš za CR jutri boš za ANS vrečeraj pa si za KAKA-ja nekaj sezon p za Ronnyja!!! Ronny legenda samo da igra!!!
xavi 9.1.2011, 18:19 Prijavi komentar
od legende do plačanca je le tanka črta in to je zdaj dokazal Roni od zdaj naprej ga MRZIM
Legendos 9.1.2011, 18:15 Prijavi komentar
že naslov pove svoje.izdajalec in skopuh da ni večjega.pa četudi sem ga včasih oboževal.izdajalec
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE