Damjan Tratnik   21. februar 2011
Uefa izrekla kazen za kapetana Milana

Gattusu štiri tekme suspenza

Vezist Milana Gennaro Gattuso se bo zaradi incidenta po koncu tekme s Tottenhamom hladil naslednje štiri tekme. Iz Milana so že sporočili, da se na izrečeno kazen ne bodo pritožili.
SORODNE NOVICE
Barzagli: Liga prvakov je Juve...
17.10.2018 | Evropski pokali
Juventusovi navijači so besni ...
16.10.2018 | Evropske lige
Milan rešil zelo pomembno pogo...
16.10.2018 | Evropske lige
Verratti o nameščanju tekme s ...
15.10.2018 | Evropski pokali
Leonardo želi južnoameriški Mi...
13.10.2018 | Evropske lige
Li Yonghong za seboj pustil gi...
13.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Incident po izteku tekme osmine finala Lige prvakov med Milanom in Tottenhamom je danes dobil epilog. UEFA je kapetanu Milana Gennaru Gattusu zaradi obračunavanja s pomočnikom trenerja Tottenhama Joejem Jordanom izrekla štiri tekme prepovedi igrnaja, kar v praksi pomeni, da bi Gattuso lahko prvič za Milan zaigral šele v finalu tekmovanja – v kolikor bi se Rossoneri tja seveda uvrstili.

Kot je znano, je Gattuso po koncu tekme v sočni izmenjavi mnenj Jordana odrinil in ga udaril z glavo, za svojo nešportno potezo pa se je vročekrvni Italijan že opravičil.

"Izgubil sem razum in storil sem nekaj, česar ne bi smel. Jordan me provociral med tekmo, a to ne opravičuje mojega dejanja. Bil sem precej razburjen. Pogovarjala sva se po 'škotsko', saj sem tudi sam nekaj časa igral na Škotskem. Vseeno pa ne mislim govoriti, o čem sva se pogovarjala. Storil sem napako, saj se do starejšega človeka ne bi smel tako obnašati," je tedaj povedal Gattuso.

Iz vodstva Milana so medtem že sporočili, da se na izrečeno kazen ne bodo pritožili.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 14
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
frumpy 22.2.2011, 17:49 Prijavi komentar
da se ne bomo narobe razumeli..noben ne zagovarja takih dejanj..vsi vemo da ne sodijo na igrišča..pa vendar mi ki navijamo za milan mu bomo to pač oprostili pa kaj..vsi vi ki pa tako čistunsko blatite po gattusu me pa res zanima če bi bili enako ostri če bi šlo za kakšnega igralca kluba za katerega navijate in še posebej za igralca ki ga imate radi..me prav zanima..
frumpy 22.2.2011, 17:45 Prijavi komentar
Copkiller..malo preberi svoje poste in svoj jezik pa potem razpredaj o tem kdo je primitiven..pa malo razmisli o svojem nicku..ki mimogrede sploh ni nič primitiven..svet je poln takih hipokritov kot si ti zato pa je na svetu tako sranje..idi raje še naprej špilat igrice..
Copkiller 22.2.2011, 13:34 Prijavi komentar
Se strinjam s tistimi ki pravijo da je dobil premalo kazen! klyeman se strinjam s tabo ko praviš da je bill izzvan in da bi to naj bil ustrezen izgovor za dejanje ki ga je naredil...ni mi jasno kak se lahko eni zgovarjajo na to, očitno so sami primitivci! Če je bil izzvan z besedami ima možnost izzivati nazaj pravtako z besedami ne pa da začne fizično obračunavat, kreten pritlikavi! Škoda da ga ta Joe ni enkrat pošteno prek tote brade, da bi si za zmeraj zapomnil! Keepermark6 ti pa ne izjavljaj takih bedarij, ker izpadeš samo nepoznavalec nogometa oz. Gattusovih akcij, katere so bile svetlobna leta od poštenosti in pravice tak da ne tumbaj kozlarij...
klyemann 22.2.2011, 09:27 Prijavi komentar
hah, eni ste pa smešni z izjavami "če ga je pa žalil!". žaljenje je (na žalost) velikokrat prisotno tako iz strani soigralcev, nasprotnikov, trenerjev in tudi navijačev - tako da Gattuso ni ne prvi in ne zadnji, ki bi bil izzvan in zato pač to ne more biti opravičilo! je pa Gattuso sam tudi dobro znan po provokacijah: poglejte si na youtube posnetek Gattuso vs. Poulsen!
ptrnkl 22.2.2011, 01:43 Prijavi komentar
sramota od kazni!!!! vsak, ki zagovarja takšno vedenje Gattusa in trdi, da je kazen pravicna, je divjak oz. primitivec!
odstraniseposast 22.2.2011, 00:21 Prijavi komentar
mislm da če bi teb jebov mater nekdo pa te pošilov nevem kaj in žalu tud neb tko zlahkoto prenesu vrjem.. drgač pa nekateri to lažje prenesejo.
1950 21.2.2011, 22:59 Prijavi komentar
4 tekme mal preveč, ovi tip zlomi Da Silvi nogo pa dobi tri tekme
Keepermark6 21.2.2011, 22:29 Prijavi komentar
Matr ste smešni usi, čeprav je Genarru na tej tekmi dobesedno rečeno UTRGALO vam povem, da je še vedno eden boljših in pravičnejših igralcev svetovnega nogometa..
theowalcott 21.2.2011, 22:12 Prijavi komentar
4 Tekme suspenza..Najmanj bi blo,da nebi smel newem kok ćasa igrat..Kaj pa naslednjić,ko bodo izgubili...Bo nekoga ubil!
realmadred 21.2.2011, 21:44 Prijavi komentar
nevem zakaj nekateri Gattusovo ravnanje zagovarjajo, kaj naslednič bo med navijače skočo ko ga bodo provocirali???? se ker strinjam z RONI-jem. tam bi bil res atrakcija :-)))
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE