Uredništvo    5. december 2017
Novi trener Milana zelo razočaran ...

Gattuso zaradi Beneventa ni spal

Novopečeni trener Milana Gennaro Gattuso je priznal, da po šokantnem remiju z Beneventom ni zatisnil oči. Tekmo sem vedno znova vrtel v svoji glavi, je dejal italijanski trener.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Debi Gennara Gattusa na klopi Milana bi se težko razpletel slabše. Benevento, ki je do tekme 15. kroga z milanskim velikanom izgubil vseh 14 ligaških tekem, je točko proti sedemkratnemu evropskemu prvaku osvojil z golom vratarja Alberta Brignolija v peti minuti sodniškega dodatka.

Gattuso, ki je priložnost na klopi Milana dobil po odhodu Vincenza Montelle, je za klubsko televizijo priznal, da je točko proti prepričljivo zadnjemu Beneventu s težavo prenesel: "Zaradi razočaranja nisem spal. Nisem mogel zaspati, saj sem v glavi vrtel tekmo, predvsem zato, ker smo jo zelo slabo začeli. Veliko grenkobe je v tem remiju, vendar sem videl ekipo, ki je bila pripravljena trpeti v slabih trenutkih, kar nam bo v prihodnosti pomagalo."

"Igramo lahko veliko bolje in čeprav smo tokrat veliko stvari delali slabo, sem bil zadovoljen z ekipnih duhom. Vesel sem zaradi golov Kalinića in Bonaventure, tudi Kessie je igral dobro. V takih trenutkih potrebujemo vse igralce, tudi tiste, ki ne igrajo veliko. Moramo se izboljšati," je optimistično najprej zrl Gattuso.

"Na treningu sem videl jezne obraze, remi nas peče. Lahko vam zagotovim, da je ekipa zavzeta in delavna," je povedal Gattuso in tudi navijače Milana pozval k enotnosti.

"Vsak vikend pride 55.000 navijačev. Upam, da bo njihov entuziazem ostal. Vsi pričakujemo boljše rezultate. Vendar potrebujemo navijače, za katere upam, da razumejo trenutek, v katerem smo se znašli in da nam bodo pomagali. To niso klišeji, v te besede zares verjamem."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
šikimiki 5.12.2017, 19:27 Prijavi komentar
je partito vse povedal glede ,srca,jajc in pameti...bravo
Rosonero11 5.12.2017, 17:19 Prijavi komentar
Pa magari Mazzarrija najemajo do konca sezone.. Gattuso meni ne daje nič zaupanja, ker je prezelen in še bolj pomembno slab. Do sedaj ni pokazal nič kot trener... Še Katanec bi mel uspehe v tretji italijanski ligi. Samo upam, da preseneti
partito 5.12.2017, 15:45 Prijavi komentar
Pioli je bil lani top..Frank je pogorel na celi črti.. Men je osebno tale odločitev Milana totalno zgrešena.. Že to ,da se je Gatuso odločil biti trener mi je totalno zgrešeno.. Imel je srce imel je jajca ampak nikoli ni imel pameti.. Hitro oz zelo hitro mora Milan reagirat,če hoče v Evropo..
Rosonero11 5.12.2017, 14:11 Prijavi komentar
Grozni so.. Kot je bil inter lani, smo se jim smejal, letos se pa oni nam
korektor 5.12.2017, 12:34 Prijavi komentar
Gatuso je vstopil v prevelike čevlje.Preseneča pa dejstvo, da se je vodstvo odločilo za trenerja, sicer bivšega igralca, ki pa je popolni trenerski začetnik in novinec brez vsakih izkušenj.Ne verjamem, da je to dolgoročna rešitev.
šikimiki 5.12.2017, 11:18 Prijavi komentar
dvomim da bo iz te moke kruh...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE