Damjan Tratnik   12. december 2017
Vroča kalabrijska kri Gennara Gattusa

Gattuso: Donnarumma, uničil te bom!

Novi trener Milana Gennaro Gattuso je nadarjenega vratarja Gianluigija Donnarummo hitro sklatil z neba in mu napovedal pogrom, če ne bo ubogal njegovih ukazov.
SORODNE NOVICE
AC Milan izbira med igralci br...
17.11.2018 | Evropske lige
AVB je imel ponudbi italijansk...
16.11.2018 | Evropske lige
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Gennaro Gattuso kot kaže avtoriteto na klopi Milana uveljavlja tudi na mladem vratarju Gianluigiju Donnarummi, ki zaradi svoje mladosti in izjemnega potenciala uživa poseben status, ki pa vročekrvnega Kalabrijca niti najmanj ne gane. Gattuso se je na Donnarummo hudoval že na svoj premierni tekmi v Beneventu, ko mu je očital, da ni dovolj glasen pri deljenju navodil soigralcem v obrambu, italijanski mediji pa so že tedaj poročali, da je Gattuso ob avt liniji Donnarummi zabrusil: "Zaderi se al pa te bom ubil!"

Gattuso z Donnarummo ni bil zadovoljen tudi na srečanju proti Bologni, ko je opazil, da mladi vratar žoge v igro ne vrača dovolj hitro. Zavlačevanje je Gattusa izjemno razkurilo, zato je v eni izmed akcij Gattusu zagrozil celo z uničenjem. "Če ne boš počel tega, kar ti rečem, te bom uničil, smrkavec."

V Italijanskih medijih so se danes - kako prikladno - že pojavile govorice, da naj bi Donnarummin zastopnik Mino Raiola od vodstva kluba zahteval razveljavitev nedavno podpisane pogodbe. Povod za razveljavitev pogodbe naj bi bila "moralna zloraba", časnik Corriere dello Sport pa trdi, da naj bi Donnarumma vodilnim možem v klubu celo poslal pismo, v katerem naj bi zapisal, da je tarča "psihološkega pritiska".

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 18
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
timislo 13.12.2017, 14:40 Prijavi komentar
prosim nogomania, res prosim, preberite članek za seboj ker izgleda kot da ga ja spisal 12 letnik
retropil 13.12.2017, 09:55 Prijavi komentar
No tole me je pa prav nasmejalo. Sploh zadnji del članka. :) Po tekmi sta se objemala ko mala otročka, vi pa o zlorabah. :D neverjetno.
Dinho8O 12.12.2017, 21:04 Prijavi komentar
Pa nogomania dobro, kje vi pobirate take zgodbice? Gattuso nima nobenih težav z donnarummo, on pa ne z njim.
partito 12.12.2017, 17:17 Prijavi komentar
MC on dejansko je psiho oz čustveno neuravnovešena oseba.. In vsaka njegova reakcija je prava oz spontana.. Sej pravim,njegovo edino orožje je želja oz motivacija in če mu uspe motivirat na pravi način,nikoli ne veš.. Sej za taktiko in kondicijo ima itak druge ljudi..
korektor 12.12.2017, 17:04 Prijavi komentar
Gatuso je stopil v prevelike čevlje.Kot trenerski začetnik brez vsakih izkušenj bo imel velike probleme. Kot igralec je bil zelo povprečen, z malo znanja, koristil je le fizično moč in agresijo ter zaradi tega prejel mštevilne kartone. Mislim, da ne bo zdržal na klopi do konca prvenstva.
milanista80 12.12.2017, 16:40 Prijavi komentar
Mah. Ne vem kaj se na Donnarummo spravlja. On je še najmanjši problem. Verjetno res hoče preusmerit pozornost s svoje nesposobnosti. Najprej bo treba ekipo zrihtat, da bodo igrali tako kot je treba, potem naj se pa dere na malega kolikor se hoče, če ga ne bo ubogal. Dejstvo je, da je Donnarumma kljub mladosti najboljši igralec v klubu trenutno in še kako bodo rabili njegove obrambe, če želijo vsaj v Evropo naslednje leto.
MC 12.12.2017, 16:06 Prijavi komentar
Kot igralec je bil Gattuso vsekakor legenda in je vedel kako se stvari streže, kot trener pa... Bolj tak :). Verjetno si vsi, ki ste kdaj trenirali kaj resno, predstavljate, kakšen tip trenerja je Gattuso. Nedovolj dober za trenutno službo in potem poskuša to skriti tako, da se dela "psihtoa" in samo kriči in žali igralce. Ponavadi si še zbere kao najboljšega plus da je mlad in se mu ne upa upret, pa je dobitna kombinacija. Sigurno sta tudi Donnarumma in sploh Riaola vredna svojega denarja, ampak če bol Milan vsaj približno hotel delovati resno, potem to absolutno ni način.
Loko 12.12.2017, 14:46 Prijavi komentar
Sem vedel, da bo Gattuso vsem po spisku jebal mater. Naj kar nadaljuje pri pizdunu Raioli.
partito 12.12.2017, 14:45 Prijavi komentar
Ka bi se smejal,če bi njegovega brata posadil na gol,njega pa na klop...
LJUBIM_NOGOMET 12.12.2017, 12:05 Prijavi komentar
Mali si po tistih zdrahah poleti zagotovo zasluži pristanek na realnih tleh in zmanjšanje ega...
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE