Anže Zajič   8. april 2014
Clarence Seedorf vrnil AC Milan v boj za Evropo

Galliani je bil zelo jasen

Clarence Seedorf je na manj tekmah osvojil več točk kot Massimiliano Allegri. Z novo zmago je AC Milan vrnil v boj za Evropo, peto mesto je sedaj oddaljeno za pet točk.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Preden je ekipo AC Milana prevzel Clarence Seedorf, je klub iz Milana na 19 tekmah v Serie A zbral 22 točk. Čeprav je imel na začetku svojega vodenja Rossonerov nekaj težav, mu je sedaj vendarle steklo in njegova statistika je naslednja: na 13 tekmah v Serie A je osvojil 23 točk. In AC Milan se je začel dvigovati na lestvici, po zmagi na gostovanju pri Genoi pa sedaj za petim mestom, ki še vodi v ligo Europa, zaostaja le za pet točk. AC Milan je torej spet v bitki za Evropo, ne glede na vse pa Seedorf z nogama ostaja na trdnih tleh.
 
"Liga Europa je bližje, kot je bila še pred kratkim, toda za zadnje mesto se bori veliko klubov, zato bomo še videli, kaj se bo izcimilo iz vsega. Ne pozabimo, da so pred nami klubi, ki so v boljšem položaju," poudarja Nizozemec in dodaja: "Uprava je postavila cilje, mi pa jih bomo poskušali uresničiti. Na koncu bomo videli, ali nam bo uspelo ali ne, temu primerno se bomo lotili priprav na novo sezono. Zgodnejše priprave v primeru preboja v ligo Europa? Ne pozabite na komercialni aspekt, ki je v nogometu zelo pomemben. Gre za stvari, ki segajo izven igrišč, gospod Galliani pa je bil glede vsega zelo jasen. Gre za poslovno strategijo, zato o tem raje povprašajte Gallianija. Mene bolj žene situacija, ta je takšna, da si je AC Milan ne zasluži. Zato želim do konca sezone osvojiti kar največ točk. Še naprej se bom trudil, a ob tem preprosto moramo ostati z nogami trdo na tleh."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
fucbi 9.4.2014, 00:32 Prijavi komentar
Trenutno nima. Je pa Milan vsekakor veliko ime, ki ne bo kr tko šlo v pozabo....
zmaj05 8.4.2014, 23:37 Prijavi komentar
Milan nima za burek!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE