Uredništvo    19. junij 2017
Donnarumma si še ni zaprl vrat

Fassone Donnarummi odpira vrata

Marco Fassone, CEO AC Milana, zavrača očitke Mina Raiole, da je Gigi Donnarumma žrtev mobinga. Mladi vratar še naprej ni naprodaj.
SORODNE NOVICE
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
Dokazal, da Juventus pač ni vs...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
"Ne vem, kaj bi kot klub za Donnarummo lahko storili več," v svojem odgovoru Minu Raioli, ki AC Milanu očita mobing nad vratarjem Gianluigijem Donnarummo, sporočil CEO kluba Marco Fassone

"Če si bo premislil, ga ne bomo samo v klubu sprejeli odprtih rok, ampak ga bodo tudi navijači. Razpoloženje se lahko hitro spremeni," pravi Fassone in zanika, da bi bil Donnarumma deležen groženj.

Donnarumma še naprej ni naprodaj

"Donnarumma ni naprodaj. Montella se bo odločil, kako in kaj. Zaradi mene lahko brani na vsaki tekmi, ampak ne moremo tvegati, zato moramo poiskati novega vratarja."

"Svoje" je, za način, na katerega je Donnarumma obrnil ploščo in "čez noč" izgubil voljo do nadaljevanja kariere na San Siru, seveda dobil tudi Raiola. 

"Nihče ne trdi, da nima pravice za sprejetje odločitve. Vse je znotraj pravil. Eno je legitimnost, drugo pa etičnost. Grenak okus je ostal zaradi načina. Lahko bi se vse skupaj končalo brez tega, da trpi klub, kajti trenutno je klub izgubil 100 milijonov evrov. Če je toliko vreden pri osemnajstih, je tudi zato, ker je klub vanj vlagal in imel pogum potisniti ga v prvo ekipo. Samo rekel bi, da noče podaljšati, pa bi se dogovorili za razumno odkupno klavzulo. Na ta način pa bo denar, ki ga Real ne bo plačal nam, pristal v žepu njegovega agenta. Ta denar bi mi lahko reinvestirali v italijanski nogomet. Vsakič, ko sem govoril z Gigijem, mi je rekel, da želi ostati. Njegov agent pa nikoli ni imel časa za pogovore," je med drugim povedal Fassone, ki se ne strinja z Raiolo niti v tem, da trenutki za pogovore o pogodbi niso bili pravi. Časa do začetka priprav na novo sezono namreč ni več tako zelo veliko, zato so v klubu želeli jasno situacijo. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
forzamilan7marco 19.6.2017, 20:19 Prijavi komentar
Donn, I thought you and acmilan would stand the test of time Like we got away with the perfect crime But you were just a legend in my mind I guess that I was blind.I should have seen it coming when roses died Should have seen the end of summer in your eyes I should have listened when you said good night You really meant good bye.Now it's so sad that whatever we had, ain't worth saving If the love that I got for you is gone If the river I've cried ain't that long Then I'm wrong, yes I'm wrong, this ain't a love song. Skratka še ena pogajanja bodo v prihodnje, kjer je raiola pustil res minimalne možnosti. Mislim, da bo milan kupil perina a donn podaljšal pogodbo. Raiola dela velik pomp ker pač bo zaslužil več pri novi pogodbi kot pri drugače. Raiola gre na denar. Takoda mislim, da bo fant do oktobra podpisal novo pogodobo. To je taktika raiole za služenje velikih denarjev. Sicer pa F.C.B a ti nimaš pod la liga kaj za komentirat ali imaš preveč časa. Če bo donn presedel med rezervami celo sezono in nič igral, bo talent stagniral in ga čez eno leto vsak klub gledal kot riziko, saj se ne bo vedelo koliko je padel v razvoju.
F.C.B. 19.6.2017, 18:57 Prijavi komentar
No po tem je pa vse jasno. Mino se je z x klubom lepo zmenil, da Donnarummo prepriča, da ne podaljša, pobaše zato par miljončkov in roka. Donnarumma bo pa v najslabšem primeru eno leto presedel, nato pa zastonj odšel drugam. Saj bo imel lepo plačo in vse, Mina pa bo lepo pobasal v zahvalo, da ga je zrihtal zastonj miljončke. Volk sit, koza cela zanj.
Ronnie_10 19.6.2017, 15:04 Prijavi komentar
Ta Raiola je res ta pravo prase pogoltno. Izkorišča neinteligentnost igralcev ki jih zastopa in preko njih služ mastne denarje, s tem ko vsazga svojga klienta vsako leto prepriča da menja klub.
Rosonero11 19.6.2017, 10:41 Prijavi komentar
Jst osebno bi bil vesel, če ostane, saj je velik talent. Ampak nismo navijači tako pozabljivi, bi pob rabil kar velik nemogočih obramb, da bi pridobil nazaj spoštovanje. In definitivno brez poljubljanja grba xP
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE