Anže Zajič   7. maj 2012
Massimiliano Allegri ima podporo Silvia Berlusconija

Debate so povsem nepotrebne

Marsikdo je mnenja, da bi moral AC Milan zamenjati trenerja, toda človek, ki odloča, se s tem ne strinja. Massimiliano Allegri ima še naprej podporo predsednika Silvia Berlusconija.
SORODNE NOVICE
V Evropi so neporaženi le še š...
18.3.2019 | Evropske lige
Italijani so izgubili reprezen...
18.3.2019 | Evropske lige
Serie A: Inter je glavni v Mil...
17.3.2019 | Evropske lige
Video: Jojo na zbor prihaja st...
17.3.2019 | Evropske lige
Napolijev vratar potreboval sl...
17.3.2019 | Evropske lige
Navijači Genoe besni zahtevajo...
17.3.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan ni uspel obraniti naslova prvaka Italije, posledično so se že pojavile govorice, da bi lahko Massimiliano Allegri dobil nogo. Strokovnjak, ki se je lani okitil s Scudettom, je sicer v tej sezoni podpisal novo pogodbo, če gre verjeti Silivu Berlusconiju, pa se mu za usodo ni potrebno bati. Pa čeprav je predsednik kluba iz Lombardije mnenja, da so Rossoneri letos iz rok izpustili izjemno priložnost za novo lovoriko.

"Naslov smo že imeli v naših rokah, a smo ga vrgli skozi okno. Izgubili smo ga po izključni naši krivdi. Hkrati moram biti pošten in priznati, da si je Juventus zaslužil Scudetto zaradi svoje vztrajnosti. Stara dama ni brez razloga brez enega samega poraza. Zato ji zares iz srca iskreno čestitam. Allegri? Z našim klubom ima podpisano dvoletno pogodbo, zato zares ne vidim razloga, zakaj je potrebno toliko debatirati o vsem tem," je med vrsticami glas podpore Allegriju izrekel nekdanji premier Italije.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Merkel 7.5.2012, 22:44 Prijavi komentar
Normalno da ne bo novega trenerja, Allegri ima pogodbo do 2014 in bi v primeru odhoda pobasal odškodnino, za kar pa Milan nima denarja. Čeprav nisem prav navdušen nad njim pa vseeno mislim, da je glede na poškodbe dobro vodil ekipo. Ni Allegri kriv za defenzivno igro Milana, krivi so vodilni, saj mu niso priskrbeli pravih igralcev, prav tako ne more igrati Aquilanija saj ga ne mislijo odkupiti, pa tudi Merkla ne saj se najverjetneje vrača v Genoo in ne želijo da se poškodba ponovi. Torej kaj nam ostane na sredini? Nocerino, Muntari, Ambrosini, MVB, Gattuso, Flamini - 0 kreativnosti. Aquilani je bil pred poškodbo stalni član 11ke, prav tako Merkel po vrniti pa se je tudi ta poškodoval. Edina napaka Allegrija je forsiranje ene formacije, pokopala ga bo trma
action 7.5.2012, 20:50 Prijavi komentar
Popravek za Berlusconija Juve je brez poraza!!!!
Rosonero11 7.5.2012, 19:45 Prijavi komentar
Ok kocka je padla..naj se ustavi na št.1 naslednjo sezono...LP
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE