Anže Zajič   12. december 2011
Carlos Tevez očitno ne bo igral na San Siro

City zavrnil AC Milan

Argentinski nogometaš Carlos Tevez se je vse dogovoril z AC Milanom, toda slednji še ni našel skupnega jezika z Manchester Cityjem. Otočani pravijo, da posoja napadalca ne pride v poštev.
SORODNE NOVICE
EPL: City povečuje pritisk na ...
15.12.2018 | Evropske lige
Serie A: Lahko Torino ustavi s...
15.12.2018 | Evropske lige
Torino je večji od Juventusa
15.12.2018 | Evropske lige
Priznanje za naj Afričana v zn...
15.12.2018 | Evropske lige
Navijači Bologne konkretno zag...
15.12.2018 | Evropske lige
Juventus za derbi brez dveh
15.12.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zdelo se je, da je posel skorajda že zaključen, toda Manchester City je poskrbel za (pričakovan) zaplet. Če je Carlos Tevez le še čakal, kdaj se bo lahko preselil v Italijo, pa so se pri njegovem klubu odločili, da vse skupaj vendarle ne bo potekalo tako preprosto. Otočani so namreč zavrnili ponudbo AC Milana, ki si je napadalca želel sprva sposoditi, nato pa ga prihodnje poletje tudi dokončno odkupiti. Toda takšen scenarij Cityja očitno ne zanima, bogati Arabci se želijo problematičnega napadalca znebiti enkrat in za vselej.

"Manchester City želi, da Teveza takoj odkupimo. Mi smo predlagali posojo z možnostjo odkupa in od tega ne bomo odstopili. Zdi se, da bodo pogajanja še dolga, na nogometni tržnici pa se lahko zgodi marsikaj," pravi podpredsednik AC Milana Adriano Galliani. Za Teveza, ki je za City nazadnje igral 21. septembra proti Birmingham Cityju, se je sicer resno ogrel tudi Paris Saint Germain. Nekateri mediji so celo namigovali, da so se Francozi že vse dogovorili s Cityjem, kar pa je štab argentinskega reprezentanta zanikal.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
IKE 12.12.2011, 22:01 Prijavi komentar
Galiani nenehno ponavlja da je Milanova ponudba: brezplačna posoja z možnostjo odkupa konec sezone ( številke namenoma izpustil ) kar pomeni da je bil v začetku pogajanja omenjena tudi posoja ...kasneje pa je bila očitno umaknjena in je sedaj ostal le še odkup. Na koncu bo itak odvisno vse od berluta, oziroma njegove nečimrnosti,.....in če bo ta dovolj velika potem se bodo dogovorili....vse ostalo pa so domneve....
!nTernisTa 12.12.2011, 20:34 Prijavi komentar
Eto s polno pogodbo (30-35miljonov vsekakor)...Eto s skoraj oddelano pogodbo (10-15mil) kar je tudi bilo. Tisto da je City na začetku zahteval 5mio posoja + 25odkup in podobne fore so vse "medijske ponudbe" oz. izmišljotine. Mediji opravljajo posel po zakonu "Če novice ni,si jo izmisli". Res da Tevez predstavlja nekakšen trn v peti moštvu Citya a se ga uprava nebo zlahka odkrižala brez dobička (katero ga posoja ne zagotavlja). Tvoja domneva za to da bo City le pristal na Milanovo ponudbo nebom komentiral ker v nogometu ni nič nemogoče (danes tako,jutri drugače).
IKE 12.12.2011, 19:38 Prijavi komentar
torej....če povzamem : ibra je bil 40 mio + eto ( cca 30-35 ) ..torej nekje okoli 70 mio. Milan ga je odkupil za 28 in še to na 3 letne obroke. Dejansko pa je bil vreden okoli 40... enaka zgodba z robihom , casanom. Razumeš kaj želim povedat ? A veš kaj city na začetku teh pogajanj zahteval : 5 mio posoja + 25 odkup. Milan pa je ponudil free posoja + odkup za 22 konec sezone. Očitno je ima tevez takšno pogodbo pri cityu da mu city praktično ne more nič, ko so ga poskusili kaznovati se je vmešal sindikat, in sedaj mu mora city izplačevat mastno plačo za ne delo. Poleg tega jim prodajo ovira še tevezovih 10 min v neaplju zaradi česar letos ne more igrati več ligi prvakov in s tem se krog kupcev praktično zelo zmanjša. City je sicer z "pomočjo" bratrancev iz pariza poskusil malce pritisnit na Milan. bomo videli kako se bo izteklo, tevez je namreč z milanom že sklenil dogovr kateri njegov plača zreducira na 3 do koca leta in po 5 letno nadaljnje 3 leta.Kot sem že napisal predvidevam da bo koncu Milan pristal na 2-3 za posojo in 15-20 odkup.
!nTernisTa 12.12.2011, 17:11 Prijavi komentar
IKE..Ibra je odšel v Barco v zameno Samuela Eto-ja in 40miljonov,Barca ga je pa (s posojo vred) prodala približno za 28miljonov če se ne motim. V glavnem to je bil nakup katerega bi ga marsikateri nižji profitirani klub bolje izpeljal ampak pustimo to. To primerjanje je pa brez osnove kajti Ibrahimovič in Tevez imata različne pogodbe,tako kot v ceni,plači.. Ibrahimovič je imel pri Interju odkupno klavzulo (okoli 40mil) kar pa mislim da Tevez pri ManCityu nima odkupne klavzule v pogodbi zato je njegova cena dost visoka iz katere pa vodilni pri Man.Cityu nebodo odstopili. Poleg tega,če bi se slučajno vodilni možje ManCitya odločili za drugačno potezo bi prišlo do kršenje pogodbe in bi s tem Tevez le mastno zaslužil na račun svoje neumnosti.
IKE 12.12.2011, 15:40 Prijavi komentar
Internista......za koliko ste prodali ibro barceloni ......za koliko ga je Milan kupil od barcelone ?
!nTernisTa 12.12.2011, 15:28 Prijavi komentar
Mislim nevem kako nemorete dojamit da se Teveza nemore dobit s posojo?..Popolnoma nelogično in neetično bi blo da bi posojal igralca ki ima pogodbo "zavarovano" nad 30mil.
Smrketa8 12.12.2011, 14:22 Prijavi komentar
Vprašanje kakšna je njegova pripravljenost če ni igral že od 21. septembra, zna bit kar rizičen nakup.
IKE 12.12.2011, 14:17 Prijavi komentar
BILI..... na začetku so zahtevali cca 5 mio do junija in nato odkup za 20-25....PSG je samo oblika pritiska na Milan( zaradi sorodsvteni vezi med lastniki -so namreč bratranci ) , tevez je za prihod v milan praktično prepolovil zahteve po plači iz 10 na 5, v PSG pa ne bo šel, razen če mu ponudijo astronomske pogoje beri plačo top 3 nogometašev na svetu ...
Messiniesta 12.12.2011, 11:22 Prijavi komentar
IKE na posojo niso bli pripravljeni ze preden se je PSG vmesal.
IKE 12.12.2011, 08:37 Prijavi komentar
hm... kot prvo so se pogajali o višini posoje, sedaj pa zaradi "zanimanja PSG " pride v poštev samo prodaja. Če ga Milan želi jim bo dal 2-3 mio za posojo in za to vsoto zmanjšal odkupno ponudbo drugače iz posla ne bo nič.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE