Anže Zajič   28. november 2014
Philippe Mexes verjame v prihodnost pri AC Milanu

Cilj? Osramotiti kritike!

Philippe Mexes se je vrnil v ekipo AC Milana in to izkoristil tudi za besedni obračun s tistimi, ki so trdili, da je z njim konec. Priznal je tudi, da je bil jezen na ljudi iz uprave kluba.
SORODNE NOVICE
Štulac pred vrati Parme
25.6.2018 | Evropske lige
Fiorentina je zavrnila veliko ...
23.6.2018 | Evropske lige
Bodo Američani reševali AC Mil...
23.6.2018 | Evropske lige
Bo Iličić ostal brez odličnega...
22.6.2018 | Evropske lige
Emre Can je novi član Juventus...
21.6.2018 | Evropske lige
Bo Suso zamenjal milanske barv...
21.6.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Philippe Mexes je bil na začetku sezone na stranskem tiru, sedaj se je spet vrnil v ekipo, hkrati pa poudaril, da tistim, ki ga želijo spoditi iz italijanskega prvoligaša AC Milana, to ne bo uspelo. Mexesu pogodba z rdeče-črnimi sicer poteče ob koncu sezone, toda izkušeni branilec iz Francije je prepričan, da še ni rekel zadnje v dresu velikana s štadiona San Siro.
 
"Ne vem, zakaj sem se sprva znašel na stranskem tiru, morda za to, ker poleti nisem pristal na prestop drugam. A saj niti ni bilo specifičnih ponudb... O tem smo se z upravo pogovarjali, toda bolj površno. No, tako ali tako pa nisem želel stran. Tako se nisem odločil zaradi denarja, čeprav je res, da imam dobro pogodbo," je uvodoma dejal nekdanji član Rome in dodal: "Vem, da so se me nekateri želeli znebiti, tudi tako, da so pripeljali nove branilce. Trener mi je dal jasno vedeti, da bom zaradi konkurence dobil manj priložnosti in da bo raje računal na mlajše. Toda ko je prišel moj vrstnik Alex, je bila to boleča klofuta zame. Težko sem sprejel vse skupaj, toda nato sem dobil še dodatno motivacijo. In trener je kmalu začel s prstom kazati name, drugim je govoril, da sem lahko s svojim delom na treningih vzor vsem. To mi je vlilo upanje... Sedaj sem se vrnil, imam pa še en cilj: rad bi osramotil tiste, ki so o meni govorili slabe stvari, ki so govorili, da je z mano konec. Kje se vidim v prihodnje? Pri AC Milanu!"
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 28.11.2014, 20:14 Prijavi komentar
respect. upam da podaljša. alex, rami in mexes so lahko izvrstna naveza v osrčju obrambe. da se le znebimo zapate in bonere, pa pripeljemo še koga mlajšega, pa bomo tam.
Ronnie_10 28.11.2014, 13:55 Prijavi komentar
še en fuzbalerček k nima IQja nad 70.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE