Uredništvo    8. november 2015
Siniša Mihajlović je bil izključen, ker je brcnil plastenko

Če bi hotel, bi ga zadel

Siniša Mihajlović je sinoči izgubil živce. Bil je izključen, potem ko je brcnil plastenko v smer četrtega sodnika. "Nisem ciljal vanj, če bi, bi ga sigurno zadel," pravi Mihajlović.
SORODNE NOVICE
Serie A: Lahko Torino ustavi s...
15.12.2018 | Evropske lige
Torino je večji od Juventusa
15.12.2018 | Evropske lige
Navijači Bologne konkretno zag...
15.12.2018 | Evropske lige
Juventus za derbi brez dveh
15.12.2018 | Evropske lige
FFP: UEFA je kaznovala Milan
14.12.2018 | Evropske lige
Arsenal ponuja, Roma zavrača
14.12.2018 | Evropske lige

AC Milan je sinoči še enkrat več razočaral svoje navijače, potem ko je le remiziral z Atalanto. Siniša Mihajlović zaključka tekme ni dočakal na trenerski klopi, kajti z nje je bil predčasno odstranjen. Sodnik mu je pot na tribuno oziroma v slačilnico pokazal, potem ko se je Mihajlovič razburil in v navalu besa brcnil plastenko. Slednja je odletela v smer četrtega sodnika, ni pa ga zadela. 
Mihajlović je po tekmi pojasnil, da plastenke ni brcnil v četrtega sodnika. V nasprotnem primeru...

"Sploh ne bi smel brcniti plastenke. Bil sem besen na igralce, ne na sodnika. Če bi ga res želel zadeti, ne bi zgrešil," je dejal Mihajlović, ki je v svojih igralskih letih veljal za pravega bombarderja, predvsem s prostih strelov. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Wizard 8.11.2015, 21:08 Prijavi komentar
Siniša Mihaljovič mojster izvajanja prostih strelov. Tisti,ki nismo včeraj začeli spremlajti nogometa vemo o kom govorim. Vrjetno celo najboljši izvajalec prostih strelov v zgodovini. V Italiji so enkrat izračunali, da je imel 25% uspešnost pri prostih strelih, torej vsak 4. strel je končal v golu. Spomnim se njegovega zadetka v LP, MB-ju leta 99.... Tisti gol sem si pogledal še 100x in nisem mogel vrjet. ž Tisti, ki smo malo starejši, pa vemo tudi to da je bil sigurno najbolj" zamazan" igralec svoje generacije, mislim da je za njega še Materazzi ovčka. Ne govorim samo o prekrških ampak tudi o stareh izven dosega žoge.
Dinho8O 8.11.2015, 16:15 Prijavi komentar
Še dobro, da je za pol zgrešil :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE