Uredništvo    21. december 2013
Nove govorice o novem trenerju Milana

Bo res prišel Seedorf?

Govorice v povezavi z AC Milanom ne pojenjajo. Znova je na tapeti iskanje novega trenerja. Mediji so prepričani, da bo to postal Clarence Seedorf.
SORODNE NOVICE
Piatek je zdaj vreden 80 milij...
18.2.2019 | Evropske lige
Marotta pojasnjuje zaplet z Ic...
18.2.2019 | Evropske lige
Bo Dybala kronski biser prenov...
18.2.2019 | Evropske lige
Serie A: Lazio zamočil v Genov...
17.2.2019 | Evropske lige
Žan Majer gre v Cimerotićev kl...
17.2.2019 | Evropske lige
Piatek že piše zgodovino Milan...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan zadnja leta ni več prvi. No, morda je prvi na področju govoric in špekulacij, kajti predvsem v italijanskih medijih so Rossoneri vsakodnevno povezani zdaj s tistim, zdaj z onim. Tako je naneslo tudi, da se je v medijih znašel nekdanji nogometaš AC Milana Clarence Seedorf, ki trenutno igra za brazilski Botafogo

Prav Seedorf naj bi po koncu letošnje sezone, ko bo svojo pogodbo z Botafogom oddelal do konca, postal novi trener Milana. Takšna naj bi bila želja lastnika kluba Silvia Berlusconija, ki naj bi se z Nizozemcem, ki bi tako svojo trenersko kariero začel kar pri milanskem velikanu, že sestal na to temo, padel pa naj bi tudi že dogovor. Zgodba je v tem trenutku zgolj špekulacija in nič drugega, tako kot že mnoge pred njo, ki so se naposled izkazale za neresnične. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
čučavac 21.12.2013, 22:16 Prijavi komentar
De Boer in Seedorf to bi bil ubijalski tandem na klopi. Mogoče Rijkaard in Seedorf...
neix 21.12.2013, 09:20 Prijavi komentar
Zagotovo človek, ki bi pri Milanu imel avtoriteto. Imel jo je že kot igralec. Toda njegove trenerske sposobnosti so žal popolna neznanka. Najboljše za moje pojme bi bilo da se v Milanskem štabu zamenja Alegrija in Tasotija z dvojcem AVB in Seedorf. Pa dobimo trenersko sposobnega človeka in nekoga z avtoriteto. :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE