Uredništvo    22. januar 2018
Nekdanji predsednik kritično o igri Milana ...

Berlusconi takšnega Milana ne more gledati

Kontroverzni italijanski politik Silvio Berlusconi trdi, da tekem Milana zaradi neatraktivne igre svojega nekdanjega kluba ne gleda več. Moja nogometna prepričanja so drugačna, pravi Italijan.
SORODNE NOVICE
AC Milan izbira med igralci br...
17.11.2018 | Evropske lige
AVB je imel ponudbi italijansk...
16.11.2018 | Evropske lige
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Milan je svoj vzpon v osemdesetih letih prejšnjega stoletja začel pod vodstvom italijanskega poslovneža in politika Silvia Berlusconija. Od lanskega leta kontroverzni Italijan ni več lastnik kluba, ki že nekaj časa ne dosega rezultatov, na katere so bili navijači vajeni v zadnjih treh desetletjih.

Berlusconi, ki je od prodaje kluba naprej kar nekajkrat skritiziral rdeče-črne, je tokrat šel še korak dlje: "Milana ne gledam več. Njihov slog igre je v nasprotju z vsemi nogometnimi načeli, ki jih zagovarjam. S temi načeli in prepričanji sem med drugim postal tudi najuspešnejši predsednik v zgodovini kluba."

Berlusconi tudi pravi, da novi lastniki kluba ob načrtovanju prihodnosti niso upoštevali njegovih nasvetov. Rossoneri so ta hip na sedmem mestu v italijanski Serie A.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 23.1.2018, 09:13 Prijavi komentar
Berlusconi je v svojem času naredil ogromno za klub. To sploh ni sporno. Spornih je pa recimo zadnjih 10 let. Klub je konstantno padal in če bi mu bilo toliko za AC Milan kot ves čas jamra, bi ga prodal že takrat. Namesto tega, je klub pripeljal na dno. Sedaj, ko novi lastniki želijo klub spet dvigniti, pa jamra. Hvala za vse lepo, za zadnja leta in izjave po prodaji pa en lep kurc te gleda.
koper10 23.1.2018, 07:44 Prijavi komentar
Ne navijam za AcMilan, ma bodimo posteni. Brez Silvia Berlusconia, njegove vizije in denarja, bi Milan ne bil Milan, za katerega navija vec kot polovica obstojecih navijacev. Ste morda poznali Milan leta 1982, 1985, 1987 vecina ki tu pisete, niste, a ne? A navedem vse , kar je sledilo ( naslove tezko prestejes, kolikor jih je, Milan postane svetovni brand, itd).... clovek je res v letih in bi bila ura da se upokoji...a dejstva so dejstva in ce kdo, lahko on kadarkoli in kjerkoli govori o tem klubu.
Rosonero11 22.1.2018, 22:07 Prijavi komentar
res je. Vlekli so poteze, ni se izšlo, na žalost vseh. Prste kazat je brezveze sedaj. Js se nebom več ukvarjal s tem kar berlo reče :D upam, da mi bo uspel
šikimiki 22.1.2018, 19:25 Prijavi komentar
Rosonero, moraš pogledat na stvari malo širš. Kot je kolega prej omenil, je prišlo do krize, ki smo jo vsi čutili, in Mediaset katerega je lastnik je padel iz vrednosti 56 milijard na slabih 20...Pa to ni denar, ampak pač vrednost podjetja kot takega, se pravi oprema tiskarn in tv postaj ter brendi, ki so zaščiteni. Potem ti mora biti jasno, da težko furaš dalje tako velik klub, ki pa rabi letno svojih vsaj 100milijonov iz žepa plus ostalo, da lahko preživi. V Italiji niso ravno velikodušni sponzorji , pa tudi denarja iz TV pravic je proti Angliji za vzorec...Je pa res tudi delno tvoje stališče, da so klubi z bistveno manj denarja v tem obdobju naredili bistveno več, tu se pa strinjava...
Rosonero11 22.1.2018, 19:11 Prijavi komentar
griksiflips HA. je on pomagal Milanu toliko kot je Milan njemu za njegovo politično kariero itd... Nebi rabil narediti velik, da obdrži klub na neki dostojni ravni. No ja kar je, je.
griksiflips 22.1.2018, 18:53 Prijavi komentar
Vsi novi in stari navijači AC Milana. Pred prihodom Berlusconija j bil AC Milan ravno tam kjer je sedaj. Na robu propada, finančno nevzdržen in životaril v srednjem delu lestvice Serie A. Noben se ne zaveda kaj je on naredil v treh desetletjih z tem klubom. Prišel je do 7 naslovov lige prvakov kar je več kot Real Madrid v enakem obdobju. Je pa treba povedat da je on poslovnež, magnat in nazadnje še politik. V poslovnih vodah ne cvetijo rožice samoumevno. Veliko je k temu doprinesla globalna ekonomsko finančna kriza. Silvio je konkretno zakorakal v osmo desetletje življenja. Tako da ga kritizirat za vse gorje je malo dane smešno. Brez nega bi bil Ac Milan na ravni Empolija brez zgodovine, tradicije in armade navijačev. Tako da vse spoštovanje do njega čeprav nisem nikoli niti v 1% navijal za AC Milan ampak vsak pravi navdušenec nogometa se bo strinjal z menoj.
šikimiki 22.1.2018, 16:35 Prijavi komentar
Ma kaj se obremenjujete , kaj zategnjeni laja...Po drugi strani je Milan še menda dve ali tri sezone preden ga je kupil igral v drugi ligi in bil ponovno pred bankrotom. Ipak je stari prinesel 8 naslovov državnega prvaka, to , da pa je postal star in senilen je druga stvar...Naj tuli v luno, bedaki so novinarji, ki ga sploh povzemajo...
messi19 22.1.2018, 16:18 Prijavi komentar
Milan dela sramoto vsem v nogometu, predvsem pa sebi.
lpoolfan91 22.1.2018, 16:08 Prijavi komentar
In potem se oglaša lolek, ki pere denar, krade in da ne napišem če česa drugega. Milan je dejansko spravil v bankrot. Dejansko bi res že bil čas, da se legendarni Milan pobere in da končno pride v LP, kamor spada. Tole dvojno tekmovanje za scudetto med Napolijem in Juventusom vsako leto namreč ni več gledljivo.
glory1982 22.1.2018, 15:37 Prijavi komentar
Slej k prej se bodo pobral. Ce zamenas celo ekipo ne morejo biti kar takoj rezultati, sploh ob taki konkurenci.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE