Damjan Tratnik   5. avgust 2017
Za Kolumbijca ne bo prostora v novem Milanu

Bacca se želi vrniti v Španijo

Kolumbijec Carlos Bacca v prenovljenem Milanu kot vse kaže nima prihodnosti, sam pa si najbolj želi kariero nadaljevati v svojem nekdanjem klubu Sevilli.
SORODNE NOVICE
Norveški biser bo igral skupaj...
21.8.2018 | Evropske lige
Barca Rafinho pošilja v Betis
21.8.2018 | Evropske lige
La Liga: Remi na prvem derbiju...
20.8.2018 | Evropske lige
Gonalons iz Rome na posojo v S...
20.8.2018 | Evropske lige
Real z najslabšim obiskom v za...
20.8.2018 | Evropske lige
Nzonzija bo zamenjal nogometaš...
19.8.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Milanu so to poletje svoje vrste že okrepili z mladim portugalskim biserom Andrejem Silve, po številnih napovedih sodeč pa bodo Milančani do izteka prestopnega roka kupili še enega odličnega napadalca, kar pomeni, da za Kolumbijca Carlosa Bacco, v zadnjih dveh sezonah najboljšega Milanovega napadalca, ne bo več prostora.

Bacca je v zadnjih dveh sezonah svoje delo opravil dobro, ne pa navdušujoče. Na 76 tekmah je dosegel 34 zadetkov in ohranil strelsko formo iz Seville, kot kaže pa vseeno ni pokazal dovolj, da bi ga v Milanu prepoznali kot igralca za "najvišje cilje". Bacci se tako čas na San Siru počasi izteka, njegov zastopnik Sergio Barila pa je javno priznal, da si Bacca želi vrniti v Sevillo.

"Ni skrivnost, da se Carlos želi vrniti v Sevillo. Tam je za seboj pustil izjemne osebne in športne izkušnje in zato se želi vrniti. To leto je za igralce zaradi svetovnega prvenstva zelo pomembno, zato si Carlos želi rednega igranja. Trenutno je v dobri formi in prepričan je, da je pred njim izjemna sezona,
" je povedal Barila.

"Ko je Carlos z Milanom podpisal petletno pogodbo, je imel veliko željo, da pogodbo izpolni vse do zadnjega dne. Žal se je na čelu kluba zgodila sprememba in zdaj ima vodstvo kluba drugačne zamisli. Najbolje bi bilo poiskati rešitev, s katero bi bili zadovoljni vsi."

Športni direktor Seville Oscar Arias je pred dnevi prav tako javno namignil na to, da je povratek Bacca "ena od možnosti", o katerih razmišljajo v klubu.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 5.8.2017, 23:00 Prijavi komentar
Sam Sevilja bo imela letos spet strasno ekipo. Se Navas se je vrnu. Se ena neugodna ekipa vec. Nice.
Rosonero11 5.8.2017, 17:41 Prijavi komentar
Kdor vrže 20-25M€ ga dobi. Ni nobena skrivnost, da se z trenerjem ne zastopita
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE