Anže Zajič   23. januar 2012
AC Milan bo pripeljal napadalca iz Argentine, a zgolj enega

Ali Tevez ali Lopez

Na San Siro bo januarja prišel novi napadalec, vprašanje je le, ali bo to Carlos Tevez ali Maxi Lopez. Dogovor s Catanio je sklenjen, toda vse bo odvisno od pogovorov s Cityjem.
SORODNE NOVICE
Dybala spregovoril o možnostih...
16.11.2018 | Evropske lige
Tottenhamov igralec leta na Sa...
16.11.2018 | Evropske lige
Ronalda ni ogovoril, ker mu je...
16.11.2018 | Evropske lige
Lepa gesta Rome za nesrečnega ...
15.11.2018 | Evropske lige
Madridska kluba sta (bila) v b...
15.11.2018 | Evropske lige
Hamšik: Želimo zmanjšati zaost...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav se je vodstvo AC Milana s Catanio znova dogovorilo vse potrebno za prestop Maxija Lopeza, pa ni nujno, da bo Argentinec dejansko prišel na San Siro. Sanje mu bi lahko preprečil kar rojak - Rossoneri se pač še naprej zanimajo tudi za Carlosa Teveza, Adriano Galliani pa je dal jasno vedeti, da bo njegov klub okrepil le eden od obeh omenjenih nogometašev.

"Res je, dogovorili smo se s Catanio. Verjetno je, da bo Lopez prišel k nam, saj smo zainteresirani zanj. Toda počakali bomo še nekaj dni, preden bomo uradno potrdili posel. Tevez? Da, hočemo ga. Nogometaš in njegov agent poznata situacijo. Skratka, napadalec bo zagotovo prišel - če to ne bo Tevez, bo Lopez. Toda ne oba," pravi Galliani, direktor Catanie Pietro Lo Monaco je dodal: "Lopez je praktično že nogometaš AC Milana. V zadnjih dneh smo se uskladili, v ponedeljek pa tudi uradno dosegli dogovor. AC Milan mora rešiti še nekaj stvari, nato bo prestop uraden. Nogometaš nas je zares lepo prosil, če lahko odide na San Siro, in odločili smo se, da mu uresničimo željo."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
widrihows8 23.1.2012, 21:14 Prijavi komentar
lopez ali tevez čeprav je lopez soliden je tevez precej boljši vendar vprašanje v kakem stanju je. Samo zna bit s tevezom problem na treningih, mislim da je ferdinand povedo da je svetovni lenuh na treningih na tekma pa 100% na povno da dobesedno gre na vse :) upajmo da bodo nabavli kakega v vezi pa če je kje kaki biser za bočnega:)
Merkel 23.1.2012, 16:51 Prijavi komentar
Saj bodo naredili posel s Citiyem... odkupili bodo Teveza, če bo zdaj prišel na posojo...
Red-Devil 23.1.2012, 16:47 Prijavi komentar
Dvomim, da bo Pato odšel iz Milana.. Bi prej znal kdo drug odiditi..
Merkel 23.1.2012, 16:29 Prijavi komentar
Najverjetneje bo poleti odšel Pato, Shaarawy si je skoraj že zagotovil Patovo mesto v 11erici...
Red-Devil 23.1.2012, 15:57 Prijavi komentar
Tevez je saj za klaso boljši napadalec kot Maxi Lopez toda vseeno problem je njegov karakter.. Ekipi lahko da veliko na zelenicah, lahko pa naredi zelo neprijetno vzdušje v slačilnici in serje kot je sral pri Unitedu in tudi pri Cityju.. Osebno mislim, da bi bil Maxi Lopez bolj primeren nakup.. Kot prvo cenejši, lahko bi igral v LP pa tudi pomoje ima karakter veliko boljši kot Tevez.. Kaj pomaga Milanu tistih par dobrih iger Teveza, ko pa jim bo zjebal vzdušje v slačilnici in sral čez pol leta, da želi drugam pa da mu ni všeč življenje v Italiji..
IKE 23.1.2012, 15:22 Prijavi komentar
Še nekaj detaljev : koga bodo to pot skušali prodati? ....Tevez je odličen napadalec , a ne more igrat v LP, torej je realno in tudi finančno dosegljiva opcija lopez, ki pa lahko igra v LP. Tevez samo v primeru če bo do zadnjega zavračal transferje in potem ga bo city moral prodat Milanu pod ceno z namenom manjšanja izgub, kljub polnim žepom arabskih lastnikov.
z2an2 23.1.2012, 14:36 Prijavi komentar
Od kdaj pa je Galliani fer? :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE