Anže Zajič   15. avgust 2012
Adrian Mutu bo verjetno okrepil Ajaccio

Po novem v Franciji?

Romunski veteran Adrian Mutu je tik pred selitvijo v Francijo, potem ko se je dogovoril z Ajacciom. Sedaj ga čaka le še prekinitev sodelovanje s članom Serie B Ceseno.
SORODNE NOVICE
Mancini: Takoj bi prevzel PSG
19.1.2018 | Evropske lige
V Neymarjevi pogodbi s PSG ni ...
18.1.2018 | Evropske lige
Igralci PSG uživajo v zlati kl...
18.1.2018 | Evropske lige
Navijači PSG, bodite malo bolj...
18.1.2018 | Evropske lige
Neymar: Gol za Puskasa in vzkl...
18.1.2018 | Evropske lige
Ligue 1: Neymarjev šov ob osmi...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iz vodstva francoskega prvoligaškega kluba Ajaccio so sporočili, da jih bo v naslednjih nekaj dneh bržčas okrepil izkušeni romunski nogometaš Adrian Mutu. Slednji si je doslej kruh služil v Italiji, kjer je tekom svoje kariere pustil največji pečat, pri triintridesetih pa se bo očitno preizkusil še v eni državi. Kot pravijo pri Ajacciu, so se z Mutujem in njegovim menedžerjem že dogovorili za sodelovanje, zeleno luč za prestop mora prižgati le še Cesena.

"Lahko potrdim, da smo dogovorjeni tako z nogometašem kot tudi njegovim agentom. Del dogovora je, da bo do prestopa prišlo, če se bo Mutu s Ceseno uspel dogovoriti za predčasno prekinitev pogodbe, ki bi morala sicer veljati še eno leto. Upam, da mu bo uspelo, saj gre za odličnega napadalca, ki bi nam prišel še kako prav," pravi predsednik Ajaccia Alain Orsoni. Nekdanji nogometaš Interja, Verone, Parme, Chelseaja, Juventusa in Fiorentine je v pretekli sezoni za Ceseno odigral 29 tekem in zabil 9 golov, a ker je klub izpadel v Serie B, ne skriva želje po menjavi okolja. In očitno bo odšel v Francijo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE