Anže Zajič   19. julij 2010
Bayern bo morda moral iskati novega trenerja

Van Gaal samo še letos?

Louis Van Gaal ima z münchenskim Bayernom pogodbo sklenjeno le še za eno sezono. Nizozemec je vse bolj naklonjen odhodu. Želi si voditi eno od reprezentanc.
SORODNE NOVICE
Hannover v pričakovanju Stuttg...
24.11.2017 | Evropske lige
Xavi: Goretzka je pravi za Bar...
23.11.2017 | Evropske lige
Požeruhi, imate dovolj?
23.11.2017 | Evropske lige
Gigantska svastika pod igrišče...
23.11.2017 | Evropske lige
Thiago in Robben spet poškodov...
23.11.2017 | Evropske lige
Liverpool je premagal Barcelon...
23.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Le še do leta 2011? Usoda Bayernovega trenerja Louisa Van Gaala je definirana le do prihodnjega leta, kajti le še do konca letošnje sezone ima Nizozemec podpisano pogodbo z Bayernom. Nove še ni in je tudi ne bo podpisal. Vse do konca sezone ne, ko se bo morda podal v reprezentančne vode.

"Moja pogodba se izteče prihodnje leto, nove pred tem ne bom podpisal. Ne bom podpisal jeseni ali spomladi," je dejal Van Gaal, ki ima reprezentančne ambicije: "Želim si voditi reprezentanco. Z Bayernom bi moral nehati zdaj, ker reprezentance ravno sedaj iščejo nove selektorje. Morda bom pogodbo z Bayernom podaljšal do leta 2012 in nato prevzel katero od reprezentanc. Upam, da bom prisoten na naslednjem svetovnem prvenstvu."

Van Gaal je bil pred časom omenjen kot možen kandidat za klop nizozemske reprezentance, če bi se zgodila sprememba na klopi Nemčije, pa ga mnogi vidijo med kandidati tudi za to službo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE