Uredništvo    20. marec 2018
Tudi v Nemčiji so zabeležili primer žaljenja športnega direktorja

Športni direktor kaznovan, ker je žalil trenerja

Športni direktor Borussie iz Monchengladbacha Max Eberl je bil kaznovan, ker je trenerja Hoffenheima Juliana Nagelsmanna javno žalil. Za incident se je že opravičil.
SORODNE NOVICE
Thomas Muller: Prekršek ni bil...
13.12.2018 | Evropske lige
Video: Muller je nasprotniku s...
13.12.2018 | Evropske lige
Klubi, zaman trkate na vrata D...
13.12.2018 | Evropske lige
Uspehi bodo finančno nagradili...
11.12.2018 | Evropske lige
Coman pri dvaindvajsetih razmi...
10.12.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Gladbach ostaja Ba...
9.12.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Nemčiji je danes pomembna nogometna tema kazen, ki jo je prejel športni direktor Borussie iz Monchengladbacha Max Eberl. Slednji je na prvenstveni tekmi proti Hoffenheimu užalil trenerja Juliana Nagelsmanna. Mlademu trenerju je rekel "mali uscane" (približen prevod). 

Žalitev ni ostala preslišana oziroma prezrta. Nemška nogometna zveza (DFB)  je namreč ukrepala in že sprožila disciplinski postopek.

Eberl je žalitev priznal sam, zanjo se je Nagelsmannu tudi že opravičil. Svoje stal8išče bo moral zdaj pojasniti nogometni zvezi, nemški mediji pa poročajo, da se bo težko izvlekel le skozi plačilo globe. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
kema 22.3.2018, 16:13 Prijavi komentar
Pa dajmo, Anarho kolikor je iz novice razvidno se trener ni imel za kaj opravičevati. če ga je užalil nekdo drug - v tem primeru športni direktor nasprotne ekipe, torej tudi ti trosiš neresnice okrog. A sem prav razumel? ZZ je pogrnil na celi črti in bi moral dobiti neko kazen s strani NZS(sploh ker ni prvič). Jaz bom pa še vedno navijal za NKMB!
AmaterCE 21.3.2018, 08:48 Prijavi komentar
Fantje, možje in otroci... če vam je dolgčas, je odprtih še nekaj front pod novicami o ZZ, Bajriču, Ronaldu, Kamplu ipd. Tam se lahko prosto "očistite", pod to novico se nimamo o čem pregovarjati. Vsaj z menoj ne. :)
Anarho 21.3.2018, 08:45 Prijavi komentar
Amater, nisi toliko pameten, da drugi ne bi razumeli kaj si želel povedati. Težava je v tem, da ne razumeš razlike med tema primeroma. Pri nas je iz Zahovičevih izjav nastal škandal, ker je v pogovor vpletel osebno tragedijo sogovornika, kar je popolnoma nizkotna poteza, nakar pa se ni želel niti opravičiti. V zgornjem primeru pa ni šlo za tako radikalno žaljenje oziroma napadanje in trener se je takoj po incidentu opravičil. In če ti tukaj ne vidiš razlike še ne pomeni, da je ni.
pejo2310 21.3.2018, 08:33 Prijavi komentar
amateru jedan...
AmaterCE 21.3.2018, 08:13 Prijavi komentar
Res imam težko življenje... :) Sicer pa zelo jasno piše, kaj sem želel povedati, oz. sem nedvoumno povedal.
Prosinecki 21.3.2018, 08:11 Prijavi komentar
spet Amater, ki ga nihče ne razume... ti si kot Nipke. mogoče je pa čas da se preseliš na svoj planet, ker tu očitno noben ni dovolj inteligenten da bi razumel tvoje nebuloze.
AmaterCE 21.3.2018, 08:06 Prijavi komentar
Važno, da ti veš, kaj sem želel povedati. In ne, nisi zadel. :)
Dr. Axler 21.3.2018, 07:48 Prijavi komentar
AmaterCE Ti bi zgleda rad potegnil neko vzporednico z mariborsko tiskovno pa ne gre ane, ker ta dva trenerja nista tako pomembni osebi kot ZZ hahaahaaa, tega žaljivega govora ni bilo na TV in športni direktor je uvidel, da je izrekel žaljivko in se opravičil in sprejel kazen. Kaj pa pri nas? Saj nisem nič takega rekel in vztrajam pri tem, da vse kar sem izrekel ni nič žaljivega in stojim za tem hahahahaa SRAMOTA. Pri nas bodo tudi organi in klubi naredili svoje, a bodo na koncu tretirani kot NZS MAFIJA in ZZ je večji kot klub ( mali Mamiću )
AmaterCE 20.3.2018, 17:14 Prijavi komentar
Nekaj ne štima pri tej novici. Sem preletel nekaj vodilnih nemških medijev, pa nikjer na prvi strani ne piše o ŠKANDALU. Poročila se ne pričnejo s to zgodbo... še na športnih straneh (kicker npr.) se je treba potruditi, da najdeš novico. Aja, nismo v SLO. V Nemčiji organi opravijo svoje, klubi pa svoje. Sicer pa ni slučajno, da "uredništvo" išče potrditev za inkvizicijo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE