Damjan Tratnik   14. junij 2010
Nemški selektor še ni povsem zadovoljen

Prostora za napredek je še dovolj

Nemški selektor Joachim Löw je bil zadovoljen z zmago svoje reprezentance na uvodni tekmi SP, vendar je opozoril na nekatere pomanjkljivosti.
SORODNE NOVICE
Zasluženo priznanje za Jadona ...
16.11.2018 | Evropske lige
Prestop v Dortmund je bil najb...
16.11.2018 | Evropske lige
Kimmich skavtira za Bayern, na...
16.11.2018 | Evropske lige
Ribery: Naredil sem napako
16.11.2018 | Evropske lige
Bavarci pred zvezdniškim podpi...
15.11.2018 | Evropske lige
James? Bayern bi raje Jovića i...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nemčija je Avstralijo včeraj milo rečeno raztrgala. Kenguruji so bili po zadnjem sodnikovem žvižgu lahko srečni, da so jo odnesli z le štirimi prejetimi zadetki in kolikor toliko spodobnim porazom. Selektor Nemčije Joachim Löw je bil, razumljivo, s prikazanim Elfa zelo zadovoljen: "Za našo samozavest je ta zmaga zelo pomembna. Upajmo, da se bomo med najboljših šestnajst uvrstili z zmago na naslednji tekmi. Vsi igralci so bili zelo osredotočeni. Marsikaj smo naredili pravilno, vendar se moramo zavedati, da je to šele začetek."

Reprezentanca Nemčije je trenutno najučinkovitejša reprezentanca letošnjega svetovnega prvenstva, kar ne preseneča, saj so Nemci prav napadu na pripravah posvetili največ pozornosti: "Na tem smo delali. Toda poudarek smo dali tudi na gibanje brez žoge. Z žogo v svojih nogah smo bili zelo dobri, dosegli smo lepe zadetke. Kljub temu je prostora za napredek še dovolj. Naša obramba je bila odlična, zelo sem zadovoljen tudi s protinapadi. Nisem pa zadovoljen z zapiranjem prostora med obrambo in sredino, občutek imam, da smo bili nekajkrat preveč defenzivno naravnani. Na tem bomo očitno morali še delati."

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE