Miran Zore   7. december 2010
Novakovič po pomoč h Kitajcem

Novakoviču pomaga alternativec

Milivoje Novakovič se je za pomoč po poškodbi stegenske mišice zatekel k alternativni medicini. Poškodbo mu skuša pozdraviti kitajski zdravnik.
SORODNE NOVICE
James: Ne vem, kaj prinaša pri...
18.3.2019 | Evropske lige
Bayern je Gotzeja skoraj uniči...
18.3.2019 | Evropske lige
Bundesliga: Bayern frustracije...
17.3.2019 | Evropske lige
Low s prvim seznamom po kontro...
15.3.2019 | Evropske lige
Schalkejev čudodelec iz lanske...
15.3.2019 | Evropske lige
Bundesliga je dosegla dno
14.3.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Poročali smo že o poškodbi stegenske mišice našega reprezentančnega napadalca Milivoja Novakoviča, ki je najverjetneje že končal z nastopi v letošnjem koledarskem letu. S poudarkom na morda. Ni namreč nujno, da se Ljubljančan ne bi vrnil še pred koncem leta. A za to bo morala njegova rehabilitacija potekati hitro in izjemno uspešno.

"Počnem vse, da bi se vrnil še pred koncem leta. Morda bom nared že za Frankfurt," je za Express povedal Novakovič, ki se je po pomoč zatekel k alternativni medicini. Kitajski zdravnik dr. Gao, ki je pomagal že Pedru Geromelu, mu pomaga po nasvetu fizioterapevta Kölna Dieterja Trzoleka, tudi z akupunkturo. "Nova je pozitiven človek, tako da bo kmalu ozdravel," je prepričan dr. Gao. In res, v ponedeljek je Nova že začel z lažjim tekom.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
Garavi 17.12.2010, 17:52 Prijavi komentar
Žalostno je življenje, če si ljubosumen na tuje uspehe. Sramota da tako pljuvate po drugem najboljšem strelcu vsej časov slovenije, pa tukaj bi lahko vi veliki poznavalci malo pogledali kdaj in s katerimi leti je Nova začel igrati za reprezentanco. Nova sigurno ni pohlepen in tisti, ki to pišete ne veste o njemu nič. Ne veste za kakšne denarje je igral v Avstriji, koliko denarja so mu razni kvazi menađerji otujili, ker je vedno gledal na to da igra in ne koliko ima denarja. v Kolnu so mnogi veliko veliko bolje plačani, ker se vedno pregovarjajo in želijo bolše pogoje in več denarja. Nova tega ni nikoli počel. Kar se pa tiče reprezentance in denarja, ki so so ga prislužili za odhod na svetovno in vaše obsojanje da je pozrešen, pa lahko samo rečem, da če v tem primeru rečete da je požrešen, ko se je odpovedal večjemu deležu, ker so sprva želeli deliti denar glede na uspehe in vpletenost na igrišču, so igralci kot so Nova, Koren, Handanovič to zavrnili, ker bi oni dobili ogromno denarja nekdo pa ki je sedel na klopi pa deset tisoč evrov. Toliko o Novakovičevi požrešnosti in vaše poznavanju nogometa in stanja v reprezentaci.
oskar22 14.12.2010, 20:01 Prijavi komentar
V Kölnu je kralj, vem ker živim tukaj...
klyemann 7.12.2010, 22:09 Prijavi komentar
@gupe Tko kot se da pridobit spoštovanje, se ga da tud izgubit! In če bo Nova hotel spoštovanje, si ga bo moral žal, zaradi svoje požrtnosti, počasi prodobit nazaj, čene ga pa kurac gleda. In najlažje je obsojat tiste, ki imajo drugačno mnenje od tvojega, da so otroci, primitivni in foušije polni reveži... morda pa smo nekateri drugi tisti ki imamo prav, pa si ti primitiven otrok? Si že kdaj tko pomislu? Al si ti nek prerok mogoče? Jesus odrešenik II., ki nas je prišel podučiti o absolutni resnici in vsi bomo molili po tvojih navodilih?
retep 7.12.2010, 19:25 Prijavi komentar
Sami nogometni strokovnjaki in poznavalci so ( ste) med nami... Toda vedite,lažje je priti iz SLO lige v italijansko ligo, kakor pa v Bundesligo ?? Vam to kaj pove ? Hitro kdo, ne bo igral ob bok s Podolskim in v klubu kot je 1. F.C Koln. Halo, Palermo, Udinesse in Genova nikoli ne bodo Koln! Še dolgo ne.
gupe 7.12.2010, 17:25 Prijavi komentar
Ne vem, a to res komentirate 12 let stari froci ali kaj. Saj vsi vemo, da je Novakovič v mizerni formi, a kljub temu lahko pokažete malo spoštovanja do igralca, ki je za reprezentanco že veliko naredil. Vsi bi ga radi vrgli iz reprezentance. Well guess what? Niste vi selektorji. Tudi sam imam svoje mnenje glede tega, a ga bom v tem primeru raje zase zadržal, ker se mi zdi škoda besed okoli te, že zastarele teme. Nekateri komentarji so prav primitivni pa ne glede na to koliko ste stari. Starejši ste, slabše je...
rodrigez 7.12.2010, 16:36 Prijavi komentar
Najbolj bolan je Koren ampak ker je negativec je vprašanje če bi ga Kitajec pozdravil...
klyemann 7.12.2010, 15:22 Prijavi komentar
dej ti Abndbn mu pa poliži rit, pa plačaj zdavljenje... te svoje zasluge je dobil že 3x poplačane (in preplačane) tko da nej si jih počasi že v rit vtakne
neposten 7.12.2010, 14:19 Prijavi komentar
Novakovic ti potrebujes samo instrukcije kako pobirat zoge za golom...za druga tak nisi.....kakav kinez..
COVINHO 7.12.2010, 10:55 Prijavi komentar
hahahahahahahahahaha.....hahahahahah ma sej hahahahahahaha
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE