Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Heynckesov režim zagnal bavarski stroj
Mesec in pol Jupp Heynckes vodi ekipo Bayerna in že je kaotičen začetek sezone pozabljen. Na Allianz Areni je spet vse tako kot mora biti. Bayern je znova postal stroj, ki melje in prejema izjemno malo zadetkov.
Heynckesov režim zagnal bavarski stroj
Schalke po petih letiih tik pod vrhom
Napredovali, zdaj pa nazadujejo
Bayern slavil po enajstmetrovkah!
Novaković bi spet igral za Köln
OSTALE NOVICE Več novic...
Xavi: Goretzka je pravi za Barcelono
8
23.11.2017 | Evropske lige
Legendarni vezist Barcelone Xavi Hernandez je zelo naklonjen vse pogostejšim govoricam, ki mladega asa Schalkeja Leona Goretzko povezujejo s prestopom v vrste katalonskega velikana.
Gigantska svastika pod igriščem v Hamburgu
3
23.11.2017 | Evropske lige
V Hamburgu so pri vzdrževalnih gradbenih delih na igrišču stadiona v Billstedtu naleteli na gigantsko svastiko iz časov neonacistične Nemčije, ki je bila zakopana le 30 centimetrov pod zelenico.
Thiago in Robben spet poškodovana
4
23.11.2017 | Evropske lige
Zmaga in ne najboljša igra v prvem polčasu včerajšnje tekme sta bili glavni temi za razmislek Juppa Heynckesa. Spanec pa mu kratita dve novi poškodbi Arjena Robbna in Thiaga Alcantare.
Liverpool je premagal Barcelono
9
23.11.2017 | Evropske lige
Oliver Mintzlaff iz Leipziga je razkril, da Naby Keita v Liverpool ni odšel, ker bi se Redsi edini zanimali zanj. Bitko zanj je bila tudi Barcelona.
Bayern v pogovorih s Kimmichom
2
22.11.2017 | Evropske lige
Čeprav se ne mudi, pri Bayernu vztrajajo pri ideji, da bi Joshuo Kimmicha na klub "privezali" z novo dolgoročno pogodbo. Intenzivni pogovori so že stekli.
Salihamidžić: Nič o Griezmannu
2
21.11.2017 | Evropske lige
Športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić je ponovil besede svojih nadrejenih. Govora je bilo o Antoinu Griezmannu, ki pa je za Bavarce predrag.