OSTALI ČLANKI
Stran
od 71
23.4.2018
Evropske lige
Arsene Wenger po 22 letih zapušča Arsenal, kjer se odpirajo številna vprašanja za prihajajoče obdobje. Klub potrebuje novega trenerja in prevetritev ekipe, ki ni več konkurenčna za vrh lige.
11
20.4.2018
Evropske lige
Z današnjima tekmama polfinala se začenja zaključni turnir Uefa Youth League, Lige prvakov za mladinske ekipe. Pogledali bomo štiri največje zvezde štirih klubov udeležencev.
4
16.4.2018
Evropske lige
Skoraj od prvega dne sezone je Manchester City obladoval angleško prvenstvo. Evolucija v drugi sezoni Pepa Guardiole je očitna, vprašanja pa ostajajo zaradi nove klavrne evropske zgodbe.
14
13.4.2018
Evropske lige
Nekoč je lovil avtograme Stevna Gerrarda in Jamieja Carragherja, danes mu oba napovedujeta veliko prihodnost. A za Trenta Alexandra-Arnolda je velika že sedanjost, ko z Liverpoolom napada vrh Evrope.
6
9.4.2018
Evropske lige
Ta vikend je Bayern ekspresno končal bitko za naslov nemškega prvaka. Bitko, ki jo je bolj kot ne bil sam s sabo. Jupp Heynckes je po vrnitvi vzpostavil red, izničil naključja in vrnil ponos.
9
6.4.2018
Evropske lige
Odraščal je na betonskih igriščih v blokovskem naselju, prek Salzburga je prišel v Nemčijo in postal eden najobetavnejših osrednjih branilcev Evrope. Dayot Upamecano je naslednji Leipzigov dragulj.
1
3.4.2018
Evropski pokali
Z današnjima tekmama se začne četrtfinale Lige prvakov. V igri za finale, ki bo 26. maja v Kijevu, je še osem moštev. Vsa pa imajo visoke cilje in različne možnosti za preboj med štiri najboljše.
6
30.3.2018
Evropske lige
Severne Koreje in nogometa ne povezujemo prav pogosto. Vendar v Italiji sije nova zvezda, ki se spopada s senco zapletene politične situacije doma in tehta ponudbe evropskih velikanov.
2
26.3.2018
Slovenski nogomet
Poraz se od poraza razlikuje in slovenski v Celovcu ni bil niti poučen, niti informativen. Bil je zgolj boleč. In prav tako, boleče torej, se je začela tudi era Tomaža Kavčiča na klopi Slovenije.
37
23.3.2018
Mednarodni nogomet
Najbolj vroče novo ime argentinskega nogometa je napadalec, ki v kazenskem prostoru deluje kot Radamel Falcao in v reprezentanci dobiva prednost pred Maurom Icardijem in Paulom Dybalo.
3
Stran
od 71