OSTALI ČLANKI
Stran
od 80
18.2.2019
Mednarodni nogomet
Pred dnevi je odjeknila lestvica, ki so jo z glasovanjem sestavili bralci brazilskega ESPN. Med deseterico najboljših brazilskih igralcev po Peleju niso uvrstili Neymarja. Upravičeno ali ne?
11
15.2.2019
Evropske lige
Med več kot 20 ponudbami je izbral Fenerbahče, v kar ga je prepričala tudi legenda evropske košarke. Makedonski Zidane Eljif Elmas bi v prihodnje lahko zasenčil tudi Darka Pančeva in Gorana Pandeva.
0
11.2.2019
Evropske lige
V 16 sezonah Romana Abramoviča noben klub v Angliji ni osvojil več od 15. lovorik njegovega Chelseaja. A te niso posledica umirjenega okolja, pač pa stalnega kaosa in nenehnega pritiska.
17
8.2.2019
Evropske lige
Najstnik, ki ga mnogi razglašajo za največjega portugalskega talenta po Cristianu Ronaldu. Mladenič za 120 milijonov evrov. Joao Felix je najnovejša mega-senzacija evropskega nogometa.
7
7.2.2019
Evropske lige
Pritisk? Barcelona? Velika scena? Več kot 92.000 gledalcev? Vinicius Juniors je star komaj 18 let, obul je čevlje Cristiana Ronalda in na prvem El Clasicu pustil zelo dober vtis. Real brusi velik diamant.
7
4.2.2019
Evropske lige
Veste kdo ima najboljši napad v Serie A? Ne, dominantni Juventus je napačen odgovor. S 47 goli je najbolj učinkovita Atalanta, kjer v zadnjih sezonah veliko stvari počnejo pravilno.
21
1.2.2019
Slovenski nogomet
Kariera Mihe Zajca je s prestopom v Fenerbahče dobila nepričakovan, tvegan, a tudi neverjetno zanimiv preobrat. Klub se utaplja v krizi, Zajc pa simbolizira eksperiment, s katerim se želi Fener vrniti na pota stare slave.
12
Evropske lige
Komaj je dopolnil 18 let, pa se glede njega prepirata Chelsea in Bayern. Callum Hudson-Odoi meni, da je pripravljen za največjo sceno, strokovnjaki pa mu napovedujejo grandiozno prihodnost.
5
24.1.2019
Evropske lige
Kaj je tako zelo posebnega v suhljatem mladeniču iz slovitega Ajaxa, da se je zanj stepla celotna evropska elita in njegovo ceno dvignila globoko pod oblake? Barcelona v njem vidi igralca, ki ga išče že celo večnost.
23
Evropske lige
Prestop Gonzala Higuaina se zdi varna opcija tako za Maurizia Sarrija kot tudi igralca samega, vendar ima ta medalja tudi drugo plat. Teorija, da Chelseajeve težave izvirajo iz realizacije, bo na resni preizkušnji.
2
Stran
od 80