OSTALI ČLANKI
Stran
od 68
22.1.2018
Evropske lige
Čarobne in učinkovite igre Napolija pod vodstvom trenerja Maurizia Sarrija pomenijo, da nevtralni nogometni navijači navijajo za klub, ki lovi prvi naslov prvaka po eri velikega Diega Maradone.
0
19.1.2018
Mednarodni nogomet
Od igranja z 18-letniki pri 13 letih do prestopa v Liverpool, hude poškodbe in trditve Jürgna Kloppa, da ima miščice le za na plažo. Danes je Joe Gomez med najbolj obetavnimi angleškimi branilci.
1
18.1.2018
Evropske lige
Nogometu je v slovo pomahala ikona, ki je svetu pokazala, da je nogomet ob vseh pritiskih, vložkih in pričakovanjih v svoji srčiki veliko veselje. Ronaldinho je generacijam poklonil nepozabne trenutke, ki bodo ostali za vedno.
26
17.1.2018
Slovenski nogomet
Kriza St. Etienna v francoskem prvenstvu, strelska kriza najdražjega napadalca v klubu in menjava na trenerskem stolčku so status Roberta Berića v St. Etiennu tako rekoč čez noč obrnili za 180 stopinj.
8
Mednarodni nogomet
Theo Walcott bo ubral podobno pot kot Wayne Rooney. Ob zatonu kariere se bo preselil stopnico nižje, v Everton, toda s povsem drugačno popotnico kot Rooney. Walcott za razliko od Rooneyja nikoli ni zares prepričal.
10
15.1.2018
Mednarodni nogomet
V nekaj dneh bomo kot kaže dočakali epilog še drugega bombastičnega januarskega prestopa. Alexis Sanchez je na izhodnih vratih Arsenala, vojno manchestrskih velikanov zanj pa dobiva United.
17
12.1.2018
Evropske lige
Doma še vedno hrani podpisane kopačke svojega vzornika Joaquina. Je rojeni Betico, njegova mama dela v klubu, sam pa je v tej sezoni eksplodiral s številko šest na hrbtu dresa najljubšega kluba.
1
8.1.2018
Mednarodni nogomet
Drugi najdražji nogometaš v zgodovini je za seboj pustil odprta vprašanja v Liverpoolu in odprl debato glede prenove Barcelone, ki je v polnem teku. V današnji rubriki ozadja o Philippu Coutinhu.
58
5.1.2018
Mednarodni nogomet
Kot pravi Jamajčan je hiter kot blisk, a hitrost združuje z odličnimi tehničnimi karakteristikami in vse večjim številom golov. Bayerjev 20-letnik Leon Bailey je v tej sezoni očaral Bundesligo.
9
4.1.2018
Slovenski nogomet
Slovan iz Bratislave je klub, ki v marsičem spominja na ljubljansko Olimpijo. Vračanja na pota stare slave in obujanja znamke nekoč prvega kluba v državi se bo po novem lotil (tudi) s slovenskimi nogometaši.
13
Stran
od 68