OSTALE NOVICE
Stran
od 719
17.1.2017
Slovenski nogomet
V pogovoru za Jutarnji list je Boško Županović, ki je za milijon evrov kupil terjatve do Kopra in tako prevzel vodilno pozicijo v klubu, zatrdil, da tega ni storil za Zdravka Mamića.
0
16.1.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Športni direktor in trener Maribora poudarjata, da okrepitve in osvežitve moštva niso potrebne. Na drugi strani tržna vrednost moštva pada, v izteku pogodbe pa je cela vrsta pomembnih igralcev.
48
Slovenski nogomet
Rok Kronaveter se bo v kratkem sestal s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem. Skušal bo omehčati njegovo pozicijo, težko milijon evrov. Bursaspor ponuja pol milijona, Kronaveter pa vztraja pri odhodu.
43
15.1.2017
Slovenski nogomet
Izraelec Marwan Kabha, eden najboljših igralcev Maribora v jesenskem delu sezone, poudarja veliko željo, da bi s soigralci po letu dni naslov državnega prvaka vrnili na Štajersko.
0
13.1.2017
Slovenski nogomet
Mitja Viler je prva izbira za levi bok Maribora, trdi Zlatko Zahović. Športni direktor vodilne ekipe lige ne razmišlja o prihodih, trdi namreč, da ima Maribor številne mlajše igralce, ki bi lahko dobili priložnost.
31
12.1.2017
Slovenski nogomet
Znani so termini igranja polfinalnih tekem slovenskega pokala. Prvi pokalni večni derbi med Olimpijo in Mariborom bo na sporedu 5. aprila, povratna tekma pa bo 12. aprila.
0
Slovenski nogomet
Maribor ima po odhodu Erika Janže ranljiv levi bok, na katerem mu je ostal praktično le Mitja Viler. Dodatno opcijo pa bi Darku Milaniču, kot smo izvedeli, lahko dal Hrvat. V igri za prestop je Marko Pejić.
47
Slovenski nogomet
Hrvaški krilni napadalec Marin Glavaš, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral enajst nastopov, ni več član Celja. Vodstvo kluba je z njim sporazumno prekinilo pogodbo.
0
11.1.2017
Slovenski nogomet
Največ aktivnosti v prestopnem roku je med slovenskimi klubi danes pokazal Koper. Primorci so v klub pripeljali izkušenega napadalca Darka Lukanovića.
4
Slovenski nogomet
Na Bonifiko se vrača vratar, ki je v preteklosti na obali preživel lep del svoje kariere. Pogodba med Koprom in Nenezičem veljavna do konca sezone.
0
Stran
od 719