OSTALE NOVICE
Stran
od 789
19.8.2017
Slovenski nogomet
Kalkulacija z rezervno postavo se je Darku Milaniču skoraj maščevala, saj je Maribor kljub pobudi v večjem delu tekme in številnim strelom do 96. minute imel 2:2 s Krškim, potem pa je zadel Pihler.
29
Slovenski nogomet
Drava je bila uspešna tudi na tretji tekmi sezone v 2. SNL, slavila je pri Fužinarju. Devet točk ima na kontu tudi Bravo, ki je v gosteh premagal Veržej. Krka izgubila že tretjič.
0
Slovenski nogomet
Gorica je v Kranju že zaostajala, toda v drugem polčasu obrnila potek srečanja in se veselila zmage. Z drugo zapored je Gorica zdaj nekoliko bolj varna.
1
Slovenski nogomet
V Domžalah so zdaj tudi uradno potrdili odhod Jana Repasa v francoski Caen, z omenjenim klubom pa so sklenili dogovor, po katerem bo Repas zaigral tudi na povratni tekmi playoffa LE proti Marseillu.
3
Slovenski nogomet
Pred povratno tekmo s Hapoelom bo Maribor nocoj odigral tekmo šestega kroga 1. SNL, v Ljudski vrt prihaja Krško. V Kranju bo na sporedu obračun Triglava in Gorice. Olimpija in Domžale na delu v nedeljo.
11
18.8.2017
Slovenski nogomet
Igor Biščan je z eno samo potezo povsem spremenil potek kariere Ricarda Alvesa. Portugalec po novem igra višje, kreira in strelja, manj pa se troši v obrambi. Zbral je že tri podaje in dva gola.
27
Slovenski nogomet
Športni direktor Domžal Matej Oražem trdi, da so Domžale s Caenom že dogovorjene za milijonski prestop Jana Repasa, a da Domžalčani selitve mladega bisera še ne morejo uradno potrditi.
3
17.8.2017
Slovenski nogomet
Domžalam je na dan zgodovinske tekme proti Marseillu uspel eden največjih poslov v zadnjem času. Nadarjeni Jan Repas je podpisal za francoski Caen, nocoj pa bo odigral svojo poslovilno tekmo!
0
Slovenski nogomet
Olimpija je po tednih čakanja danes le prejela certifikat, s katerim bo Andresa Vombergarja lahko registrirala. Igral bo lahko že na naslednji tekmi proti Ankaranu.
0
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je v petem krogu 1. SNL kaznoval Maribor, ki je zaradi uporabe pirotehnike navijačev prejel položnico za plačilo 3.150 evrov.
1
Stran
od 789