OSTALE NOVICE
Stran
od 756
30.4.2017
Slovenski nogomet
Celjani so na zadnji tekmi 31. kroga dvakrat povedli proti Kopru, a se morali na koncu vendarle zadovoljiti zgolj s točko. V bitki za četrto mesto še vedno najbolje kaže Gorici.
1
Slovenski nogomet
Nedelja v 1. SNL ni prinesla posebnega vznemirjenja. Aluminij je premagal Radomlje in po dolgem času splezal na varno osmo mesto, na drugi tekmi pa sta se Celje in Koper razšla z remijem (2:2).
16
Slovenski nogomet
Aluminij je na derbiju začelja lestvice zanesljivo s 3:1 premagal Radomlje in tako po dolgem času skočil na osmo mesto prvenstvene lestvice. Zdaj se s playoffom za obstanek spogleduje Krško.
0
Slovenski nogomet
Nadarjeni vratar Olimpije Rok Vodišek je zadovoljen, ker je s soigralci uspel preprečiti mariborsko slavje v Stožicah. Pri tem je ključno vlogo odigralo tudi njegovo posredovanje ob obračunu z oči v oči z Milivojem Novakovićem.
5
Slovenski nogomet
Ko je Nik Kapun odhajal s Stožic, je močno šepal. Poškodba, ki jo je utrpel že takoj na začetku tekme, se zdi huda in obeta znova dolg prisilni počitek.
0
Slovenski nogomet
V Stožicah je bilo najbolj vroče med polčasom, ko je morala policija s silo umiriti gostujoče navijače. Izgredi so se začeli, ko so mariborski navijači gorečo baklo zalučali med pristaše Olimpije.
12
Slovenski nogomet
Večni derbi med Olimpijo in Maribor si je s tribun Stožic ogledal tudi hrvaški trener Zoran Vulić, ki je v preteklosti že večkrat nastopal v govoricah, ki so ga povezovale s klopjo Ljubljančanov.
5
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Safet Hadžić je vesel, da so njegovi varovanci preprečili mariborsko rajanje v prestolnico, hkrati pa je gostom že čestital za nov naslov prvaka. Darko Milanič meni, da je bil Maribor boljši.
2
29.4.2017
Slovenski nogomet
Nič ni bilo s slavjem Maribora v Ljubljani. Vijoličasti so z Olimpijo na zadnjem večnem derbiju v letošnji sezoni remizirali (0:0), tako da bodo svoj 14. naslov slavili drugje. Nova poškodba Nika Kapuna.
12
Slovenski nogomet
Gorica bi z zmago danes proti Krškemu lahko ujela Olimpijo na tretjem mestu 1. SNL, toda Novogoričani so bili preskromni in so s Krčani le remizirali (0:0).
0
Stran
od 756