OSTALE NOVICE
Stran
od 735
27.2.2017
Slovenski nogomet
Pogledali smo pod prste novincem v vrstah Olimpije,ki so se na večnem derbiju premierno predstavili slovenski javnosti. Največ je med njimi v statističnem smislu pokazal Romun Alexandru Cretu.
1
Slovenski nogomet
Večni derbi je prelomil odmor med obema polčasoma. Olimpija je nanj odšla kot dominantna ekipa prvega dela igre, Maribor pa se je z njega vrnil fokusiran in ni po golu niti za trenutek spustil vajeti iz svojih rok.
0
Slovenski nogomet
Polne tribune so videle zanimiv derbi med Mariborom in Olimpijo, ki odpira nove teme za razmišljanje. Je Maribor prestar? Kdo bo pri Olimpiji zabijal gole? O vsem tem in še o čem v redni ponedeljkovi rubriki Ozadja.
11
26.2.2017
Slovenski nogomet
Maribor je z zmago na večnem derbiju veliki zmagovalec prvega kroga drugega dela sezone. V nedeljo je Gorica v gosteh z 2:1 premagala Krško, na zadnji tekmi pa so se Koprčani in Celjani razšli z remijem.
17
Slovenski nogomet
Celjani so na zadnji tekmi prvega prvenstvenega kroga po zimskem premoru oblegali vrata Kopra, a se morali na koncu po avtogolu Elvedina Džinića zadovoljiti le z delitvijo točk (1:1).
2
Slovenski nogomet
Gorica je v Krškem prevladovala, po poznem izenačenju gostiteljev pa je vlogo junaka zavzel Rok Grudina, ki je s svojim prvencem v prvoligaški druščini Goričanom priigral zmago.
0
Slovenski nogomet
Vratar Maribora Jasmin Handanović si želi, da bi vijoličasti čim prej rešili vprašanje prvaka, branilec Matej Palčič pa je razkril, da ga je novi član Olimpije Nathan Oduwa dodatno motiviral s svojimi izjavami.
13
Slovenski nogomet
Poškodbi Denisa Halilovića in Gabra Dobrovoljca sta poskrbeli za težave v Domžalah. Vrzel bo zakrpal Rok Elsner, ki je nazadnje igral v kitajski drugi ligi, trenutno pa je bil prost igralec.
8
Slovenski nogomet
Prekaljeni branilec ljubljanske Olimpije Branko Ilić navkljub porazu na derbiju meni, da bo Olimpija ob takšni igri, kot jo je uprizorila v Ljudskem vrtu, do izteka sezone nanizala več zmag kot Maribor.
16
Slovenski nogomet
Oglejte si koreografijo navijačev Maribora, ki so na večnem derbiju proti Olimpiji uprizorili pravcati novoletni ognjemet, ki je nekajkrat poskrbel za prekinitev tekme.
3
Stran
od 735