OSTALE NOVICE
Stran
od 776
27.6.2017
Slovenski nogomet
Prišel je kot naslednik Milivoja Novakovića in bosansko-hercegovski napadalec Jasmin Mešanović je z dvema goloma na dveh pripravljalnih tekmah hitro opozoril nase.
5
Slovenski nogomet
Robert Pušaver in Damjan Vuklišević, ki sta v zadnji sezoni in pol sestavljala mariborski kontingent v Krškem, sta podpisala stalni pogodbi z velenjskim Rudarjem.
0
Slovenski nogomet
Goran Brkić prihod v Slovenijo vidi kot priložnost, da po izgubljenih sezonah v manj znanih klubih svojo kariero znova usmeri na pravo pot. V Olimpijo prihaja kot zrel igralec, pripravljen na največji izziv v karieri.
11
Slovenski nogomet
Igralci rojeni leta 1998 so s koncem prejšnje sezone zaključili mladinski staž. Kar nekaj igralcev tega letnika že igra v tujini, spet drugi si bodo pot utirali skozi slovensko prvoligaško konkurenco.
0
26.6.2017
Slovenski nogomet
Novopečeni prvoligaš Ankaran je v Feldkirchnu in Bakovcih istočasno odigral kar dve prijateljski tekmi. V Bakovcih je z 0:1 izgubil proti Uralu, v Avstriji pa ga je Lokomotiva iz Moskve razbila kar z 10:0!
3
Slovenski nogomet
Dosedanji vezist Domžal Žan Majer je sklenil največji prestop v svoji karieri. Po uspešni sezoni v majici Domžal bo kariero nadaljeval pri lanskoletnem udeležencu Lige prvakov Rostovu.
7
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić je na tiskovni konferenci pred prvo uradno tekmo sezone poudaril strogo disciplino, ki vlada v moštvu pod taktirko Igorja Biščana. Biščan je napovedal prihod novega napadalca.
7
Slovenski nogomet
Na ljubljanskem gradu so pri ljubljanski Olimpiji predstavili tri različice dresa za sezono 2017/2018. Prvi dres je zelene barve, drugi oziroma gostujoči je pretežno bel, t.i. rezervni dres pa je v sivo-črni izvedbi.
12
Slovenski nogomet
Evropska nogometna zveza je sporočila, da bo novi trener Olimpije Igor Biščan lahko sedel na trenerski klopi na Finskem, čeprav še nima ustrezne trenerske licence.
2
Slovenski nogomet
Vodstvo Gorice je v zadnjih dneh na socialnih omrežjih napovedovalo "zgodovinsko razkritje", ki je danes tudi ugledalo luč sveta. Goričani bodo v prihodnost vstopili z novim grbom.
3
Stran
od 776