OSTALE NOVICE
Stran
od 3651
29.3.2015
Evropske lige
Brazilski reprezentančni branilec Joao Miranda se ne zmeni za govorice, ki ga povezujejo s poletno selitvijo v vrste katerega od obeh velikanov iz Manchestra.
0
Mednarodni nogomet
Črnogorski navijač, ki je zalučal gorečo baklo v glavo ruskega vratarja Igorja Akinfejeva, obžaluje incident, zaradi katerega je osramotil celotno državo.
0
Mednarodni nogomet
Novopečeni argentinski reprezentant Federico Mancuello je na prijateljski tekmi proti El Salvadorju svoj krstni nastop za izbrano vrsto okronal z mojstrskim zadetkom iz prostega strela.
0
Mednarodni nogomet
Nizozemski selektor Guus Hiddink je priznal, da njegovi varovanci ne sodijo med najboljše ekipe v Evropi. Trenutno še ne ve, kako se lotiti težav.
5
Mednarodni nogomet
Predsednik italijanske nogometne zveze Carlo Tavecchio je potrdil, da je selektor Italije Antonio Conte prejel grožnje smrtjo zaradi poškodbe vezista Claudia Marchisia.
3
28.3.2015
Mednarodni nogomet
Hrvaška je pred svojimi navijači visoko s 5:1 odpravila Norveško ter se ob remiju Italije v Bolgariji zavihtela na čelo kvalifikacijske skupine G. Nizozemska doma le remizirala s Turčijo.
1
Evropske lige
Haris Vučkić še naprej s pridom izkorišča minutažo pri Rangersu iz Glasgowa. Občasni slovenski reprezentant je zabil dva gola, čeprav je igral le 20 minut.
7
Mednarodni nogomet
Gareth Bale je v dresu Walesa danes dokazal, da še vedno obvlada mojstrsko izvajanje prostih strelov. Izraelcem je zabil pravega lepotca. Več v videu.
10
Slovenski nogomet
Maribor, Celje in Domžale so odigrali prijateljske tekme s tujimi nasprotniki. Mariborčani boljši od Lokomotive, Celjani in Domžalčani pa so izgubili v Avstriji.
4
Mednarodni nogomet
Čeprav je njegova obetavna kariera praktično propadla, Freddy Adu še vedno najde klube, ki kupijo njegovo zgodbo. Po novem bo igral na Finskem.
4
Stran
od 3651