OSTALE NOVICE
Stran
od 3761
22.5.2015
Evropske lige
Trener Liverpoola Brendan Rodgers je ne ozirajoč se na težave v pogovorih z Raheemom Sterlingom zatrdil, da bo mladenič v klubu ostal do izteka pogodbe.
0
Evropske lige
V Liverpoolu so organizirali obletnico nepozabne tekme finalne tekme LP leta 2005, katere so se udeležili vsi razen branilca Steva Finnana. Zanj nihče ni vedel, kje se nahaja.
2
Slovenski nogomet
Profesionalni nogometaš, ki prihaja iz kraja, kjer ni pravega nogometnega igrišča? Je mogoče. Žužemberčan Alen Ožbolt, v sredo prva zvezda mladinskega finala pokala, je pred prestopom v Borussio Dortmund!
5
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Izet Rastoder išče novega trenerskega viteza na belem konju. Neuradna možna kandidata za nepredvidljivo službo naj bi bila trener Rudarja Jernej Javornik in Slaviša Stojanović.
9
Evropske lige
Trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti se bo po zadnji prvenstveni tekmi proti Getafeju sestal s predsednikom kluba Florentinom Perezom in pogovoril o svoji prihodnosti v Madridu.
1
Mednarodni nogomet
Brazilski zvezdnik Ronaldinho se je po zamenjavi ob polčasu odločil, da bo kar prostovoljno zapustil stadion in se napotil domov.
1
Evropske lige
Vodstvo angleškega prvenstva je nagrado za najboljšega trenerja sezone v angleški Premier League podelilo strategu prvaka Chelseaja Joseju Mourinhu.
3
Slovenski nogomet
Trener Maribora Ante Šimundža je priznal, da so predstavniki splitskega Hajduka z njim želeli navezati stike, a je bil njihov poskus zaman: "Moje misli so samo pri Mariboru," je pojasnil Šimundža.
1
Slovenski nogomet
Vodstvo Olimpije je sklenilo profesionalno pogodbo s komaj 15-letnim vezistom Adamom Jakupovićem, na katerega v Ljubljani polagajo velike upe.
7
Mednarodni nogomet
Gent je krog pred koncem sezone osvojil prvi naslov belgijskega prvaka v 115-letni zgodovini kluba. Naslov mu zagotavlja nastop v skupinskem delu Lige prvakov.
4
Stran
od 3761