OSTALE NOVICE
Stran
od 3535
29.1.2015
Evropske lige
Villarreal se je prvič v zgodovini uvrstil v polfinale španskega pokala, v katerem se bo pomeril z Barcelono. Za drugo finalno vstopnico se bosta udarila Athletic in Espanyol.
66
Slovenski nogomet
Športni direktor Olimpije Mile Ačimović je potencial prepoznal v mladem Hrvatu Krunu Ivančiću in nekdanjemu članu Gorice Ezequielu Hentyju. Prvi je že podpisal, drugi je tik pred tem.
14
Slovenski nogomet
Celjani so na prijateljski tekmi v Novigradu z 2:1 premagali hrvaškega prvoligaša iz Osijeka in potrdili dobro formo. Oba zadetka je dosegel Valon Ahmedi.
0
Evropske lige
Britanski mediji poročajo, da sta se Chelsea in Fiorentina dogovorila za prestop kolumbijskega zvezdnika Juana Cuadrada. Mohamed Salah v obratno smer.
21
Evropske lige
Mino Raiola ne verjame, da bo Paul Pogba še dolgo igral za Juventus. Do prestopa drugam bi lahko prišlo že letos, odškodnina za odličnega Francoza pa bi lahko bila celo višja od sto milijonov evrov.
20
Evropske lige
Kevin Strootman nima sreče. Nizozemec ima vnovič težave s kolenom, in to tistim, zaradi katerega je počival več mesecev. Koliko časa bo sedaj preživel na stranskem tiru?
3
Evropske lige
Dosedanji napadalec Rome Mattia Destro je opravil zdravniški pregled in bo preostanek letošnje sezone preživel na posoji pri AC Milanu.
7
Slovenski nogomet
Mariborčani so na zadnji pripravljalni tekmi pred odhodom v Turčijo pokazali odlično formo, saj so avstrijskega drugoligaša iz Kapfenberga premagali kar s 5:0.
18
Mednarodni nogomet
Si lahko zamislite, da v teh dneh najbolj poseljena celina sveta občuduje nogometaša iz Združenih arabskih emiratov? Spoznajte Omarja Abdulrahmana, Arabca, ki na igrišču čara kot Brazilec.
12
Slovenski nogomet
Maribor je danes uspešno registriral novega nogometaša. V skladu z dosedanjo prakso je Maribor iz Ljubljane pripeljal še enega mladega nogometaša, in sicer Dejana Vokića.
44
Stran
od 3535