OSTALE NOVICE
Stran
od 4703
30.8.2016
Slovenski nogomet
Rodolfa Vanolija v sredo menda čaka sestanek s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem, ki se še odloča, kako naprej. Vanoli danes sicer ni vodil treninga, domnevno zato, ker je zbolel.
0
Evropske lige
Ukrajinski reprezentant Jevgen Konopljanka se seli v nemško Bundesligo. Španska Sevilla ga je za eno sezono posodila Schalkeju. V pogodbi tudi odkupna klavzula.
1
Evropske lige
Brazilski biser Gabriel "Gabigol" Barbosa je danes podpisal petletno pogodbo z milanskim velikanom Interjem, ki je tako po Joau Mariu tik pred koncem prestopnega roka ujel še eno veliko ribo.
4
Evropske lige
Londonski Arsenal je uradno potrdil prihod španskega napadalca Lucasa Pereza, ki se v Anglijo za 20 milijonov evrov seli iz Deportiva iz La Corune.
1
Slovenski nogomet
Olimpija je na predzadnji dan poletnega prestopnega roka okrepila svojo ekipo z novim napadalcem. Državne prvake je okrepil 32-letni hrvaški napadalec Leon Benko, ki je nazadnje igral za Sarajevo.
5
Evropske lige
Eden najbolj nenavadnih prestopov poletnega prestopnega roka je končan. Joe Hart, 63-kratni angleški reprezentant, je odslej novi član italijanskega prvoligaša Torina, pri katerem bo ostal do konca sezone.
21
Slovenski nogomet
Mladinska ekipa Domžal bo tudi v novi sezoni igrala mladinsko izvedbo lige prvakov. V prvem krogu bodo Domžalčani, tako kot lani, igrali s srbskim prvakom.
1
Evropske lige
Ker Augsburg nanj ne računa, ker Genoa ni želela odkupiti njegove pogodbe in ker ima Tim Matavž podpisano veljavno pogodbo, ga je Augsburg poslal na novo posojo. Tokrat v drugo nemško ligo.
1
Evropske lige
Juventus je stegoval roke po Marcelu Brozoviću, toda Inter Hrvata ne da. Juventus je tekmecu vrnil "uslugo" in mu zaprl pot do Stephana Lichtsteinerja.
6
Evropske lige
Povratek, čeprav kratek, v Partizan je bil napaka. Miroslav Radović, slovenski prvak z Olimpijo, je to hitro ugotovil. Zdaj se je dokončno vrnil v Legio iz Varšave.
2
Stran
od 4703