OSTALE NOVICE
Stran
od 5129
30.3.2017
Evropske lige
Športni direktor Seville in "mag" nogometne tržnice Monchi po 17 letih zapušča rodno Andaluzijo. S Sevillo je sklenil dogovor o prekinitvi sodelovanja, svoje poslanstvo pa bo najverjetneje nadaljeval pri Romi.
0
Mednarodni nogomet
Predsedstvo FIFA je oblikovalo predlog za alokacijo mest za SP leta 2026, na katerem bo prvič nastopilo kar 48 ekip. Evropska nogometna zveza (UEFA) bo imela zagotovljenih 16 mest oziroma tretjino vseh.
1
Slovenski nogomet
V Velenju se je v prvoligaški konkurenci premierno predstavil 19-letni bočni branilec Amedej Brecl, ki je nedavno s Celjani podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo.
0
Mednarodni nogomet
Portugalski kipar Emmanuel Santos se je samozavestno odzval na številne šale, ki krožijo na račun njegove včeraj predstavljene skulpture Cristiana Ronalda.
6
Mednarodni nogomet
Nemški zvezdnik Bastian Schweinsteiger je bil ob uradni predstavitvi v Chicagu deležen vprašanj, kakršnih v Evropi najbrž nikjer ne bi bil slišal.
0
Evropske lige
Berlinska Hertha je razkrila načrte za izgradnjo novega namenskega stadiona, ki naj bi zrasel v neposredni bližini olimpijskega stadiona, na katerem nastopa od leta 1963 naprej.
0
Evropske lige
Lani je bilo zanimanje, letos se je to zanimanje vrnilo, razkriva Uli Feber, agent nemškega vratarja Bernda Lena. Mediji špekulirajo, da gre za Real Madrid.
1
Evropske lige
Nogometaš Sunderlanda Duncan Watmore je na počitnicah na Karibih s treznim in pogumnim ravnanjem bržčas rešil življenja več upokojencem, ki so nastradali v pomorski nesreči.
3
Slovenski nogomet
Čeprav je Rifet Kapić znan levičar, pa s svojo hitrostjo in gibanjem element nepredvidljivosti uspeva držati na visoki ravni. Z maestralno akcijo za gol na Stožicah je 21-letnik spomnil na januarski prestopni kiks Olimpije.
6
Slovenski nogomet
Ste poklicni športnik ali športnica? Vam klub, sedanji ali prejšnji, dolguje plače ali neizplačane nagrade? JI Sports Arbitrage ima rešitev! Izpolnite spletni obrazec in nas kontaktirajte še danes.
0
Stran
od 5129