OSTALE NOVICE
Stran
od 2920
Evropske lige
Bayern iz Munchna je po fantastični seriji 53 zaporednih tekem naposled doživel prvi poraz. Sascha Molders je igralec, ki je proti Bavarcem izstrelil usodni naboj.
17.4.2014
Evropske lige
Franck Ribery odgovarja na očitke o nihanju forme nogometašev Bayerna. Pravi, da nogometaši aktualnega evropskega prvaka pač niso stroji.
0
Evropske lige
60.000 ljudi na ukrajinskem derbiju je enotno pelo ukrajinsko himno. Veliki derbi med Šahtarjem in Dinamom je dobil prvi, drugi pa je menjal trenerja.
1
Evropske lige
Nek Španec je zoper zvezdnika Reala iz Madrida Garetha Bala vložil policijsko ovadbo, ker je Valižan po njegovem mnenju proti Barceloni prekoračil omejitev hitrosti!
6
Evropske lige
Pri Cardiff Cityju so na vodstvo Premier League naslovili pritožbo, ker je športni direktor Crystal Palacea pred tekmo uspešno pridobil informacije o začetni postavi Cardiffa.
1
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Olimpija z vedno novimi blamažami intenzivno uničuje vse, kar je njeno ime nekoč pomenilo v slovenskem nogometu in športu. Zmajem je uspelo oživiti celo spomladi mrtvi Zavrč.
15
Mednarodni nogomet
Eero Markkanen je 22-letni Finec, ki igra na Švedskem. V medije se je prebil s svojim izjemnim golom na tekmi AIK - Djurgardens. Več v videu.
1
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji načrtujejo reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja. Prva poteza v tej smeri je imenovanje Tineta Zupana na funkcijo v.d. direktorja kluba. Vicente odhaja.
11
Evropske lige
Ajaxov trener Frank de Boer, sicer nekdanji nogometaš Barcelone, pravi, da bi ob morebitni ponudbi za trenersko delo v katalonski prestolnici razmislil.
1
Mednarodni nogomet
Argentinski selektor pravi, da nima rezervnega načrta za primer, če Lionel Messi slučajno ne bi mogel igrati na svetovnem prvenstvu. Barcelonin zvezdnik je zanj nezamenljiv.
1
Slovenski nogomet
V 28. krogu 1. SNL zaradi kartonov ne bo smelo igrati devet nogometašev. Pri Kopru bosta odsotna Perica Ivetić in Denis Šme. Rudar bo pogrešal Bubalovića.
0
Stran
od 2920