OSTALE NOVICE
Stran
od 4823
28.10.2016
Evropske lige
Roberto Mancini je dovolj izkušen, da si je dovolil nasvet. Prepričan je namreč, da se tja, kjer ste bili uspešni, ne smete vrniti. To je namreč recept za katastrofo.
0
Evropske lige
Lani tak čas je Juventus izgubil proti Sassuolu in bil dvanajsti na lestvici, se spominja Max Allegri, ki meni, da obračun z Napolijem ne bo tako pomemben kot se zdi nekaterim.
2
Evropske lige
Mladi španski zvezdnik v nastajanju Saul Niguez ima ponudbe, lahko bi zaslužil več, a ga zanima le Atletico Madrid. Vsaj tako dolgo, dokler bo v klubu Diego Simeone.
0
Evropske lige
Lucas Perez si je poškodoval gleženj, tako da Arsene Wenger nanj ne bo mogel računati do dva meseca. Se pa zato v pogon pri Arsenalu vrača Aaron Ramsey.
1
Evropske lige
Renato Sanches je že res talent, toda Bayernova legenda Mehmet Scholl je prepričan, da mladi portugalski vezist na sredini igrišča predolgo drži žogo.
6
Evropske lige
West Bromwich Albion ima nove lastnike, zadržal pa je starega trenerja. Tony Pulis, nekoč avtor "dekadentnega" Stoke Cityja, je podaljšal svojo pogodbo.
1
Evropske lige
Frank De Boer in Roberto De Zerbi visita. Njuna kluba nujno potrebujeta zmage, če jih ne bo, bodo pri Interju in Palermu razmislili o Edyju Reji.
6
Mednarodni nogomet
Čeprav se je poleti upokojil, je robustni vezist Celtica Scott Brown pripravljen odmrzniti svojo reprezentančno upokojitev. Škotski bo pomagal v kvalifikacijah za SP 2018.
0
Evropske lige
Henrikh Mkhitaryan pri Manchester Unitedu večinoma sedi. Kljub temu armenski reprezentant ne razmišlja o odhodu, temveč se bo boril za mesto v ekipi.
7
Slovenski nogomet
Zavrč je v sredo Nogometno zvezo Slovenije (NZS) uradno obvestil o izstopu iz 2. SNL. Rezultati prve tretjine sezone v 2. SNL bodo obveljali.
0
Stran
od 4823