OSTALE NOVICE
Stran
od 3329
Evropske lige
Bayern iz Munchna je po fantastični seriji 53 zaporednih tekem naposled doživel prvi poraz. Sascha Molders je igralec, ki je proti Bavarcem izstrelil usodni naboj.
22.10.2014
Evropske lige
Seznam tistih, ki vse glasneje kritizirajo delo Walterja Mazzarrija, je iz dneva v dan daljši. Toda trener Interja odgovarja, da je vse, kar šteje, le podpora nogometašev.
2
Slovenski nogomet
V Londonu v igri mariborskih nogometašev, kot je razvidno iz izida tekme, ni bilo presežkov. Ekipa je v celoti odpovedala predvsem v obrambnih nalogah, veliko je bilo tudi hudih individualnih napak.
3
Evropske lige
Kapetan Italije na svetovnem prvenstvu leta 2006 v Nemčiji Fabio Cannavaro se je znašel v preiskavi. Osumljen je utaje davkov, kar je izjemno hud prekršek.
0
Slovenski nogomet
Mariborski nogometaši so v en glas priznali, da je bil Chelsea včeraj preprosto prevelik zalogaj. "Chelsea nas je zvabil v pasti in smo nasedli," je povedal bočni branilec Maribora Mitja Viler.
0
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Mariborčani so na Stamford Bridgu doživeli pričakovan poraz, ki pa je navkljub objektivni razliki dveh klubov iz dveh različnih svetov pustil nekaj grenkega priokusa.
6
Evropske lige
Pri Schalkeju razmišljajo ambiciozno. Klub iz Gelsenkirchna namreč želi že januarja svojo ekipo okrepiti s španskim napadalcem Fernandom Torresom.
3
Evropske lige
Poškodba pete se pri Zlatanu Ibrahimoviću vleče že dolgo, Paris Saint-Germain pa se brez njega sooča s precejšnjimi težavami. Šved mora še naprej mirovati.
0
Evropske lige
V taboru Manchester Cityja so besni, ker si je njihovo tekmo Lige prvakov proti CSKA-ju ogledalo več sto gledalcev, čeprav bi morale biti tribune zaradi kazni povsem prazne.
6
Evropske lige
Trener Reala Carlo Ancelotti se je kot navdušen mladenič slikal v tunelu Anfielda in se tudi razhudil na novinarski konferenci. Madridčane na treningu pral orkanski naliv.
2
Evropske lige
Rekordni večer v Ligi prvakov ni prinesel tudi novega rekorda Lionela Messija, ki je po golu Ajaxu le pristal na menjavo in počival pred "El Clasicom" (3:1).
0
Stran
od 3329