OSTALE NOVICE
Stran
od 3207
Evropske lige
Bayern iz Munchna je po fantastični seriji 53 zaporednih tekem naposled doživel prvi poraz. Sascha Molders je igralec, ki je proti Bavarcem izstrelil usodni naboj.
29.8.2014
Slovenski nogomet
V Slovenijo se je vrnil Elvedin Džinić. Nekdanji nogometaš Maribora in tudi nekdanji reprezentant bo do konca sezone igral za Rudar iz Velenja.
0
Mednarodni nogomet
Selektor svetovnih prvakov Joachim Low je objavil reprezentančni seznam, na katerem manjka pet igralcev, ki so bili del zasedbe na svetovnem prvenstvu v Braziliji.
1
Slovenski nogomet
Slovenski selektor Srečko Katanec zatrjuje, da navkljub odsotnosti nekaterih igralcev vrata reprezentanca niso zaprta nikomur. V ponedeljek se začnejo priprave na Estonijo.
0
Mednarodni nogomet
Španski selektor Vicente Del Bosque je objavil prvi reprezentančnim seznamu po polomu na svetovnem prvenstvu. Gerard Pique in Fernando Torres sta ostala pred vrati.
6
Evropske lige
Dvomov praktično ni več, Fernando Torres se bo v prihodnje dokazoval v Italiji. Chelsea je sporočil, da je španski napadalec pristal na selitev v vrste AC Milana.
24
Slovenski nogomet
V soboto zvečer se v Domžalah obeta najbolj zanimiv obračun dosedanjega poteka sezone. Vodilne Domžale bodo doma pričakale "evropski" Maribor, ki od avgusta leta 2008 v Domžalah ne pozna poraza.
0
Evropski pokali
Salzburg se bo v skupinskem delu evropske lige pomeril z zagrebškim Dinamom in Celticom, Matjaž Kek pa je z Rijeko padel v zahtevno skupino s Feyenoordom, Standardom in branilko naslova Sevillo.
12
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je na svoj seznam za tekmo z Estonijo uvrstil tudi Mitjo Vilerja in Damjana Boharja! Večjih presenečenj ni, iz Maribora je vpoklican še Aleš Mertelj, Željka Filipovića pa tokrat ni poleg.
27
Evropski pokali
Sezona 2014/15 bo v evropski ligi prinesla precej sprememb glede samega formata tekmovanja. Odslej bo imel uspeh v prvenstvu večjo težo kot poraz v finalu pokalnega tekmovanja.
7
Evropske lige
Predsednik Seville Jose Castro trdi, da je Argentinec Federico Fazio, ki je že poziral kot novi član Tottenhama, formalno še vedno član španskega kluba.
2
Stran
od 3207