OSTALE NOVICE
Stran
od 4896
6.12.2016
Mednarodni nogomet
Nekdanji odlični napadalec Barcelone in Valencie David Villa je bil izbran za najboljšega igralca sezone v severonoameriški nogometni ligi Major League Soccer.
0
Evropske lige
Časnik El Mundo je objavil dokumente, ki kažejo na to, da se je hrvaški reprezentant Luka Modrić preko podjetja v Luksemburgu izogibal plačevanju davkov v Španiji.
13
Evropske lige
Nemški napadalec Lukas Podolski je sodeloval pri pesmi Liebe deine Stadt, ki je bila najpogosteje prenešena skladba v Nemčiji v zadnjih sedmih dneh.
1
Evropske lige
Thomas Muller si še vedno ni opomogel od presenetljivo slabega nastopa na evropskem prvenstvu. V nemškem prvenstvu eden najbolj markantnih nemških nogometašev zadnjih let na 11 tekmah še ni zadel.
16
Evropske lige
Po poškodbi kolena in dolgi odsotnosti Per Mertesacker že trenira. Kapetan Arsenala načrtuje, da bi se v moštvo znova vrnil do izteka letošnjega leta.
1
Evropske lige
Pri reviji France Football bodo s Cristianom Ronaldom opravili veliki intervju, zaradi česar so pri časniku El Mundo Deportivo prepričani, da je Ronaldo dobitnik Zlate žoge.
51
Evropske lige
Brazilski napadalec Gabigol, ki je poleti z velikimi pričakovanji okrepil milanski Inter, ne igra in zato vse resneje razmišlja o menjavi kluba. Inter je zanj odštel kar 30 milijonov evrov.
15
Mednarodni nogomet
Po porazu v zadnjem krogu in po seriji slabih rezultatov se na borzo brezposelnih vrača hrvaški trener Krunoslav Jurčić, v Sloveniji že nekdanji trener Maribora.
1
Slovenski nogomet
Vezist Lucas Horvat, v jesenskem delu sezone eden najboljših členov zasedbe Domžal, znova zapušča Slovenijo in se seli v daljni Kazahstan, kjer bo v prihodnjem letu dni branil barve Ozkhetpesa.
4
Evropske lige
Potreben je bil sodnikov dodatek, potrebna pa je bila tudi mojstrovina. Brazilec Danilo je v 93. minuti včerajšnje tekme med Udinesejem in Bologno zadel za zmago. Več v videu.
0
Stran
od 4896