OSTALE NOVICE
Stran
od 5
12.11.2015
Mednarodni nogomet
Poleti je "umiral" od želje po prestopu v Real iz Madrida, dandanes pa David De Gea z novo pogodbo v žepu veseli dolgoročne prihodnosti pri Manchester Unitedu.
10
13.9.2015
Mednarodni nogomet
Angleški The Sun poroča, da naj bi nova pogodba španskega vratarja Davida De Gee vsebovala tudi odkupno klavzulo v višini 40 milijonov evrov.
15
11.9.2015
Mednarodni nogomet
Sergio Romero se seli na klop za rezerve, med vratnici Manchester Uniteda se vrača David De Gea. Po bizarnem zaključku prestopnega roka se je Španec s klubom usedel za isto mizo in - podaljšal pogodbo!
51
Mednarodni nogomet
Jorge Mendes je v Angliji, natančneje v Manchestru. Tja ni odšel, da bi koga prodal, ampak z željo, da bi Davidu De Gei priboril novo pogodbo z Unitedom. Bo Španec res podaljšal?
9
4.9.2015
Mednarodni nogomet
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez je neuspel prestop Davida De Gea naprtil pomanjkanju izkušenj in neznanju Unitedovih predstavnikov.
56
1.9.2015
Mednarodni nogomet
Vodstvo Reala iz Madrida je v pismu za javnost zanikalo odgovornost za neuspel prestop španskega vratarja Davida De Gea in krivdo v celoti naprtilo Manchester Unitedu. Ta naj ne bi pravočasno vnesel podatkov.
88
Mednarodni nogomet
Zaradi prepozne oddaje potrebne dokumentacije David De Gea včeraj ni prestopil k Realu iz Madridu, posledično pa tudi Kostaričan Keylor Navas ni postal novi vratar Manchester Uniteda.
69
14.8.2015
Mednarodni nogomet
Louis van Gaal je Davida De Geo očitno dokončno prečrtal. Španec namreč ne bo branil na današnji prvenstveni tekmi proti Aston Villi.
20
8.8.2015
Mednarodni nogomet
Trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal je namignil na to, da je slovo odličnega vratarja Davida De Gee blizu, a dodal, da ga v klubu nikakor ne bodo pustili oditi za majhen denar.
24
7.8.2015
Mednarodni nogomet
Trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal je razkril, da Davida De Gee ne bo v kadru za otvoritveno tekmo sezone proti Tottenhamu. Razlog je zanimanje madridskega Reala.
16
Stran
od 5