OSTALE NOVICE
Stran
od 7
18.5.2017
Mednarodni nogomet
Jose Mourinho je po dolgočasnem remiju s Southamptonom (0:0) ostro napadel vodilne v Premier League, spet zaradi razporeda. Glede vratarja Davida de Gee je optimističen in meni, da bo ostal v klubu.
44
25.2.2017
Mednarodni nogomet
Cesc Fabregas je izjavil, da ga Realova ponudba za Thibauta Courtoisa ne bi presenetila. Prvo ime na seznamu Belgijčevih zamenjav naj bi bilo tisto slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.
25
3.2.2017
Mednarodni nogomet
Vratar madridskega Reala Keylor Navas pravi, da ga redne govorice o prihodih Davida de Gee oziroma Thibauta Courtoisa v Madrid zgolj motivirajo.
1
15.12.2016
Mednarodni nogomet
David De Gea se je sinoči, ko je njegov Manchester United premagal Crystal Palace, izkazal s super obrambo. Posredoval je skorajda s konicami prstov. Več v videu.
8
15.11.2016
Mednarodni nogomet
Pogodbo je podpisal septembra lani, potem ko je njegov prestop v Real Madrid padel v vodo. Zdaj pa so španski mediji razkrili, kolikšna je odkupna klavzula za Davida De Geo.
9
24.8.2016
Mednarodni nogomet
Tožilstvo je ovrglo primer domnevne spolne zlorabe španskih nogometašev Davida De Gee in Ikerja Muniana, ki je izbruhnil tik ob pričetku evropskega prvenstva v Franciji.
1
10.6.2016
Mednarodni nogomet
V španski reprezentanci je tik pred prvo tekmo na evropskem prvenstvu odjeknil škandal, v katerem so se zaradi spolnega nasilja pojavila imena kar treh znanih španskih nogometašev na čelu z Davidom De Geo.
1
Mednarodni nogomet
Branilci naslova Španci se bodo za uvod v Euro 2016 v ponedeljek pomerili s Čehi. Petr Čech meni, da ima Vicente del Bosque velik luksuz, ker izbira med dvema izjemnima vratarjema.
0
4.6.2016
Mednarodni nogomet
Vratar Manchester Uniteda David de Gea je iz reprezentančne baze pozdravil prihod novega trenerja Joseja Mourinha na Old Trafford in se ostro lotil govoric, ki ga selijo v domači Madrid.
0
3.6.2016
Mednarodni nogomet
Real Madrid še ni pozabil na španskega vratarja Manchester Uniteda Davida de Geo. Jose Mourinho nanj računa, toda Madridčani želijo držati obljubo in ga pripeljati že poleti.
7
Stran
od 7