OSTALE NOVICE
Stran
od 6
3.2.2017
Mednarodni nogomet
Vratar madridskega Reala Keylor Navas pravi, da ga redne govorice o prihodih Davida de Gee oziroma Thibauta Courtoisa v Madrid zgolj motivirajo.
1
15.12.2016
Mednarodni nogomet
David De Gea se je sinoči, ko je njegov Manchester United premagal Crystal Palace, izkazal s super obrambo. Posredoval je skorajda s konicami prstov. Več v videu.
8
15.11.2016
Mednarodni nogomet
Pogodbo je podpisal septembra lani, potem ko je njegov prestop v Real Madrid padel v vodo. Zdaj pa so španski mediji razkrili, kolikšna je odkupna klavzula za Davida De Geo.
9
24.8.2016
Mednarodni nogomet
Tožilstvo je ovrglo primer domnevne spolne zlorabe španskih nogometašev Davida De Gee in Ikerja Muniana, ki je izbruhnil tik ob pričetku evropskega prvenstva v Franciji.
1
10.6.2016
Mednarodni nogomet
V španski reprezentanci je tik pred prvo tekmo na evropskem prvenstvu odjeknil škandal, v katerem so se zaradi spolnega nasilja pojavila imena kar treh znanih španskih nogometašev na čelu z Davidom De Geo.
1
Mednarodni nogomet
Branilci naslova Španci se bodo za uvod v Euro 2016 v ponedeljek pomerili s Čehi. Petr Čech meni, da ima Vicente del Bosque velik luksuz, ker izbira med dvema izjemnima vratarjema.
0
4.6.2016
Mednarodni nogomet
Vratar Manchester Uniteda David de Gea je iz reprezentančne baze pozdravil prihod novega trenerja Joseja Mourinha na Old Trafford in se ostro lotil govoric, ki ga selijo v domači Madrid.
0
3.6.2016
Mednarodni nogomet
Real Madrid še ni pozabil na španskega vratarja Manchester Uniteda Davida de Geo. Jose Mourinho nanj računa, toda Madridčani želijo držati obljubo in ga pripeljati že poleti.
7
16.4.2016
Mednarodni nogomet
Louis van Gaal se sprašuje, zakaj njegovi trenerski kolegi niso pod podobnim pritiskom vprašanj o svoji prihodnosti, kakršna sam posluša že praktično celotno sezono.
4
25.3.2016
Mednarodni nogomet
V vsega treh minutah so se zgodile vse najpomembnejše reči na četrtkovi prijateljski tekmi Italije in Španije (1:1). Če seveda ne štejemo komičnega padca Vicenteja del Bosqueja ...
2
Stran
od 6