OSTALE NOVICE
Stran
od 5
9.2.2016
Mednarodni nogomet
V javnost je pricurljala pogodba, ki so jo pri madridskem Realu sestavili za Davida De Geo. Španskemu vratarju so v Madridu ponujali 12 milijonov evrov letne plače.
3
17.1.2016
Mednarodni nogomet
Odlični vratar David De Gea je poleti izsiljeval prestop k Realu iz Madrida, po propadlem prestopu in podpisu nove pogodbe pa je zdaj odločen, da bo postal legenda Manchester Uniteda.
9
13.12.2015
Mednarodni nogomet
Po novem porazu, Manchester United ni slavil že peto tekmo zapored in med tednom izpadel tudi iz Lige prvakov, trener Louis van Gaal ni bil preveč kritičen do svojih varovancev.
23
12.11.2015
Mednarodni nogomet
Poleti je "umiral" od želje po prestopu v Real iz Madrida, dandanes pa David De Gea z novo pogodbo v žepu veseli dolgoročne prihodnosti pri Manchester Unitedu.
10
13.9.2015
Mednarodni nogomet
Angleški The Sun poroča, da naj bi nova pogodba španskega vratarja Davida De Gee vsebovala tudi odkupno klavzulo v višini 40 milijonov evrov.
15
11.9.2015
Mednarodni nogomet
Sergio Romero se seli na klop za rezerve, med vratnici Manchester Uniteda se vrača David De Gea. Po bizarnem zaključku prestopnega roka se je Španec s klubom usedel za isto mizo in - podaljšal pogodbo!
51
Mednarodni nogomet
Jorge Mendes je v Angliji, natančneje v Manchestru. Tja ni odšel, da bi koga prodal, ampak z željo, da bi Davidu De Gei priboril novo pogodbo z Unitedom. Bo Španec res podaljšal?
9
4.9.2015
Mednarodni nogomet
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez je neuspel prestop Davida De Gea naprtil pomanjkanju izkušenj in neznanju Unitedovih predstavnikov.
56
1.9.2015
Mednarodni nogomet
Vodstvo Reala iz Madrida je v pismu za javnost zanikalo odgovornost za neuspel prestop španskega vratarja Davida De Gea in krivdo v celoti naprtilo Manchester Unitedu. Ta naj ne bi pravočasno vnesel podatkov.
88
Mednarodni nogomet
Zaradi prepozne oddaje potrebne dokumentacije David De Gea včeraj ni prestopil k Realu iz Madridu, posledično pa tudi Kostaričan Keylor Navas ni postal novi vratar Manchester Uniteda.
69
Stran
od 5